Kütahya’da deprem oldu mu?

Kütahya depremi saat kaçta oldu?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün ölçümlerine göre, saat 13.10’da merkez üssü Kütahya‘nın Simav İlçesi İnlice Köyü olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kütahyada deprem kaç şiddetinde?

Son depremler… Kütahya‘nın Altıntaş ilçesinde 3.2 büyüklüğünde 2 ayrı deprem meydana geldi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılmaya devam ediyor.

Kütahya’da en son deprem ne zaman oldu?

AFAD’dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kütahya‘da saat 14.04’te 5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Merkez üssü Altıntaş ilçesi olan deprem çevre illerde de hissedildi. Depremin derinliği 7,16 kilometre olarak açıklandı.

Kütahya’da deprem nerelerde hissedildi?

Merkez üssü Balıkesir’in Dursunbey ilçesi olan 4.7 büyüklüğündeki deprem Kütahya‘da da hissedildi.

  • Altıntaş
  • Aslanapa.
  • Çavdarhisar.
  • Domaniç
  • Dumlupınar.
  • Emet.
  • Gediz.
  • Hisarcık.

Depremi nereden Ogreniriz?

Kandilli Rasathanesi tarafından verilerin sunulduğu ‘Son depremler‘ sayfası deprem ile ilgili tüm ayrıntıları sunuyor. Nerede, ne zaman, saat kaçta, derinliği ve depremin şiddetini ‘Son depremler‘ sayfasından öğrenebilirsiniz.

Afyonkarahisar’da kaç şiddetinde deprem oldu bugün?

Afyon‘da 3.3 büyüklüğünde deprem!

An itibariyle deprem nerede oldu?

Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre, Erzincan’da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem Elazığ ve çevre illerden de hissedildi. AFAD son depremler listesinde ise deprem 7.52 derinlikte gerçekleşti.

Bugün Simav’da deprem oldu mu?

Kütahya’nın Simav ilçesinde 3,4 ve 3,1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Simav saat 22.28’da 3,4, saat 23.02’de 3,1 ile sallandı.Her iki depremde de can ve mal kaybı olmazken, kısa süreli panik yaşandı.

Kütahya depremi kaç saniye sürdü?

33.000 aile, yaklaşık olarak 80.000 kişi barınaksız kalmış, 6 saniye süren depremde 800 kişi(yabancı kaynaklarda 1086 kişi) ölmüş ve 520 (yabancı kaynaklarda 1260 kişi) yaralanmıştır.

Kütahya Altıntaş depremi kaç saniye sürdü?

AFAD: 3,17 saniye sürdü Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) saat 14.04’te Kütahya‘nın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depreme ilişkin ön değerlendirme raporu hazırladı.

Kütahya fay hattı nereden geçiyor?

Kütahya fay hattalır, Akşehir’den başlayıp, kuzeybatı yönünde ilerleyen Gediz ve Simav fay hatlarıdır.

Bugün kaç büyüklüğünde deprem oldu?

AFAD’ın yayınladığı bilgilere göre Antalya Kemer’de 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 4.60 KM olarak açıklandı.

Deprem en çok nerede görülür?

Şiddetli Depremlerin Oluştuğu Bölgeler: Bütün Akdeniz ülkeleri, Anadolu, İran, Himalaya’lar ve Sunda adalarına kadar kıvrım kuşağı, Pasifik çevresi, Amerika’ların batısındaki genç kıvrım kuşağı, Aleutian adaları, Japonya, Polinezya ve Yeni Zelanda şiddetli deprem alanlarıdır.

Bugün Hangi illerde deprem oldu?

AFAD’ın yayınladığı bilgilere göre Antalya Kemer’de 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afyon’da deprem riski var mı?

ASFS üzerinde meydana gelen M=4.5 in üzerindeki depremler (www.deprem.gov.tr). ASFS ve KD – GB yönlü faylar üzerinde meydana gelen tüm bu depremler Afyonkarahisar ve çevresinin depremsellik açısından oldukça aktif bir bölge olduğunu göstermektedir (Tablo 2).