SV neyin kısaltması?

SV açılımı nedir?

Sievert (Sv sembolü ile gösterilir), canlı dokunun maruz kaldığı radyasyonun etkisini gösteren doz eşdeğerinin SI sistemindeki birimi.

SV ne demek tıp?

Tıp dilinde supraventriküler taşikardi yerine kısaltması olan “SVT” kelimesi sıkça kullanılmaktadır. Çok eskiden “SVT” yerine “PAT” diye kısaltmalar da kullanılmakta idi.

LOC açılımı nedir?

loc (letter of credit) kısalt.

OYM ne demek?

Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemeleri (ÖYM), Türkiye’nin hukuk sistemindeki yer alan bir mahkeme türü. Devlet Güvenlik Mahkemeleri’nin (DGM) devamı niteliğindedir. Balyoz Davası, Ergenekon davaları ve 2011 Türk futbolu şike davası gibi davalar bu mahkemelerin bilinen davalarındandır.

SW ne anlama gelir?

SW, South west (Güneybatı) Batı ile güneyin tam arasına verilen isimdir. SW, Station wagon (staeyşın vagon) çatısı arabanın arka ucuna kadar uzayan, 3-5 kapılı, taşıma kapasitesi yüksek olan otomobil türüdür. SW, yukarıda kelimelerinin kısaltması olarak kullanılmaktadır.

SC ne anlama gelir?

ircii ve turevlerinde * show channel kisaltmasi. kanalda kim var kim yok gosterir.

Kardiyoloji MD ne demek?

Hekim ve cerrahlar için Tıp Doktoru (MD) en yüksek eğitim derecesidir. Ülkeye bağlı olarak (Amerika ve Kanada’da olduğu gibi) profesyonel doktora eğitimi ya da (İngiltere’de olduğu gibi) araştırma derecesi olarak kabul edilmektedir.

DH ne demek?

“decision height (DH)” için İngilizce-Türkçe çeviri.

LDC neyin kısaltması?

ks. long distance call.

We are nasıl kısaltılır?

Kesme işareti çıkartılan harfin o durumda bulunması gereken yerde bulunur….Kısaltmada kullanılan kesme işareti.

Tür Kısaltma olmadan Kısaltma
“have” kullanımı I have, you have, we have, they have I’ve, you‘ve, we‘ve, they’ve
“are” kullanımı you are, they are, we are you‘re, they’re, we‘re

BBMM açılımı nedir?

Türkiye Büyük Millet Meclisi – Vikipedi.

Bkz nin açılımı nedir?

Bkz, ders kitaplarında bakınız anlamında kullanılan bir kısaltmadır.

Radyoda SW ne demek?

Kısa dalga (SW– Short Wave) radyoları kalitesine ve çeşidine göre alış tayfi değişmektedir. Aşağıdaki bantlar uluslararası yayın yapan kurumlara ayrılmıştır. Bu istasyonlar genelde AM (genlik modülasyonu) (Amplitude Modulation) ile yayın yapmaktadır.

SL SR nedir?

SR ve SL 5.1 CH input yazan yere SUR yazan yere SR =right e SL ise LEFT e bağlanır. AUDIO OUTPUT yazan yerlere hoparlörler bağlanmalıdır. Aynı zamanda SUR yazısının altındaki bölümler arka sağ ve sol hoparlörlerdir.

SC hesabı ne demek?

‘Screenshot for screenshot’ın kısaltılmışı.