Önder Karaveli Beşiktaşta oynadı mı?

Onder Karaveli hangi takımlarda oynadı?

BeşiktaşÖnder Karaveli / Şu andaki takımıBeşiktaş, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Süper Lig’de mücadele eden futbol takımı. 1903 yılında Bereket Jimnastik Kulübü adıyla kurulan Beşiktaş JK’nin, Ağustos 1911’de kurulan şubesidir. Vikipedi

Önder Karaveli Pro lisansı var mı?

Önder Karaveli, 26 Mart 1974 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Beşiktaş alt yapısında görev yapan Karaveli, UEFA Pro Lisansa sahip bir isim. Deneyimli antrenör, Beşiktaş U21, Başakşehir alt yapısı, Dardanelspor, Kastel Belediyesi, Qarabağ gibi ekiplerde görevler aldı.

Önder Karaveli Şebinkarahisarlı mı?

Önder Karaveli, 26 Mart 1974 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Şebinkarahisarlı olan Önder Karaveli, teknik adamlık kariyerinin büyük bir bölümünü Beşiktaş’ta geçirdi.

Önder Karaveli ne iş yapar?

MenajerÖnder Karaveli / MesleğiMenajer, Profesyonel futbolculukda futbol kulübünün veya spor takımının yöneticisi ve lideri olmaktır. Menajer olan bir kişi, kulüp kariyerini yönetebilir ve değiştirebilir. Vikipedi

Önder Karaveli nereli?

İstanbul, TürkiyeÖnder Karaveli / Doğum yeri

Önder Karaveli kaç yıldır Beşiktaşta?

47 yaşında (26 Mart 1974)Önder Karaveli / Yaş

UEFA Pro Lisans nasıl alınır?

uefa tarafından üye ülkelerdeki futbol antrenörlerine verilen bir lisans türü. buna göre a ve b lisansına sahip antrenörler, 5 yıl boyunca birinci veya ikinci ligde bir takım çalıştırdıktan sonra pro lisans kursuna başvurup, kursu başarıyla tamamladıkları takdirde pro lisans almaya hak kazanıyorlar.

Önder Karaveli futbolcu mu?

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir. Önder Karaveli (d. 26 Mart 1974, İstanbul) Türk teknik direktör. Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ın teknik direktörüdür.

Önder Karaveli kac yasinda?

47 yaşında (26 Mart 1974)Önder Karaveli / Yaş

Sebinkarahisar nerede?

Şebinkarahisar Giresun’un bir ilçesidir. 1923 yılında il olmuş, 1933 yılında Giresun vilayetine bağlanmıştır.

Onder Karaveli aslen nerelidir?

Önder Karaveli

Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 26 Mart 1974
Doğum yeri İstanbul, Türkiye
Boyu 1,81 m (5 ft 11 1⁄2 in)
Mevkii Orta saha

Onder Karaveli kac yasinda?

47 yaşında (26 Mart 1974)Önder Karaveli / Yaş

Önder Karaveli ne kadar maaş alıyor?

Beşiktaş’ın Kayserispor karşısında elde ettiği 4-2’lik kritik galibiyette yaptığı isabetli değişikliklerle büyük pay sahibi olan U-19 Takımı Teknik Sorumlusu Önder Karaveli‘nin 8 bin lira maaş aldığı ortaya çıktı.

Önder Karaveli yardımcısı kim?

Beşiktaş’ta Önder Karaveli‘nin ardından yardımcı antrenör Serdar Topraktepe’nin de COVID-19 testi pozitif çıktı – Takvim.

UEFA Pro Lisans ne kadar sürede alınır?

UEFA Pro lisansa sahip olmak için ise A lisansıyla en az 3 yıl çalışılması gerekiyor. Pro Lisans kursunda 360 saatlik eğitim veriliyor. Pro Lisans ile her ligde A takım teknik direktörlüğü yapılabiliyor.