Mesajlaşırken LOL ne demek?

Mesajlaşmada lol ne demek?

Sık sık karşılaşma olasılığınızın olduğu bu kısaltmanın uzun hali “Laughing out loud” yani “Sesli gülüyorum”. Bu kısaltma bir bakıma mesajlaşmada veya internette yazılı gördüğünüz esprilere karşılık olarak kahkaha yerine geçiyor diyebiliriz. Yani lol sözcüğünün gördüğünüz yerde kişi olaya gülmüştür.

Sanalda lol ne demek?

LOL veya lol, laugh(ing) out loud (Türkçe: yüksek sesle gülmek) söz öbeği için bir kısaltmadır. İnternet argosu için önemli bir unsur olan kısaltmanın kökleri Usenet’te kullanılmasına dayanır. Günümüzde ise diğer sanal ortamlarda ve hatta yüz yüze iletişimde bile yaygınlaşmış bir ifade haline gelmiştir.

Lol neye denir?

Lol kısaltması, İngilizce’dir ve Laugh Out Loud demektir. Lol açılımı nedir sorusunu ise LOL, “Laugh Out Loud” açılımının kısaltmasıdır diyerek cevaplayabiliriz. Özellikle internette, sosyal medyada ve oyunlarda sıkça karşımıza çıkan bu kısaltma aslında gülmek anlamına gelmektedir.

Snapchat lol ne demek?

LOL Ne Demek? Sık sık karşılaşma olasılığınızın olduğu bu kısaltmanın uzun hali “Laughing out loud” yani “Sesli gülüyorum”.

Lel ne anlama gelir?

Patlayıcılık alt sınırına LEL (Lower Explosive Limit) adı verilir. LEL‘in altındaki konsantrasyonlar fazla seyrektir ve patlayıcı gazdan yeterince bulunmaz. Gaz LEL değerine erişine kadarki konsantrasyonlar %LEL olarak ifade edilir. … Patlayıcı aralığın üst sınırı UEL (Upper Explosive Limit) olarak tanımlanır.

Lmao ne demek argo?

Lmao kelimesinin uzun hali, ‘Laughing my as off’ biçiminde ifade edilir. Bu ifadesi ile beraber özellikle sosyal medyada çok fazla kullanılan bir kısaltma olarak öne çıkıyor. Dünya çapında kullanılması ile beraber sosyal medya üzerinden Türkçeye de girmiş durumda.

Yo lo ne demek?

you only live once (yolo)

Lmfao nun açılımı nedir?

internet kisaltmasi; laughing my fat/friggin’ ass off.. yarildim gulmekten anlamindadir.

LoL ne tür bir oyun?

League of Legends (kısaca LoL, Türkçe anlamı: Efsaneler Ligi), Riot Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan video oyunu. 27 Ekim 2009 tarihinde Riot Games’in ilk oyunu olarak “League of Legends: Clash of Fates” adıyla piyasaya çıkmıştır. MOBA türü strateji oyunudur.

Gençler arasında lol ne demek?

LoL‘ün açılımı “Laugh Out Loud” demektir. Türkçe karşılığı ise “Yüksek sesle gülmek” anlamına gelmektedir. “Çok komik” manası da taşıyan bu ifade dediğimiz gibi genellikle sosyal medyada kullanılıyor. Ülkemizde kullanımı yaygın değildir.

Lol u atmak ne demek?

U:Ultimate yeteneği demektir. K/D/A(Kill/Death/Asist):Öldürme/Ölme/Asist ortalaması demektir. Bunu gösteren siteler vardır. (LOL Skill/LOL Nexus/LOL King gibi…)

Lel nedir Ekşi?

“laughing extremely loud” şeklinde kılıf uydurulmuş bir lol derivasyonu. tr. (bkz: alt patlama sınırı). gaz veya buharın; ortam havasında bulunduğunda, hacimsel olarak patlama oluşturabilecek en az miktarını tanımlar.

Lel cihazı nedir?

Çoklu gaz ölçüm cihazı; farklı endüstrilerin güvenlik izleme gereksinimlerini karşılayan, portatif olarak ortamda ki gazları ölçen bir cihazdır. … Genellikle, Hidrojen Sülfür, Karbon Monoksit, Oksijen ve yanıcı patlayıcı (% LEL) gazların ölçümü için kullanılırlar.

Lmfao ne demek Türkçe?

internet kisaltmasi; laughing my fat/friggin’ ass off.. yarildim gulmekten anlamindadir.

IMOA ne demek?

imao ne demek? İgilizce sanal ortam yazışmalarında kullanılan kısaltma. Açılımı “laughing my ass off” şeklindedir ve kopmak, çok gülmek, yarılmak, ölene kadar gülmek anlamlarına gelir.