Mesa nın sahibi kim?

Mesa inşaat kime satıldı?

MESA çoğunluk hisselerini Evren Ünver’e sattı! 46 yıllık MESA Holding, çoğunluk hisselerini de Turkven kurucularından Evren Ünver’e sattı. 48 ortağı bulunan şirkette hisse sahibi olarak eski yönetimden sadece Erhan Boysanoğlu kaldı.

Mesa Mesken sahibi kimdir?

Erhan Boysanoğlu kimdir? Erhan Boysanoğlu 1947 yılında Ankara doğumlu. 1994-2001 yılları arasında Mesa Toplu Konut A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alan Boysanoğlu bugün, MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.

Mesa kurucusu kimdir?

MESA; mimar bir babanın, Viyana’da mimarlık okuyan oğlu Aykut Mutlu tarafından 1969 yılında kuruldu.

Mesa Genel müdür?

Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Evren Ünver kimdir?

Bilgisayar Mühendisi, Sanayici, İş Adamı Daha sonra McKinsey & Company Istanbul ve Seul ofislerinde telekom ve finansal kurumlar alanlarında iki yıl danışman olarak görev yapan Evren Ünver, 1999 yılında kurulan özel sermaye şirketi Turkven’in üç kurucu ortağından biridir.

Özhan Akçalı kimdir?

1944 yılında Adana’da doğan Özhan Akçalı, orta öğrenimini Robert Kolej’de, yüksek öğrenimini ise ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı. 1968 yılında mimarlık eğitiminin ardından, yine aynı fakülteden, “Kentsel Tasarım” tezi ile yüksek lisansını aldı.

Mesa Holding sahibi nereli?

1947 yılında Ankara’da doğan Erhan Boysanoğlu, 1971’de ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur.

Mesa hangi ülkenin?

Mesa, ABD’nin Arizona eyaletine bağlı bir şehirdir.

Mesa açılımı nedir?

Mikrocerrahi ile Sperm Aspirasyonu (MESA)

Evren Ünver kim?

Bilgisayar Mühendisi, İş Adamı, Sanayici, Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili. 1971’de Ankara’da doğan Evren Ünver, Massachusetts Institute of Technology (MIT) Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans ve yüksek lisans derecelerine sahiptir.

Evren Ünver eşi kimdir?

ARALARINDA MNG Kargo, Flo, Koton, Migros gibi şirketlerin olduğu 4.5 milyar dolarlık varlık yöneten özel sermaye şirketi Turkven Private Equity’nin kurucularından olan Enver Rıfkı Ünver, 2014 yılında ortaklıktan ayrıldıktan sonra yatırımlarını eşi Rukiye Devres Ünver ile devam etme kararı aldı.

Temsa neden battı?

Şirketimiz yurt dışında büyük başarılara imza atılan bir dönemde gerçekleşen bu beklenmeyen hacizler neticesinde üretimi durdurmak mecburiyetinde kalmıştır. Bunun sonucunda yurt içinde ve yurt dışında alınan siparişleri ve taahhütleri yerine getirememe noktasına gelinmiştir.

Arda Akçalı kimdir?

İstanbul barosuna kayıtlı olan Avukat Tahsin Arda Akçalı bir yandan da GVY Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği ve Capitol Alışveriş Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

Erhan Boysanoğlu kimdir?

1970 yılında Mesa Mesken Sanayii A.Ş.’de çalışma hayatına başlayan Boysanoğlu, inşaat müdürü, genel müdür yardımcısı ve yönetim kurulu üyeliği yapmış, Mesa Toplu Konut A.Ş. de 1994–2001 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

Mesa Holding ne iş yapar?

MESA bu işlevi en güvenilir şekilde yerine getirmek amacıyla, bir yandan planlama, tasarım ve yapımın her alanı ve aşamasında görev alıyor; diğer yandan, inşaat sektöründe kullanılan bazı yapı bileşenlerinin üretimini gerçekleştiriyor.