Kocaelispor kaç şampiyonluğu var?

Kocaelispor kaç kere şampiyon oldu?

Kocaeli profesyonel futbol takımı 1979-80 ve 1991-92 yıllarında Türkiye 2. Ligi şampiyonu oldu.

Kocaelisporun kaç kupası var?

2x Türkiye Kupa Sampiyonu

Sezon Kupalar
15/16 Promotion to 4th division
13/14 Dördüncü ligden düşüş
11/12 Üçüncü Ligden Düşüş
10/11 Ikinci Ligden düsüs

Kocaelispor ligde kaçıncı sırada?

TFF 1. Lig
Ziraat Türkiye Kupası
Kocaelispor/Ligler

Kocaelispor kurucusu kimdir?

Ziya TAŞDELEN, Mannesman Fabrika Müdürü Alparslan AKMAN, İbrahim KÜÇÜKÖRS, Nasut KAYALI ve bu aşamaya gelişte maddi manevi destek veren Kocaelispor Taraftarları ve İzmit halkının oluşturduğu Kocaelispor artık bir semt takımı değil, tüm kentin takımıdır.

Kocaelispor ne zaman Süper Lig’den düştü?

Ligde ve Avrupa’da işleri iyi gitmeyen Kocaelispor, 2002 yılında Beşiktaş’ı 4-0 yenerek Türkiye Kupası’nı bir kez daha müzesine götürdü. Hazırlık kampında Hikmet Karaman’ın teknik direktörlüğünde Arsene Wengerli Arsenal’i 4-1 mağlup eden Kocaelispor, 2003’te ise Süper Ligden düştü.

Kocaelispor kalecisi kim?

Kocaelispor kadrosu

# Oyuncu Yaş
1 Korcan Celikay K. Celikay Kaleci 34
17 Ismet Yumakogullari I. Yumakogullari Kaleci 26
23 Dogukan Kaya D. Kaya Kaleci 22
2 Berkay Dabanli B. Dabanli Stoper 31

Kocaelispor 1 ligden ne zaman düştü?

Borç yükü kulübün belini büktü Ligde ve Avrupa’da işleri iyi gitmeyen Kocaelispor, 2002 yılında Beşiktaş’ı 4-0 yenerek Türkiye Kupası’nı bir kez daha müzesine götürdü. Hazırlık kampında Hikmet Karaman’ın teknik direktörlüğünde Arsene Wengerli Arsenal’i 4-1 mağlup eden Kocaelispor, 2003’te ise Süper Lig’den düştü.

Kocaelispor hangi lige çıktı?

Lig’e çıkmayı başaran Kocaelispor, geçen sezon 3. Lig’den TFF 2. Lig’e yükseldi. Kocaelispor, TFF 2. Lig’deki bir sezonluk mücadelesinin ardından 2021-2022 sezonunda TFF 1.

Kocaelispor Ankara maçı kaç kaç?

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında deplasmanda Kocaelispor‘u 2-1 yenen MKE Ankaragücü, lider Bereket Sigorta Ümraniyespor’la puanları eşitledi.

Manisa maçı kaç kaç?

Manisaspor – Edirne Belediyesi Paş Edirnespor maç sonucu: 1-2.

Kocaelispor Başkanı kim oldu?

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, yönetim kurulu ile beraber bir basın toplantısı düzenledi. Kocaelispor‘un hedeflerini anlatan koyun, 4 kesin transferlerinin olduğunu belirtti.

Kocaelispor hangi lige yükseldi?

Lig‘e çıkmayı başaran Kocaelispor, geçen sezon 3. Lig‘den TFF 2. Lig‘e yükseldi. Kocaelispor, TFF 2. Lig‘deki bir sezonluk mücadelesinin ardından 2021-2022 sezonunda TFF 1.

Kocaelispor en son ne zaman Süper Lig’de oynadı?

Kocaelispor en son 2002-03 sezonunda Turkcell Süper Lig‘de mücadele etmişti. Ligde 3. ve 6. sıralar arasında yer alan Sakaryaspor, Eskişehirspor, Diyarbakırspor ve Boluspor ise Süper Lig‘e yükselen 3. takım olabilmek için play-off mücadelesi verecek.

Kocaelispor kaptanı kim?

Yeni transferlerden kaleci Korcan Çelikay birinci kaptan, Musa Nizam ikinci kaptan, Georges Mandjeck ise üçüncü kaptan olarak belilendi. Kaptanlık kararları tüm futbolculara açıklandı.

Kocaelispor hocası kim?

Mehmet AltıparmakKocaelispor / Teknik direktör