Ebru Özdemir kiminle evlendi?

Limak Ceo’su Kim?

Limak Çimento Grup CEOsu Gültekin AKSÜYEK.

Nihat Özdemir kaç çocuğu var?

Batuhan Özdemir
Ebru Özdemir
Nihat Özdemir/Çocukları

Limak Holding ortakları kimler?

Nihat Özdemir, Limak Holding‘in Sezai Bacaksız ile kurucu ortağıdır. 1976 yılında LİMAK İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Limak Holding sahibi Nihat Özdemir nereli?

Nihat Özdemir (d. 5 Nisan 1950, Diyarbakır) Türk iş insanı ve spor yöneticisi.

Gültekin Aksüyek kimdir?

Limak Çimento Grubu CEO görevini 01.01.2021 tarihine kadar sürdüren AKSÜYEK, Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini halen ifa etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Birol Ergüven kimdir?

Birol Ergüven Profesyonel kariyerine 1994 yılında TÜBİTAK SAGE de araştırma mühendisi olarak başlamış olup, 1994 sonrası endüstriyel ürün ve makinaların ticareti alanında çalışmaya başlamıştır. 1998’den itibaren TEMSA Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Ürün Müdürü olarak çalışmış aynı dönemde MBA eğitimini de tamamlamıştır.

Nihat Özdemir Kaç kardeş?

Bahattin Özdemir
Ahmet Özdemir
Nihat Özdemir/Kardeşleri

Müteahhit Nihat Özdemir kimdir?

Halen LİMAK Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olan Nihat Özdemir aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübünün eski 2. başkanıdır. Türkiye Müteahhitler Birliği’nin başkanlığını da yapmış olan Özdemir, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nın hissedarıdır. Nihat Özdemir, Gülseren Özdemir ile evlidir.

Limak Holding kime satıldı?

Limak Yatırım, Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş ve Limak Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş’nin (Uludağ Elektrik Şirketleri) tek hissedarı Uluğ Enerji’nin İngiliz Yatırım Fonu Actis’e devri için hisse satış sözleşmesi imzaladı.

Limak kime satıldı?

Rekabet Kurulu, Uluğ Enerji Dağıtım ve Perakende Satış Hizmetleri AŞ ile iştirakleri Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ ve Limak Uludağ Elektrik Perakende AŞ’nin kontrolünün, Actis Long Life Infrastructure Fund tarafından Uludag Power Networks UK Limited aracılığıyla devralınması işlemini onayladı.

Nihat Özdemir eşi kimdir?

Gülseren ÖzdemirNihat Özdemir / Eşi (e. ?–2016)

Kurtalan Çimento Fabrikası kimin?

Siirt Kurtalan Çimento Sanayi Ticaret A.Ş. kamuya ait bir kuruluş iken 1998 yılında blok satış yöntemi ile özelleştirilmiş ve özelleştirmeyi takiben 2000 yılı Mart ayında Limak Grubu bünyesine katılmıştır.

Sezai Bacaksız kimdir nerelidir?

Sezai Bacaksız kimdir, Limak Holding’in Nihat Özdemir ile birlikte kurucu ortağıdır. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır. Sezai Bacaksız, 1950 yılında doğmuştur. 1967 yılında Ankara’ya gelerek üniversiteye başladı.

Birol Ergüven nereli?

1969 yılında Ankara’da doğan Birol ERGÜVEN 1993 yılında ODTÜ Makina Mühendisliği’nde Lisans ve 1996 yılında aynı bölümde Yüksek Lisans’ını tamamlamıştır.

Cem Özkök kim?

1960 yılında İskenderun’da doğan Cem ÖZKÖK, Ankara Atatürk Lisesi’ni bitirdikten sonra, 1977 senesinde Hamburg Üniversitesinden ön lisansını almış ve sonrasında 1984 senesinde Hamburg Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünü bitirmiştir.