Zonguldak uçak seferleri var mı?

Zonguldak uçak seferleri nerelere?

Zonguldak Varışlı 12 Rota

  • İstanbul – Zonguldak.
  • İzmir – Zonguldak.
  • Antalya – Zonguldak.
  • Adana – Zonguldak.
  • Ankara – Zonguldak.
  • Düsseldorf – Zonguldak.
  • Trabzon – Zonguldak.
  • Gaziantep – Zonguldak.

Zonguldak uçuşları ne zaman başlayacak?

Türk Hava Yolları (THY), Zonguldak‘a tarifeli seferlere başlıyor. İstanbul-Zonguldak seferleri 11 Mayıs’ta başlayacak. İstabul-Zonguldak seferleri, Salı, Perşembe ve Pazar olmak üzere haftada 3 kez düzenlenecek. İstanbul-Zonguldak seferleri yaklaşık 1 saat 15 dakika sürecek.

Zonguldağa uçak var mı?

Zonguldak uçuşları hangi havalimanına düzenleniyor? Zonguldak uçuşları Çaycuma Havalimanı’na düzenleniyor.

İstanbul Zonguldak uçak seferi var mi?

Türk Hava Yolları İstanbulZonguldak arası direkt uçuş düzenliyor.

Zonguldak Havaalanı aktif mi?

Şimdi Zonguldak‘a sefer yapan Alman Havayolu şirketi de iflas edince tüm uçuşlar da sona erdi. Çaycuma Havalimanı tam 20 yıl sonra, kapandı.

Zonguldak’tan Trabzon’a uçak var mı?

Zonguldak-Trabzon arası uçuş mesafesi toplam 646 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 1 saat 10 dakika sürüyor. Zonguldak-Trabzon uçuşları için en uygun gün hangisi? Ortalama fiyatlar incelendiğinde, Zonguldak-Trabzon uçuşları için en uygun gün: Pazartesi.

Zonguldak Havalimanı neden kapatıldı?

1991 de kockan insaat tarafindan yapimina baslanmis ve 11 mart 1999 da bulent ecevit tarafindan acilisi yapilmistir. fakat sonra dhmi tarafindan 2002 de trafik akisi olmadigi ve yolcu potansiyeli bulunmadigi gerekcesiyle yolcu ucagi inmeden kapatilmistir.

Zonguldak havalimanı neden kapatıldı?

1991 de kockan insaat tarafindan yapimina baslanmis ve 11 mart 1999 da bulent ecevit tarafindan acilisi yapilmistir. fakat sonra dhmi tarafindan 2002 de trafik akisi olmadigi ve yolcu potansiyeli bulunmadigi gerekcesiyle yolcu ucagi inmeden kapatilmistir.

Zonguldak ucak bileti kac lira?

Zonguldak Uçak Bileti Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Zonguldak uçuşları için en ucuz uçak bileti fiyatı 248.99 TL, bu tüm hava yolları arasında bulunan en ucuz fiyat.

Istanbul’dan Çaycuma ya uçak var mı?

Turkish Airlines, Çaycuma Havalimanı’na uçuş düzenliyor. … Türk Hava Yolları İstanbul şehirlerinden Çaycuma Havalimanı varışlı direkt uçuş düzenliyor.

Çaycuma Havaalanı açık mı?

Şimdi Zonguldak’a sefer yapan Alman Havayolu şirketi de iflas edince tüm uçuşlar da sona erdi. Çaycuma Havalimanı tam 20 yıl sonra, kapandı.

Trabzon Zonguldak arası otobüsle kaç saat?

ZonguldakTrabzon arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 14 saat 29 dakika sürmektedir.

Bartına uçak var mı?

Bartın’da henüz havalimanı bulunmamaktadır. Bu nedenle Bartın uçuşlarınız için Zonguldak’ta bulanan Zonguldak Çaycuma Havalimanı’nı kullanabilir ve sonrasında otobüs, servis veya araç kiralama imkanlarından yararlanarak Bartın’a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Zonguldak Havalimanı kim işletiyor?

Zonguldak Havalimanı (IATA: ONQ, ICAO: LTAS), Türkiye’nin Zonguldak iline hizmet veren havalimanıdır. 1999’da kurulduktan ve 2002’de kapatıldıktan sonra 2007’de tekrar hizmete girmiştir. Havalimanı 500.000 yolcu/yıl kapasiteli olup işleticisi Zonguldak Özel Sivil Havacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’dir.

Izmir Zonguldak kaç TL?

İzmir – Zonguldak Otobüs Seferi

En Ucuz Sefer 260,00 TL
Günlük Sefer Sayısı 10
En Uygun Fiyatlı Firma Düzce Güven Seyahat
İzmirZonguldak Kaç Saat? 11s 18dk
En Çok Sefer Yapan Firma Pamukkale Turizm