Bitrota kimin?

Kripto para sahibi kimdir?

Satoshi Nakamoto, Bitcoin’in yaratıcısı olarak bilinen kişi veya grupların kullandığı isimdir.

TLNT ne kadar?

TLNT Fiyat ve Piyasa İstatistikleri

Talent Coin Fiyat $0,00000385
Ticaret Hacmi $835
Hacim / Piyasa Değeri
24s Düşük / 24s Yüksek $0,00000381 / $0,00000440
7g Düşük / 7g Yüksek $0,00000363 / $0,00000439

Bitrota çöktü mü?

Son olarak yerli bir kripto para borsası olan Bitrota‘nın 30 bine yakın kişiyi dolandırarak çöktüğü ifade edildi.

Talent kaç TL?

Talent Token bugünkü fiyatı ₺0.287498 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺340,957 TRY.

Bitcoin i kim yönetiyor?

Bitcoin’in geliştiricileri ve mucidi vardır ancak yöneticisi yoktur. Bu nedenle Bitcoin ağı merkeziyetsizdir yani tek bir elden yönetilemez. Bitcoin ağı herhangi bir kurum veya kuruluşun elinde olmayan özgür ve güvenli bir teknolojidir.

Emin Gür Sirer kimdir?

Emin Gün Sirer, 1971 yılında Türkiye’de doğdu. Cornell Üniversitesi’nde Initiative for Cryptocurrencies and Contracts (IC3)’ın eş başkanlığı yapmış olan Prof. Dr. Emin Gün Sirer, Ava Labs’ın kurucusu ve CEO’sudur.

Bitexen kaç TL?

Döviz Gezgini

İsim Fiyat Fark
BTXN/TRY 39,35 -0,15

Bitci com nedir?

Bitci, kripto para birimlerinin ticareti ve muhafaza edilmesi için platform sağlayan bir Türk Kripto Para borsasıdır. 2018 yılında Çağdaş Holding’in CEO’su olan Burak Çağdaş Çağlar tarafından kurulmuştur. Kullanıcılarının yatırım hareketlerini inceleyip, raporlayan bir Türk Dijital Para borsasıdır.

Bitrota ya ne oldu?

Kripto para borsası Bitrota‘nın sahiplerinden Kenan A. ‘Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarını araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ ve ‘Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı’ suçlarından tutuklandı.

Bitrota ne durumda?

Kripto para borsası Bitrota‘nın sahibi tutuklandı Kripto para borsası Bitrota‘nın sahiplerinden Kenan A. “Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarını araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” ve “Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı” suçlarından tutuklandı.

Tlm Coin nedir?

TLM, Metaverse blokzincir tabanlı bir oyunun token’ıdır. Oyun aynı zamanda Ethereum ve WAX gibi ağlarda da çalışmaktadır.

BTC hangi ülkenin parası?

El Salvador dünyada kripto para Bitcoin‘i resmi para birimi olarak kabul eden ilk ülke oldu. Ülkede bugün yürürlüğe giren yasayla, tüm iş yerleri Amerikan dolarıyla birlikte bitcoin ile yapılan ödemeleri de kabul etmek zorunda.

1 Satoshi kaç TL?

Satoshi bugünkü fiyatı ₺0.005719 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺16,187,986 TRY.

Emir Gün Sirer kimdir?

Emin Gün Sirer, 1971 yılında Türkiye’de doğdu. Cornell Üniversitesi’nde Initiative for Cryptocurrencies and Contracts (IC3)’ın eş başkanlığı yapmış olan Prof. Dr. Emin Gün Sirer, Ava Labs’ın kurucusu ve CEO’sudur.

AVAX kimin?

Peki, AVAX coin kim tarafından ve ne amaçla kuruldu? Avalanche platformunun yerel tokeni olan AVAX, mainnet’i Eylül 2020’de kullanıma açıldı. Ava Labs projesinin arkasında Emin Gün Sirer, Kevin Sekniqi ve Maofan “Ted” Yin isimli üç kurucu ortak yer alıyor.