Kadir Şeker olay nasıl oldu?

Kadir Şeker davası ne durumda?

İlişkili Haberler Çıkan arbedede Kadir Şeker, Duran’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası gözaltına alınan Şeker, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şeker, ‘kasten öldürme’ suçundan yargılandığı 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada ömür boyu hapse çarptırıldı.

Kadir olayı nedir?

Olay geçen yıl 5 Şubat akşamı Konya’da Piri Reis Parkı’nda meydana geldi. Kadir Şeker, Özgür Duran’ın. sevgilisi Ayşe Dırla’yı dövdüğü gerekçesiyle olaya müdahale etti. Zafer Samancı’nın haberine göre, çıkan arbedede Kadir Şeker, Duran’ı bıçaklayarak ölümüne neden oldu.

Kadir Şeker olayı nerede?

KADİR ŞEKER OLAYI NEDİR? Olay, 5 Şubat akşamı, Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Piri Reis Parkı’nda yaşandı. Antalya’dan Konya’ya gelip yerleşen Ayşe Dırla ve Özgür Duran çifti arasında birlikte yaşadıkları evde tartışma çıktı.

Kadir Şeker bırakıldı mı?

Suçun haksız tahrik altında işlendiği gerekçesiyle ceza; önce 15 yıla, Kadir Şeker‘in duruşmadaki iyi hali de göz önünde bulundurularak 12,5 yıla indirildi. Konya Bölge Adliye Mahkemesi, Konya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararı bozdu.

Kadir kaç yıl ceza aldı?

Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme heyeti, 10 aylık yargılamadan sonra Kadir‘e önce müebbet hapis cezası verdi, sonra ‘tahrik’ unsurunu dikkate aldı ve ceza 15 yıla indirildi. Ardından ‘iyi hâl’ indirimi de uygulandı ve Kadir‘e verilen ceza 12 yıl 6 aya indi.

Kadir Şeker kimdir nerelidir?

KADİR ŞEKER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, HANGİ BÖLÜMDE OKUYOR? 17 Şubat 2000 doğumlu olan Kadir Şeker 21 yaşındadır. Konya’ya ailesiyle birlikte yaşayan Şeker üniversiteye hazırlanıyordu. Abisi de Ankara’da Odtü’de kimya mühendisliği okuyor.

Kadir Şeker bıçak kaç cm?

23 cm boyundaki (kesici kısmı 13 cm) bıçak internette 110 tl’den satılıyor. Üniversiteye hazırlanan öğrencinin masum meyve bıçağı! Anlaşılıyor ki Kadir Şeker davası feminist örgütlerin algı operasyonundan ibaret bir balonmuş. Kadını koruma senaryosu üzerine hikaye edilen bu kurguyu hadisenin mefulleri patlattılar.

Kadir Şeker kaç yıldır içeride?

Kadir Şeker, 14 Ekim’de görülen duruşmada “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Suçu tahrik altında işlediği gerekçesiyle cezası 15 yıl hapse çevrilmiş, iyi hal indirimiyle de 12 yıl 6 aya düşürülmüştü.

Kadir Şeker olayı ne zaman yaşandı?

Özgür Duran 5 Şubat 2020’de Konya’da bıçaklanarak öldürüldü. Olayın faili Kadir Şeker (d. 17 Şubat 2000), parkta Duran’ın şiddet uyguladığı sevgilisi Ayşe Dırla’yı kurtarmak için aralarına girdiğini ve bu nedenden ötürü bıçaklanmanın yaşandığını öne sürdü. Şeker 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kadir davası ne oldu?

SAVCI: KASTEN ÖLDÜRME Dava Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme heyeti, 10 aylık yargılamadan sonra Kadir‘e önce müebbet hapis cezası verdi, sonra ‘tahrik’ unsurunu dikkate aldı ve ceza 15 yıla indirildi. Ardından ‘iyi hâl’ indirimi de uygulandı ve Kadir‘e verilen ceza 12 yıl 6 aya indi.

Kadir Şeker kac yil yatacak?

Konya’da sevgilisi Ayşe Dırla’yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran’ı (32), engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker (20) hakkında verilen cezaya, Cumhuriyet Başsavcılığı itirazda bulundu.

Sanatçı Kadir Şeker Kimdir?

25.02.1957 tarihinde Sinop’ta doğdu. Eğitime Sinop’ta başladı, İstanbul’da sırasıyla ilkokul, ortaokul, sanat meslek lisesi ve MEB’na bağlı Atatürk Eğitim Enstitüsü Müzik Bölümü’nü bitirdi. 6 ay öğretmenlik yaptı. 1977-1980 döneminde keman, piyano ve şan eğitimi aldı.

Kadir Şekerci kaç yaşında?

22 yaşında (17 Şubat 2000)Kadir Şeker / Yaş

Kadir Şeker ne kadar ceza aldı?

Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme heyeti, 10 aylık yargılamadan sonra Kadir‘e önce müebbet hapis cezası verdi, sonra ‘tahrik’ unsurunu dikkate aldı ve ceza 15 yıla indirildi. Ardından ‘iyi hâl’ indirimi de uygulandı ve Kadir‘e verilen ceza 12 yıl 6 aya indi.

Dikiş Tutmaz bıçak nedir?

argoda şişe benzeyen ince bıçaklara verilen ad. maket bıçağı * da bu kategoriye girer. yaygın inanışa göre, kesiği çok ince ve derin olabildiği için dikiş atması çok zor olur(muş) *.