Kütahya Balıkesir tren kaç saat?

Kütahya Balıkesir tren kaç saat sürüyor?

Kütahya Balıkesir tren yolculuğu yaklaşık 5 saat 20 dakika sürmektedir.

Balıkesir Kütahya arası kaç km tren?

KütahyaBalıkesir arası Tren yolu mesafesi 253 Km olduğundan Ekspres ve Bölgesel Trenler ile tren yolculuğu yaklaşık, 4 saat 22 dakika sürmektedir.

Balıkesir Kütahya Tren seferleri ne zaman başlayacak?

BalıkesirKütahya Tren Seferleri Balıkesir Garından Kütahya Garına günde 2 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 11:21’de hareket etmekte olup yolculuk süresi 4 saat 13 dakikadır. Son tren ise saat 23:40’ta hareket etmekte olup yolculuk süresi 4 saat 22 dakikadır.

Eskişehir Balıkesir arası trenle kaç saat?

BalıkesirEskişehir arası trenle kaç saat? En hızlı tren yolculuğu 5 saat 31 dakika sürmektedir.

Balıkesir Kütahya arası otobüsle kaç saat?

BalıkesirKütahya arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 4 saat 53 dakika sürmektedir.

Kütahya Tren Seferleri nerelere var?

Kütahya’dan Nerelere Tren Var? Ege Ekspresi, İzmir Mavi Treni, Pamukkale Ekspresi, Eskişehir Afyon Treni, Kütahya Eskişehir Treni, Tavşanlı Eskişehir Bölgesel Trenleri ile Afyon, Akhisar; Balıkesir; Çiğli; Denizli, Eskişehir; İzmir; Manisa; Menemen; Sandıklı, Soma; Tavşanlı yönüne hergün tren seferi vardır.

Kütahya’ya tren var mı?

Kütahya Garından günde 7 bölgesel tren seferi gerçekleşmektedir.

Balıkesir’de tren var mı?

Balıkesir Bölgesel Tren Seferleri Balıkesir Garından günde yalnızca 1 bölgesel tren seferi gerçekleşmektedir. Son durağı Kütahya olan bölgesel trenin hareket saati 07:10’dur.

Eskişehir Balıkesir hızlı tren kaç saat?

EskişehirBalıkesir arası trenle kaç saat? En hızlı tren yolculuğu 5 saat 19 dakika sürmektedir.

Eskişehir Balıkesir arası tren seferleri ne zaman başlayacak?

EskişehirBalıkesir Tren Seferleri Eskişehir Tren Garından Balıkesir Tren Garına her gün 2 tren seferi yapılır. Eskişehir‘den ilk tren gece saat 00:20’de kalkış yapıp, saat 06:09’da Balıkesir‘e varmaktadır. Son tren ise sabah 08:30’da kalkış yapıp, saat 14:18’de varmaktadır.

Kütahya Bursa arası otobüsle kaç saat?

KütahyaBursa arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 2 saat 55 dakika sürmektedir. KütahyaBursa arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir?

Kütahya Afyon arası kaç kilometre?

Kütahya ve Afyon arası mesafe karayolu olarak yaklaşık olarak 96 kilometredir. Ancak havayolu ile gitmek isteyenler için bu mesafe daha kısadır ve bu mesafe yaklaşık olarak 88 kilometredir.

Kütahya’dan İstanbul’a tren var mı?

Trenler Kütahya konumundan Kütahya vaktinde ayrılır ve buraya İstanbul(Bostancı), İstanbul(Halkalı) and İstanbul(Bakırköy) vaktinde varırlar. Seyahate çıkacağınız vakitte bir sınırlama bulunmuyorsa, hafta içi ve sezon dışı dönemlerde çok ucuz biletler bulabilceğinizi unutmayın.

İstanbul Kütahya tren var mı?

Trenle, İstanbul konumundan Kütahya konumuna günlük sadece bir aktarma mavcuttur.

Kütahya’dan nerelere tren var?

Kütahyadan Nerelere Tren Var? Ege Ekspresi, İzmir Mavi Treni, Pamukkale Ekspresi, Eskişehir Afyon Treni, Kütahya Eskişehir Treni, Tavşanlı Eskişehir Bölgesel Trenleri ile Afyon, Akhisar; Balıkesir; Çiğli; Denizli, Eskişehir; İzmir; Manisa; Menemen; Sandıklı, Soma; Tavşanlı yönüne hergün tren seferi vardır.