Deadpool yaş sınırı kaç olacak?

Once Upon A Deadpool kaç yaş üstü?

Once Upon a Deadpool, 2016 yılında vizyona giren ve +18 olan Deadpool filminin herkes için seyredilebilir hali. Deadpool filminden birçok sahnenin çıkarılıp, yeni sahnelerin eklenerek farklı bir konunun ele alındığı film bu sefer +13 olarak izleyici ile buluşuyor.

Deadpool neden 18 yaş üstü?

Ülkemizde ise bu sınır 18+ olarak belirlenmiş durumda. Bu sınıflandırma, “vahşet ve kan içeren, aşırı seksüalite içeren, küfürlü konuşma içeren ve uyuşturucu kullanımın olduğu” filmler için veriliyor. Deadpool filmini R Rated kategorisine sokan şey ise vahşet, kan ve küfür. Ülkemiz için bir açıklama henüz gelmedi.

Deadpool 3 kaç yaş?

18 YAŞ SINIRI DOĞRULANDI Feige, Deadpool 3‘ün MCU’da geçeceğini resmen onayladı. Filmin çekim tarihleriyle ilgili de bazı açıklamalar yapan Feige şu cümleleri kullandı: “Deadpool 3 R-Rated olacak.

Deadpool un süper gücü ne?

Deadpoolun iyileşme yeteneği Wolverine’e göre daha iyidir ve ona süper insan kuvveti de verir. Zehir ve alkol benzeri şeylere dayanıklıdır asla sarhoş olmaz. İyileşme yeteneği onun beyin hücrelerini öldürüp canlandırdığından delidir ve şizofrendir.

Deadpool 3 ne zaman?

En erken 2022… Yalnız yönetmenle tam bir anlaşma da sağlanmamış. Eğer başka bir yönetmenle anlaşılırsa daha erken çekilme ihtimali olan Deadpool‘un ikinci filmin yönetmeni David Leitch ile anlaşıldığı takdirde en erken 2022’de başlaması bekleniyor.

Deadpool 2 Hangi Platformda?

Beyazperdenin en iddialı yapımlarından bir tanesi olan Deadpool, aksiyon ve komedi türünü seven izleyiciler için TV+’ta.

Kaç Deadpool filmi var?

Tüm hayranlar Deadpool 3 filmini bekliyor. 2016’da yayınlanan ilk Deadpool filmi IMDb’de 8,0 puan, 2018’de yayınlanan ikinci film ise 7.7 puan aldı. Hiç azımsanmayacak puanlara ve izlenme sayılarına ulaşmış olan Deadpool‘un yeni filminin düşüncesi bile tüm hayranları heyecanlandırmaya yetiyor.

Deadpool filmi nerede geçiyor?

Temel çekimler Mart’tan Mayısa kadar Vancouver’da başladı. Deadpool dünya galasını 8 Şubat 2016’da Paris’te yaptı ve 12 Şubat 2016’da IMAX, DLP ve D-Box biçiminde ABD’de gösterime girdi. Film genel olarak olumlu yorumlar aldı.

Deadpool süper kahraman mi?

Deadpool çizgi roman tabanlı bir süper kahraman film serisidir.Her kahraman gibi onun da Deadpool öncesi bir hikayesi var.

Deadpool DC mı Marvel mı?

Marvel‘ın en sevilen ve en sıradışı karakterlerinden biri olan Deadpool, üçüncü filmi ile Marvel Sinematik Evreni’ne dahil oluyor.

Deadpool 3 çıkar mı?

Ekim 2019’da Reese ve Wernick, bir senaryoları olduğunu, ancak üçüncü bir filmin yapımına başlamak için Marvel Studios’tan onay beklediklerini açıkladılar. Aynı ay, Ryan Reynolds’ın üçüncü filmde Deadpool‘u oynamaya devam edeceği öğrenildi.

Deadpool filmi ne zaman çıkacak?

Deadpool (film)

Deadpool
Çıkış tarih(ler)i 12 Şubat 2016
Süre 108 dk.
Ülke ABD
Dil İngilizce

Deadpool 2 kaç saat?

2 saatDeadpool 2 / Süre

Deadpool 1 Hangi platformda?

Başrollerinde Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein’in olduğu Deadpool filmi Kanal D’de!

Deadpool 2 ne kadar kazandı?

2018’de vizyona giren Deadpool 2, 785 milyon dolarlık (yaklaşık 4,533 milyar TL) gişe hasılatına ulaşmış, 2016’da gösterime giren ilk film Deadpool ise 782 milyon dolar (yaklaşık 4,516 ) hasılat elde etmişti.