Lille PSG maçı kaçta?

Lille PSG saat kaçta?

LillePSG maçı 6 Şubat Pazar günü saat 22:45’te beIN Connect’te canlı yayınlanacak.

Lil maci kacta?

MONTPELLIER – LILLE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Fransa Ligue 1’in 24. haftasında oynanacak Montpellier – Lille maçı, 12 Şubat Cumartesi (bugün) TSİ 20.30’da başlayacak ve beIN SPORTS 2’den canlı yayınlanacak.

Paris maçı kaçta?

PSG – CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Paris Saint-Germain – Club Brugge maçı, bu akşam TSİ 20.45’te başlayacak ve Exxen’den canlı olarak yayınlanacak.

PSG maçını hangi kanal veriyor?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu Paris Saint-Germain – Real Madrid maçı bugün saat 23.00’te oynanacak. Karşılaşma EXXEN’den canlı yayınlanacak.

PSG Rennes maçı hangi kanalda?

📺PSGRennes maçı saat 23.00’te başlayacak. Mücadele beIN Sports 2’den canlı yayınlanacak.

PSG maçı kaç kaç bitti?

PSG Real Madrid : 1-0 | MAÇ SONUCU – Fotomaç

Chelsea Manchester United maçı hangi kanalda?

Chelsea ile Newcastle United arasında oynanacak zorlu karşılaşma saat 17.00’den itibaren S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

Lil Maci Hangi Kanalda?

Stamford Bridge’te oynanacak Chelsea – Lille maçını İspanyol hakem Gil Manzano yönetecek. Bu gece TSİ 23.00’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

PSG Brest maçı ne zaman?

Futbol Fransa Ligue 1 PSGBrest takımları karşı karşıya geliyor. 15.01.2022 | Cumartesi günü saat 23:00 ile başlayacak müsabaka, Bein Sports 2 aracılığıyla naklen yayınlanacak. PSGBrest karşılaşmasını canlı ve şifresiz izlemek için maç künyesine bakabilirsiniz.

PSG maçı Messi oynayacak mı?

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain‘in yıldız oyuncusu Lionel Messi, sakatlığı nedeniyle takımının UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Real Madrid PSG hangi kanalda şifresiz?

REAL MADRIDPSG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Real MadridPSG maçı 9 Mart Çarşamba günü saat 23:00’te Exxen’de canlı yayınlanacak.

PSG Lens maçı hangi kanalda?

LensPSG, Fransa Ligue 1 maçı, 04-12-2021 Cumartesi günü Bein Sports 2, Bilyoner TV, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 23:00.

PSG Nantes maçı hangi kanalda?

NantesPSG maçı 19 Şubat Cumartesi günü saat 23:00’de beIN SPORTS 2’te canlı yayınlanacak.

PSG St Etienne maçı hangi kanalda?

Ligue 1’in 26. haftasında oynanacak PSGSaintEtienne maçı 26 Şubat Cumartesi (bugün) TSİ 23.00’te başlayacak ve beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

PSG Bordeaux maçı hangi kanalda?

bir gün önce
PSGBordeaux maçı 13 Mart Pazartesi günü saat 15:00’de beIN Sports 3’de canlı yayınlanacak.