Burak Öztarhan kaç yaşında?

Önder Öztarhan kaç yaşinda?

Ahmet Önder Öztarhan, 1972 İstanbul doğumludur. Orta ve Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi’nde, Üniversite eğitimini Amerika’da Pazarlama ve İşletme üzerine University of Massachusetts Amherst’de tamamladı.

Önder Öztarhan kiminle evliydi?

Önder Öztarhan, Nazlı Öztarhan ile evliydi.

Burak Öztarhan ne iş yapıyor?

İş İnsanıBurak Öztarhan / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da “insan” terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren … Vikipedi

Önder Öztarhan ne iş yapar?

2002-2005 ve 2010-2012 yılları arasında Birleşmiş Markalar Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almış olup, 2013-2015 yılları arasında Tescilli Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir.

Nazlı Keçili kim?

Ünlü reklamcı Nail Keçili‘nin kızı, Önder Öztarhan’ın eski eşi, iş kadını Nazlı Keçili özel hayatına dair GÜNAYDIN’a konuştu. Cemiyetin ünlü simasıyla, yaşadığı zor günlerden aile hayatına birçok konuya değindiğimiz keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Aslı kaç yaşında?

37 yaşında (10 Mayıs 1984)Aslı Enver / Yaş

Önder Öztarhan Burak Öztarhan kardeş mi?

Halbuki haberlerde iş insanı Önder Öztarhan‘ın eski eşi olarak belirtilen Star TV Ana Haber sunucu Nazlı Çelik, aslında Önder Öztarhan ile değil kuzeni Burak Öztarhan ile evliydi. 1999 yılında evlenen Nazlı Çelik ve Burak Öztarhan 2012 yılında boşanmışlardı.

Nazlı Öztarhan kiminle evli?

Serdar Bilgilie. 2015–2015
Burak Öztarhane. 1999–2012
Nazlı Çelik/Eşi

Vepa sahibi kim?

Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Önder Öztarhan, 1972 İstanbul doğumlu. University of Massachusetts Amherst, Ekonomi ve Pazarlama Bölümü mezunu. 1996’da Vepa Kozmetik’te Ürün Müdürü olarak işe başladı.

Nazlı Keçili kimdir?

Ünlü reklamcı Nail Keçili‘nin kızı, Önder Öztarhan’ın eski eşi, iş kadını Nazlı Keçili özel hayatına dair GÜNAYDIN’a konuştu. Cemiyetin ünlü simasıyla, yaşadığı zor günlerden aile hayatına birçok konuya değindiğimiz keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Onder Öztarhan kimdir?

Lisans eğitimini ise Amerika’da Pazarlama ve İşletme üzerine University of Massachusetts Amherst’de aldı. İş hayatına Nike ve Estee Lauder Group Şirketi gibi küresel çaplı markaları pazara kazandıran Vepa Aile şirketinde adım atan Önder Öztarhan, 1996 yılından 2000 yılına kadar grubun kozmetik bölümünde görev aldı.

Vepa Group battı mı?

2017 yılında yerli ve milli spor ayakkabı üretim çalışmalarına başladığını duyuran Vepa Grup konkordato ilan etti. Yeşil Kundura, Hotic, Beta, İnci, Kemal Tanca gibi bir dizi ayakkabı firması konkordato ilan ederken bunlara bir yenisi daha eklendi.

Ömer Öztarhan kimdir?

1972 yılında İstanbul’da doğdu. University of Massachusetts Amherst’de öğrenim gördü. Aynı üniversitede asistanlık yaptı. 1996’da bir kozmetik markasında ürün müdürü olarak işe başladı. 2004’te iki yıl süreyle aynı markanın perakende başkanlığı görevini yürüttü.

Aslı Hünel kaç yaşında?

44 yaşında (4 Haziran 1977)Aslı Hünel / Yaş

Aslı Gürbüz kaç yaşında?

39 yaşında (16 Şubat 1983)Aslıhan Gürbüz / Yaş