Turkcell Superonline hangi ulkenin?

Turkcell Superonline kime ait?

0 Turkcell Grup kuruluşu olan Turkcell Superonline aşağıda sıralanan ve BTK tarafından onaylanmış Telekom Operatörü olmasını sağlayan tüm gerekli yetkilendirmelere sahiptir. Turkcell Superonline fiber altyapısı bugün Türkiye’de 77 şehre değen ve 35.000 km’den fazla toplam uzunluğa sahip dev bir altyapıdır.

Süperonline ne demek?

Dünya ile aynı anda fiber internet çağını başlatan Turkcell Superonline, Türkiye’nin evlere kadar saniyede 1000 Mbps’ye varan hızlarda internet erişimi sağlayan ilk telekom operatörüdür. … Birçok ilke ve öncü çalışmaya imza atan Turkcell Superonline, bireysel müşterilerine ses, veri ve internet hizmeti vermektedir.

Turkcell nereye bağlı?

Turkcell, Türkiye merkezli teknolojik iletişim operatör şirketidir.

Superonline kim satın aldı?

Turkcell, Superonline‘ı aldı

Metronet sahibi kim?

Pay Devir Sözleşmesine göre, Metronet‘in satış bedeli 29 milyon lira olarak belirlendi. Turkcell Superonline, Metronet‘i satın alarak ülke genelindeki fiber ağını daha da genişletecek.

Superonline kaç ilde var?

Faaliyetlerini 2004 yılından bu yana Turkcell Grup şirketi olarak sürdüren Turkcell Superonline, bugün Türkiye’de 75 ilde toplam 31 bin km’lik altyapıya ulaşmış bulunuyor.

Türkiye’de internet altyapısı kime ait?

Bunun 214 bin 395 km’si Türk Telekom’a ait, geri kalan 58 bin 155 km’si ise Turkcell Superonline, Vodafone ve diğer operatörler tarafından paylaşılıyor. Yani Türk Telekom’un fiber altyapıdaki payı yüzde 78’i geçiyor. Operatörlerin birbirleriyle rekabetinden, tek bir operatör dışında, kimse kazanmıyor.

Turkcell Superonline kac yilinda kuruldu?

1994Turkcell Superonline / Kuruluş

Turkcell Holding sahibi kim?

Çukurova HoldingTurkcell / Üst kuruluşu

Turkcell sahibi kim nereli?

Turkcell‘in hisselerinin %26,2’si TVK Bilgi Teknolojileri İletişim Hizmetleri Yat. San. ve Tic. A.Ş’ye, %19.8’i ise Rusya uyruklu iş adamı Mikhail Maratovich Fridman tarafından kurulan LetterOne Holdings S.A’ya ve IMTIS Holdings SARL’ye aittir.

Superonline ne hız alırım?

Turkcell Superonline ADSL hizmetiyle 16 Mbps’ye varan, VDSL hizmetiyle 100Mbps’ye varan hızlar ile internete bağlanabilirsiniz! ​ Detaylı bilgi için tıklayınız.

Superonline altyapısı ne demek?

Turkcell Superonline ADSL Türkiye’deki en yaygın internet teknolojisi olan ADSL sistemiyle çalışan bu hizmette Türk Telekom’un bakır kablolardan oluşan altyapısı kullanılmaktadır.

Turkcell devletin mı?

Türkiye’nin ilk özel GSM operatörü Turkcell‘in hakim ortağı devlet oldu. Yıllardır gergin genel kurullarla, kâr dağıtımındaki sıkıntılarla gündeme gelen şirkette hakim ortak yüzde 26,02’lik payla artık Varlık Fonu.

Turkcell kimin ve sahibi kim?

Çukurova HoldingTurkcell / Üst kuruluşu

Turkcell kime ait?

Turkcell‘de hakim ortak yüzde 51’lik paya sahip olan Turkcell Holding. Yani Rus ortak Alfa Telekom, İsveçli ortak Sonera ve Türk ortak Çukurova Grubu Şirketleri Turkcell‘i Turkcell Holding üzerinden yönetiyor. Bunun dışında halka açık paylarda hisse sahibi olan Citibank yüzde 7.44 oranında hisseye sahip.