7544 Kim bu?

Kim bu iptal?

Aylık Kim Bu servisi için IPTAL yazıp 7544’e gönderebilirsiniz.

Ücretsiz kim aramış?

KIM yazıp 2200’a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS’lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS’le gelir.

8000 arayan kim?

Vodafone arayan kim nasıl öğrenilir diye merak ediyorsanız GSM operatörünüzün sunduğu bu hizmete üye olmanız gerekir. Servise üyelik içinse; 542 Vodafone müşteri hizmetlerini arayabilir ya da. ARAYANKIM yazarak 8000‘e SMS gönderebilirsiniz.

Telsim kim aradı?

Servis Detayları Abone olmak için KIMARADI yazıp 8000’e göndermeniz yeterli olacaktır. Arayan Kim Servisini kullanmak için 8000 kısa numarasına üye olunması gerekmektedir.

Kim Arıyor nasıl iptal edilir?

IPTAL KIMARIYOR yazıp 2200’a gönderebilirsiniz.

Türkcell Kim Arıyor iptal etme?

Nasıl İptal ederim? IPTAL KIMARIYOR yazıp 2200’a SMS gönderebilir veya Dijital Operatör Uygulaması “Ayarlarım”-“Çağrı Ayarlarım” bölümünden iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Telefon numarası kime ait sorgulama?

– 11842 Bilinmeyen Numaralar servisimizi arayabilir, – “KIM” yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası‘ nı yazarak 7048’ e sms gönderebilirsiniz.

Telefon numarasının kime ait olduğunu nasıl öğrenirim?

11855 numarasını arayarak numaraya ya da isme göre arama yapabilir, kişisel kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 11855’e SMS göndererek: İsme göre arama yaparken aralarında birer boşluk bırakarak ISIM SOYADI yazarak 11855’e SMS olarak gönderebilirsiniz.

Vodafone şimdi ara nasıl yapılır?

Abonelik yaptırmak isteyen abonelerin SIMDIARA yazıp 8000’a göndermesi ve gelen SMS’i onaylaması yeterlidir. Şimdi Ara servisine ilk defa başlatılan aboneliklerde ilk 10 gün ücretsizdir. Servis kullanımına ücretsiz abonelik sonrası devam edilmesi durumunda ücret aylık 9,90 TL’dir.

Arayanın kim olduğunu öğrenme programı?

4 gün önce
Whoscall Uygulaması: Bir diğer numara tanıma ve engelleme uygulaması ise Whoscall’dir. Merkezi Tayvan olan “Gogolook” firmasının bir uygulamasıdır. Ücretsiz sunduğu hizmette uygulamanın Android, iOS ve Windows Phone sürümleri bulunuyor.

Vodafone kim aramış servisi aktif etme?

Abone olmak için ABONE ARAYANKIM veya ARAYANKIM yazıp 8000’a göndermek ve gelen SMS’i onaylamak yeterlidir.

Telsim numarasının kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

– “KIM” yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası‘ nı yazarak 7048’ e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim – soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048′ den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

Turkcell kim ariyor Ucretlimi?

Başvuru SMS’i ücretli mi? Hayır, başvuru SMS’i ücretsizdir. KIMARIYOR yazıp 2200’a SMS göndererek veya Dijital Operatör Uygulaması “Ayarlarım”-“Çağrı Ayarlarım” bölümünden servise abone olabilirsiniz. Ardından meşgulken sizi arayan olduğunda, KimArıyor mesajları cebinize gelmeye başlayacaktır.

Telefon kapalıyken arayanlar gözükür mü?

Telefon kapalıyken gelen çağrılar nasıl bilinir? Cep telefonunuz kapalıyken birinin sizi aradığını bilmenin doğrudan bir yolu yoktur. Bunun nedeni, cevapsız aramaların, telefonunuza gönderilmiş ancak cevaplayamayacağınız aramalar anlamına gelmesidir. Bu aramalar cevapsız arama olarak kaydediliyor.

Arayan kim abonelik iptali?

Servis ücreti aylık vergiler dahil 9,90 TL’dir ve iptal etmediğiniz sürece her ay yenilenir. Dilediğiniz zaman bir SMS’le iptal edebilirsiniz. Servis aboneliğimi nasıl iptal ederim? IPTAL ARAYANKIM yazıp 8000’a SMS atmanız yeterlidir.