Kadir Kara kızı kiminle evlendi?

Kadir Karanın kızı kiminle evlendi?

BVS Group’un yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın avukat kızı Tuğçe Kara Mandarin Oriental İstanbul Kuruçeşme’de görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Evlenen Bayram kim?

Çok sayıda ünlü ismin katıldığı törende çift, evlilik cüzdanlarını Ajda Pekkan’ın elinden aldı. BVS Group Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız, önceki akşam Kuruçeşme’deki Mandarin Oriental İstanbul’da nişanlısı Tuğçe Kara ile evlendi.

Bayram Yıldız kimle evlendi?

Yeme-içme ve eğlence sektörünün öncü markalarından BVS Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız ve avukat Tuğçe Kara, ünlü isimlerin akın ettiği bir düğün töreniyle nikah masasına oturdu.

Bayram Yıldız Evli mi?

BVS Group’un yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın kızı Avukat Tuğçe Kara ile evlendi. Ünlü isimlerin şıklık yarışına girdiği düğünde davetlileri BVS Group yönetim kurulu üyesi Vahit Yıldız ve eşi Burçin Yıldız, Yıldız ailesi adına karşıladı.

Kadir Kara hangi partiden?

Osmaniye Belediyesi

Adaylık
Kıs. Aday
MHP Kadir Kara
İYİ Parti Davut Çuhadar
BĞMSZ Alpaslan Koca

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara Kaç Yaşında?

Osmaniye merkez Sakarcalık köyü nüfusuna kayıtlı olup 14 Mart 1961 doğumludur. Çukurova Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nden 1983 yılında İnşaat Mühendisi olarak mezun olmuştur. Eğirdir’de yedek subay öğrenciliğinden sonra, 179.

BVS Group sahibi kim?

Vahit Yıldız İki erkek kardeşi ile şirket kurmuştur kardeşlerinin ismi Bayram ve Sinan’dır. Şişlideki Günay Restaurant başta olmak üzere İstanbul’da dokuz lokantanın sahibidir. İstanbul’da ünlülerin tek adresi olan Vahit Yıldız İstanbulda’ki ünlülerin eğlence adresidir. BVS GROUP zirveyi tek başına göğüslüyor.

Bayram Yıldız nerenin sahibi?

İş adamı BVS Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız ve Tuğçe Kara Mandarin Oriental İstanbul Kuruçeşme’de görkemli bir törenle dünya evine girdi.

BVS Group Sahibi Bayram Yıldız kimdir?

Vahit Yıldız İki erkek kardeşi ile şirket kurmuştur kardeşlerinin ismi Bayram ve Sinan’dır. Şişlideki Günay Restaurant başta olmak üzere İstanbul’da dokuz lokantanın sahibidir. İstanbul’da ünlülerin tek adresi olan Vahit Yıldız İstanbulda’ki ünlülerin eğlence adresidir. BVS GROUP zirveyi tek başına göğüslüyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı hangi partiden?

Adana Büyükşehir Belediyesi

Adaylık
Kıs. Parti
DSP Demokratik Sol Parti
VATAN Vatan Partisi
BTP Bağımsız Türkiye Partisi

Davut Çuhadar kimdir?

Davut Çuhadar 2004-2009 Osmaniye’deki bir yapı kooperatifinin yönetim kurulu başkanlığını da yürüten Çuhadar, evli ve iki çocuk babası. 28 Mart 2004 – 29 Mart 2009 tarihleri arasında Ak Parti’den Osmaniye belediye başkanlığı görevini yapmıştır.

Bayram Yıldız BVS nereli?

Geçmişte havaya girip, “Ben bu paraya sahneye çıkmam” diyenler şimdi Sahne’ye çıkmak için araya adam koymaya çalışıyorlar! Dünya beyefendisi Karslı kardeşler Bayram-Vahit Yıldız ve BVS Group ile canlı müzik sektörüne başka bir kalite geldi.

BVS Group ne is yapar?

BVS Group, yeme – içme ve eğlence kültürümüzün en köklü ve tanınmış gruplarının başında gelmektedir.

Vahit Yıldız Kim?

Vahit Yıldız; namı diğer “Sanatçılar Patronu” 13 Haziran 1971 yılında dünyaya gelmiştir. Mersin Üniversitesi İktisat Bölümünde mezun olmuştur. 18 Ağustos 2011 yılında babası Sait Yıldızı toprağa vermiştir. Vahit Yıldız İki erkek kardeşi ile şirket kurmuştur kardeşlerinin ismi Bayram ve Sinan’dır.

Bayram Yıldız nereli?

Kaymakam Bayram Yıldız, Konya’nın Kadınhanı ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Kadınhanı ilçesinde tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.