The Land Of Legends giriş ücretsiz mi?

The Land Of Legends Theme Park’ta neler var?

  • Hyper Coaster. Yüksek heyecan ve sınırsız adrenalin yaşayacağınız 62 metre yüksekliğindeki Hyper Coaster ile gökyüzüne dokunacak, hız keyfinizin 115 km’ye varacağı bu macera ile eğlencenin doruklarına çıkacaksınız!
  • Typhoon Coaster. …
  • Galeon. …
  • Zippy Zappy Coaster. …
  • Round The World. …
  • Happy Carousel.

The Land Of Legends kimin Oteli?

belek’te yer alan, asıl adı land of legends theme park olan su parkı. fettah tamince’nin şirketinin mülküdür. haliyle ”gel, üzerine para vereceğiz.” deseler bile yanından geçmem. türkiye’nin disneyland’ı olarak tasarlanan ve antalya-belek’te rixos grubu tarafından inşa edilen lüks otel ve tema parkı.

Land of Legends ne yenir?

  • Tümü
  • Pasta & Tatlı
  • Dondurma.
  • Su.
  • Kahve.
  • Köfte.
  • Tavuk.
  • Fast Food & Sandwich.

The Land Of Legends kaç dönüm?

Antalya’nın gözde konumlarından Belek’te yer alan The Land of Legends Theme Park, sahip olduğu 626.000m2’lik alanda, otel bloğu, 205 mağazadan oluşan bir alışveriş merkezi, su parkı ve kara parkı olarak konuklarına hizmet etmektedir.

Land of Legends giriş ücreti ne kadar?

Yetişkin (12+) : 220 TL (hafta sonu 198 TL) Çocuk (4-11 yaş) : 176 TL (hafta sonu 158,40 TL) 0 – 3 yaş ücretsiz.

Tema Park giriş ücreti ne kadar?

İsfanbul Tema Park giriş ücreti yetişkin için 129 TL, Çocuk (4-14 Yaş) 129 TL ve 0-3 yaş ise ücretsiz. Ayrıca Jungle Park bilet fiyatı ise 39 TL.Zindan, JunglePark ve Safari bölümü üçlü bilet 59 TL’dir.

Fettah Tamince nin kac oteli var?

2001 yılında ise ilk Rixos Oteli‘ni açtı. 11’i Türkiye’de, üçü Kazakistan’da olmak üzere Ukrayna, Libya, İsviçre, Mısır, Birleşik Arap Emirliklerinde iki ve Hırvatistan’da bir tane olmak üzere toplam 21 oteli bulunuyor.

Fatih Tamince kimdir?

Fettah Tamince Kimdir ? 1972 yılı Van, Çaldıran doğumlu. ilköğretimini Çaldıran İlkokulu’nda tamamlayan Fettah Tamince, bugün Sembol İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı. İlkokul eğitimden sonra, eğitimine Antalya ve Almanya’da devam eden Fettah Tamince, ilk ticari girişlimlerine üniversite yıllarında başladı.

The Land Of Legends giriş ücreti ne kadar?

The Land of Legends Theme Park & Aquapark Giriş Ücreti 2022 2022 yılı Antalya The Land of Legends fiyatları aşağıda verilmiştir: Şubat 2022 Tema Park tam gün giriş ücreti: Yetişkin (12+) : 220 TL (hafta sonu 198 TL) Çocuk (4-11 yaş) : 176 TL (hafta sonu 158,40 TL)

Land of Legends ne yapılır?

Adventure Land Eğlence ve adrenalin dolu benzersiz deneyimler efsanevi bir atmosferde sizi bekliyor. Aqua Land Suyun en eğlenceli hallerini keşfedin, kaydıraklarda ve havuzlarda keyif dolu anlar yaşayın. Secret Lagoon Isıtmalı havuzları ve özel üniteleri ile Secret Lagoon sizi unutulmaz anlara davet ediyor.

Land of Legends kaç metrekare?

Temmuz 2016’da, Türkiye’nin en sıradışı otel ve eğlence parkı olan Land of Legends Tema Parkı, Belek’te açıldı. Burası 63 bin hektarlık bir eğlence parkı ve 17.000 metrekarelik bir alana sahip çocuklar için tasarlanmış bir otel.

Land of Legends kaça kadar açık?

Alışveriş merkezimiz 10:00 – 22:00 arası hizmet vermektedir.

Legendary card ne demek?

Legendary Card alındığı günden itibaren 365 gün boyunca Tema Park’ın açık olduğu süre içerisinde sınırsız giriş hakkı sağlar. Legendary Card ile her park girişi sırasında park kullanımı için zorunlu olan bilekliğin gişelerden temin edilmesi gerekmektedir.

Vialand giriş ücreti 2021 ne kadar?

Giriş Ücretleri (2021)

Giriş Tarifesi Giriş Ücreti
Online Bilet 129 TL
Zindan & JunglePark & Safari 30 TL
Jungle Park 15 TL
Zindan 12 TL

Isfanbul tema park doğum gününde ücretsiz mi?

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı Vialand, doğum günü olan ziyaretçilerini ücretsiz ağırlıyor. Vialand gişelerinden ya da www.vialand.com adresindeki doğum günü formunu doldurarak, doğum gününde kimliği ile gelen tüm misafirler, Vialand Tema Park‘a ücretsiz giriş…