Ne umduk ne bulduk başrol?

Ne umdun ne buldun oyuncuları?

Oyuncular

  • Gülşen Bubikoğlu.
  • Adile Naşit.
  • Aytaç Arman.
  • Şemsi İnkaya.
  • Cevat Kurtuluş
  • Bülent Avcı
  • Kenan Pars.
  • Turgut Boralı

Ne umduk ne bulduk özeti?

Annesi yoksulluktan kurtuluşun tek yolunun zengin bir kocadan geçtiğine iman etmiş açgözlü bir kadındır. Bu yüzden bakkala, kasaba ve manava aynı anda kızını verir ve onlardan yüklü başlık paraları alır. Ana kız bu paralarla mahalleyi terkedip varlıklı bir kısmet bulmak umuduyla iyi bir semtte lüks bir ev kiralarlar.

Ne umduk ne bulduk tarihi?

Ne gerçekte, ne filmlerde.. Adile yi görmek güzeldi….

Yıl 1976
Tür Komedi
Özellikler Renkli
Yönetmen Zeki Ökten
Senaryo Fuat Özlüer

Ne umdun ne buldun film?

Yüklü miktar para toplayan anen kız, mahalleden kaçarak zengin bir muhite yerleşir. Zeynep’e zengin bir koca bulmak isteyen annesi, kızı ile birlikte Uludağ’a gider. Burada genç kadın, kendisini bir iş insanının oğlu olarak tanıtan Doğan’a aşık olur. Ancak Doğan, onların düşündüğünden bambaşka biridir.

Gülşen Bubikoğlu aslen nereli?

Gülşen Bubikoğlu (d. 5 Aralık 1954, İstanbul), Türk sinema oyuncusudur….

Gülşen Bubikoğlu
Doğum 5 Aralık 1954 İstanbul, Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1973–2004
Evlilik Türker İnanoğlu (1974-günümüz)

Gülşen Bubikoğlu şu an kaç yaşında?

67 yaşında (5 Aralık 1954)Gülşen Bubikoğlu / Yaş

Gülşen Bubikoğlu kaç doğumlu?

5 Aralık 1954 (67 yıl yaşında)Gülşen Bubikoğlu / Doğum tarihi

Gülşen Bubikoğlu Türk mü?

Gülşen Bubikoğlu (d. 5 Aralık 1954, İstanbul), Türk sinema oyuncusudur.

Tarık Akan aslen nereli?

Yaşam öyküsü Asıl adı, Tahsin Tarık Üregül olan oyuncu 13 Ekim 1949 tarihinde İstanbul’da bir abla ve bir ağabeyden sonra üçüncü çocuk olarak doğmuştur. Akan, bir dönem subay olan babası Yaşar Üregül’ün görevi nedeniyle Erzurum, Dumlupınar’da yaşamıştır.

Gülşen Bubikoğlu kapandı mı?

Yıllara rağmen güzelliğinden ödün vermeyen Bubikoğlu‘na beğeni ve yorum yağdı. Uzun süredir ekranlardan uzak duran Gülşen Bubikoğlu, pandeminden sonra eve tamamen kapandı.

Gülşen Bubikoğlu kimin kızı?

Şennur CandırGülşen Bubikoğlu / Ebeveynleri

Gülşen Bubikoğlu boşandı mı?

Gülşen Bubikoğlu eşi Türker İnanoğlu ile mutlu evliliği devam eden çiftin 1977 yılında Zeynep isminde kızları dünyaya gelmiştir. Gülşen Bubikoğlu kızı Zeynep Inanoğlu Cüneyt Özdemir ile evlidir. Gülşen Bubikoğlu ve eşinin bir de torunu bulunmaktadır.

Tarık Akan babası nereli?

Akan, bir dönem subay olan babası Yaşar Üregül’ün görevi nedeniyle Erzurum, Dumlupınar’da yaşamıştır. Babasının başka bir yere tayini üzere Kayseri’ye taşındılar ve Akan ilkokulunu da burada tamamladı. Babasının emekliliği üzerine İstanbul’a tekrar taşındılar ve Bakırköy’e yerleştiler.

Tarık Akan’ın kökeni nedir?

1949 senesinde dünyaya gelen Tarık Akan aslen Gümüşhane’lidir. Ortaokul ve liseyi İstanbul Bakırköy’de tamamlayan usta sanatçı Tarık Akan, üniversite eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği ve İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Enstitüsü’nde tamamlamıştır.

Gülşen Bubikoğlu ne mezunu?

Gülşen Bubikoğlu, 5 Aralık 1954 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Fatih Kız Lisesi’nde tamamladıktan sonra LCC kursunu bitirdi.