Ne olmuş yani büyük adam olamadıysak hayallerimizi satmadık ya film?

Ne olmuş yani büyük adam olamadıysak hayallerimizi satmadık ya?

Ne olmuş yani büyük adam olamadıysak, hayallerimizi satmadık ya…” repliğiyle akıllarda yer edinen oyuncu ve seslendirme sanatçısı Erdal Tosun’un vefatının üzerinden 3 yıl geçti.

Ne olmuş büyük adam olamadıysak Hangi film?

VİDEO – ‘Ne olmuş yani büyük adam olamadıysak, hayallerimizi satmadık ya’ | soL haber. Bugün meydana gelen kazada hayatını kaybeden sanatçı Erdal Tosun’un oynadığı Rina filminden, unutulmayan bir sahneyi soL okurları için paylaşıyoruz.

Rina filmi konusu nedir?

Bir ada hikâyesi olan Rina‘da; Ali, Ömer ve Umut adada üç yakın arkadaştır. Ali plajda çalışmaktadır ve her yaz âşık olduğu kızın gelmesini beklemektedir. Umut, adada sepetçilik yapan Zehra’ya sırılsıklam âşıktır. Ömer de babasıyla üzüm bağında çalışmaktadır.

Rina filmi nerede çekildi?

Genç yönetmen Şenol Sönmez’in gerçek bir hikâyeden yola çıkarak Gökçeada’da çektiği “Rina”, 9 Nisan’da vizyona giriyor.

Erdal Tosun ne olmuş?

ERDAL TOSUN NASIL ÖLDÜ? Sarıyer’de 30 Kasım 2016’da diyalize girmek için evinden erken saatlerde çıkan Erdal Tosun trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Erdal Tosun nerede oldu?

30 Kasım 2016Erdal Tosun / Ölüm tarihi

Rina neresi?

2009 yılında aralık ayında vizyona girecek olan yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği, Rina adlı sinema filminin çekimleri Gökçeada’da devam ediyor. Aralık ayında vizyona girecek olan yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği, Rina adlı sinema filminin çekimleri Gökçeada’da devam ediyor.

Gürdal Tosun nasıl vefat etti?

Bağırsak çürümesiGürdal Tosun / Ölüm nedeniMezenterik iskemi ya da bağırsak çürümesi, bağırsakları besleyen damarlardaki kan akımının azalması veya kesilmesinden dolayı bağırsaklarda oluşan tahribat. Toplumda bağırsak ölümü olarak da adlandırılır. Vikipedi

Gürdal Tosun kaç yaşında vefat etti?

33 yaşında (1967–2000)Gürdal Tosun / Öldüğü zamanki yaşı

Tosun kardeşler neden öldü?

Necdet Tosun, sinemada siyah-beyaz döneme ve dolayısıyla Türk sinemasının komedi filmlerine damgasını vurur. Erdal ve Gürdal isimli iki oğlu olan oyuncu, iş dolayısı ile Almanya’ya gittiğinde geçirdiği bir trafik kazası sonucu, İstanbul’a getirildikten 13 gün sonra, 10 Mayıs 1975’te yaşama veda eder.

Rina isminin anlamı nedir?

Rina anlamı: Neşeli, sevinçli. Neşe kaynağı, mutluluk kaynağı, sevindiren.

Gürdal Tosun ne zaman öldü?

30 Ağustos 2000Gürdal Tosun / Ölüm tarihi

Gürdal Tosun yaşıyor mu?

30 Ağustos 2000Gürdal Tosun / Ölüm tarihi

Necdet tosunun kaç çocuğu var?

Erdal Tosun
Gürdal Tosun
Necdet Tosun/Çocukları

Necdet Tosun ve ailesi neden öldü?

Necdet Tosun 1975 yılında iş dolayısı ile gittiği Almanya’da bir trafik kazası geçirdi ve ağır yaralandı. Kendisi hemen İstanbul’a getirildi fakat bundan 13 gün sonra, 10 Mayıs 1975’te hayatını kaybetti. 18 yıllık sanat hayatında 300’e yakın filmde rol aldı. Ölümü Yeşilçam dünyasını derin bir yasa boğdu.