Kütahya Porselen patronu kim?

Kütahya Porselen’in sahibi kimdir?

Kütahya Porselen’in sahibi Nafi Güral‘ın (76) oğlu Erkan Güral, amcası İsmet Güral (72) ait Güral Porselen yöneticilerine yönelik yaptığı paylaşımda ürün, teknoloji ve projelerinin taklit ettiğini ileri sürdü.

Kütahya Porselen Türk malı mı?

Porselen sektörümüzün ilk yerli üreticilerinden Kütahya Porselen, 50’nci yılını kutluyor. Yılda 120 milyon, günde ise ortalama 330 bin parça üretim kapasitesiyle ürünlerini dünyanın 72 ülkesine ihraç eden Kütahya Porselen sürekli olarak yatırım yaparak yarım yüzyılı geride bıraktı.

Kütahya Porselen Müdürü kimdir?

Kütahya Porselen Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu ‘na yaptığı açıklamada Nafi Güral‘ın yerine Ahmet Rüştü Düver’in Kütahya Porselen Genel Müdürü olduğunu bildirdi…

Ali Güral kimdir?

ALİ GÜRAL, 1915-1985 yıllarında yaşamış, ülkesine yaşadığı süre içerisinde en iyi şekilde hizmet etmiş Kütahyalı bir iş adamıdır. Adı, hem Kütahya hem de ülkemizdeki sanayinin gelişmesinde ilk kuruluşlarla anılır.

Hediye Güral kiminle evli?

Hediye Güral Gür, ‘Lassa VI Challenge’de mücadele eden eşi Özgür Gür’ü izlerken korku ve heyecan dolu dakikalar yaşadı

Abdullah Taşkın Kimdir?

Kütahya Porselen’in yüzde 13 hissesini alan ART Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkın, Türkiye ekonomisinin 2019 yılının son çeyreğinde yüzde 6 gibi iyi bir rakamı yakalayarak büyüdüğünü kaydetti.

Kütahya Porselen ve Güral Porselen aynı mı?

Kütahya ve Güral Porselen‘in sahibi olan ‘Güral Ailesi’nde 2004 yılında yaşanan dağılma, kendi kendilerine rakip firmaların doğmasını sağlıyor. 1966’da Ali Güral tarafından kurulan ve daha sonra oğulları Rafi, İsmet ve Rıza arasında itilafa neden olan Kütahya ve Güral Porselen‘de 3’üncü kuşak devreye girdi.

Güral Porselen ile Kütahya Porselen Aynı mi?

Kütahya Porselen sermayesinin yüzde 74’lük kısmının Güral Ailesi fertlerinden Rıza, İsmet ve Nafi Güral kardeşlere ait olduğunu hatırlatan Nafi Güral, “Söz konusu kişilerin Kütahya Porselen dışında halka kapalı birçok büyük şirkette de ortaklıklarının olduğunu, 2004 yılı itibariyle, kardeşler bu şirketlerdeki …

Güral Porselen Ceo’su Kim?

Güral Porselen CEO Harika Güral: Çip krizi bizi çok etkiledi Güral Porselen CEO Harika Güral Bloomberg HT’deki Üst Düzey programında Arzu Maliki’ye konuk oldu. Güral‘ın konuşmasında öne çıkanlar şöyle: Üretim maliyetlerinin arttığı bir gerçek…

Ali Güral kaç yaşında?

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral (51) ve Güral Porselen Yönetim Kurulu üyesi Ali Güral‘ın (41) Instagram’da tartıştı.

Sema Güral Sürmeli kiminle evli?

Gecede NG Kurucu Başkanı Nafi Güral eve eşi Gülsüm Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve eşi Yelda Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve eşi Onur Sürmeli, NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, NG Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Güral davetlilere ev sahipliği …

Gürallar sahibi kim?

Güral Porselen, Kütahya’da faaliyet gösteren firma. İsmet Güral ailesinin malıdır.

Kutpo cezası ne zaman bitiyor?

uygulanacak. tedbirleri uygulanacaktır. KUTPO payında tedbirin uygulanacağı son tarih 12/06/2020’dir.

Reyhan Göksun Kimdir?

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Reyhan Göksun Taşkın, hobisini ticarete dönüştürdü. Babasının ölümüyle sarsılan Reyhan Göksun, teselliyi çiçekte buldu. Sosyetik güzel, şimdilerde kurduğu firmayla orkide satıyor.

Güral Porselen kim?

Güral Porselen, Kütahya’da faaliyet gösteren firma. İsmet Güral ailesinin malıdır. Yaklaşık olarak 3000 kişiye istihdam sağlamaktadır. Güral porselen yurt içi ve yurt dışına da satış yapmaktadır.