Otopratik kime ait?

Otopratik akü ne malı?

Anlaşma ile Brisa, Yuasa markasının Türkiye yenileme pazarındaki yetkili distribütörü konumuna ulaştı. Aynı zamanda anlaşma kapsamında İnci GS Yuasa, Brisa’ya ait Otopratik markası için akü üretimi gerçekleştirecek.

Otopratik bayilik veriyor mu?

Yeni sisteme katılacak adaylar içinse teklif cazip: Başka sektörlerde pek rastlanmayacak bir kar marjı ve 200 bin lira ciro. Bunun için 300 bin liralık bir yatırım ve 2 yıla yakın bir amortisman süresi öngörülüyor.

Otopratik ne zaman kuruldu?

Brisa’nın, 2006 yılında hizmete açtığı OtoPratik mağazaları Lastik, akü, jant, yağ, filtre, fren, amortisör gibi farklı ürün gruplarında hizmet veriyor.

Yuasa akü nasıl?

Yuasa da marka olarak en iyi akü. Hem motorda hem de UPS cihazlarımda yuasa kullanıyorum. Yük altında en uzun süre dayanan akü bu. Motorumda elcik isitma mevcut ve yuasa 2.5 yıl anca dayandı.

En iyi akü markası hangisi?

Global pazarda en iyi akü markası Varta seçilmiştir. Üstün bir deneyimle üretilen aküler her araç tipi ve modeline uyum sağlıyor. Özellikle start – stop araçlar için en iyisi olduğunu söyleyebilirim.

Oto lastik bayiliği nasıl alınır?

Lassa bayilik şartları arasında nüfus koşulları ve araç trafiği de yer alıyor. Bölgenin uygun altyapıyı karşılamasının yanı sıra yeterli nüfusa sahip olması ve araç kullanımının da oldukça fazla olması gerekiyor. Bayinin kâr elde edebilmesi için bu şart oldukça önemli.

Motor bakımı ne kadar tutar?

Periyodik Bakım Ne Kadar Tutar? Periyodik bakım ücretleri, aracın markasına ve modeline göre değişiklik gösterir. Genellikle periyodik bakım masrafları yetkili teknik servislerde 1000 TL’den başlayıp 6000 TL’ye (2021 yılı için geçerlidir.)

Brisa kime ait?

Brisa 1974 yılında Sabancı Holding ortaklarının girişimiyle Lassa adıyla kurulan, 1988 yılında ise Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation ortaklığının ardından Brisa adını alan şirket, uluslararası lastik ve kaplama sektöründe faaliyet göstermektedir.

Yuasa akü nerenin?

Akü sektöründe üretim ve satış faaliyetleri yürüten İnci GS Yuasa, İnci Holding ve GS Yuasa iştirakidir. Manisa’daki üç fabrikası ve 800 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük akü üreticisi konumundadır.

Yuasa jel akü hangi ülkenin?

japon gs yuasa‘ya bağlı amerikan akü firması. ismini ingiltere binek otomobiller şampiyonasında honda fabrika takımına sponsor olarak “honda yuasa racing” ismiyle honda civic (2014 yılında station, günümüzde hatchback) yarıştırmasıyla duymuştum.

Varta akü kaç yıl dayanır?

Akünün normal şartlarda ömrü 5-6 yıldır. Yani 5-6 yılda bir akü yenilemek normaldir.

Akü alırken nelere dikkat edilmeli?

Burada aşağıdaki detaylara dikkat edilmelidir:

  • Tip olarak bir starter akü için iki akü de sulu tip akü olmalıdır.
  • AGM akü – EFB akü – ağır hizmet tipi akü gibi özellikler de göz önüne alınmalıdır.
  • Eski akü ile benzer marş değerleri ve kapasitesine sahip olmalıdır.
  • Start – Stop akü yerine sulu tip akü alınıp kullanılmaz.

Lassa lastik bayiliği nasıl alınır?

Lassa Bayilik Genel Merkez İletişim Lassa bayilik alabilmek için mutlaka firma ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Firmanın bayilik başvurusu için ilk olarak internet üzerinden başvuru formu doldurmalısınız. Daha sonra ise şu iletişim bilgileri üzerinden firmaya ulaşabilirsiniz: Müşteri Hizmetleri: 0850 210 13 00.

Petlas Lastik bayiliği nasıl alınır?

Petlas bayiliği için gerekli şartlar şu şekilde sıralanabilir:

  1. Petlas bayiliği için yatırım gücüne sahip olması gerekir.
  2. Bayilerden işletme teminatı alınmaktadır.
  3. Petlas bayiliği yapacak olan yatırımcı sorumluluk sahibi bir birey olmalıdır.
  4. Bayiler müşteri portföyünü devamlı olarak geliştirmelidir aynı kalmamalıdır.

Yağ değişim ücreti ne kadar?

2021 motor yağı değişimi fiyatları tablodaki gibidir….2021 Güncel Motor Yağı Değişimi Fiyatları

Araca Koyulan Motor Yağı İşçilik Dahil Fiyatı
5W-40 Partiküllü Motor Yağı 5 Litre 380 TL
5W-40 Partikülsüz Motor Yağı 4 Litre 265 TL
5W-40 Partikülsüz Motor Yağı 5 Litre 330 TL
10W-40 Motor Yağı 4 Litre 200 TL

•16 Ağu 2021