Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Özel üniversite mi?

MAKÜ ne Ünisi?

Anasayfa | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi nasıl bir yer?

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri bilgi ve beceri düzeyleri yüksek, girişimcilik ve proje üretme kültürüne sahip bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan ders programlarıyla, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif amaçlarla kurulmuş öğrenci topluluklarıyla öğrenci merkezli bir üniversitedir.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi harç ücretleri hangi bankaya?

http://obs.mehmetakif.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden otomasyon sisteme giriş yapılır. Harç İşlemlerinden ödenecek harç kontrol edilir. Halk Bankası Şubeleri veya İnternet Şubesi üzerinden öğrenci numaranız ile harcınızı yatırınız.

MAKÜ de hangi bölümler var?

FAKÜLTELER

  • Bucak İşletme Fakültesi.
  • Bucak Teknoloji Fakültesi.
  • Eğitim Fakültesi.
  • Fen Edebiyat Fakültesi.
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.
  • İlahiyat Fakültesi.
  • Mühendislik-Mimarlık Fakültesi.
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi.

Burdur okumak için nasıl bir yer?

Burdur, Batı Akdeniz Bölümünde küçük bir şehir hayal edin; içinde samimi, sıcak, yardımsever ve paylaşımcı insanların olduğu… Nereye giderseniz sizi güler yüzüyle karşılayacak ve hiçbir konuda yardımlarını esirgemeyecek bir şehir ve insanlarla dolu.

MAKÜ açılımı nerede?

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, 01.03.2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla Burdur ilinde kurulmuş bir üniversitedir.

Makü geçme notu kaç?

AGNO’su 2.00’ın altına düşen öğrenci başarısızdır. d) AGNO’su en az 2.00 olan öğrenciler başarılı sayılır. Başarısız (FD), (FF) veya (DZ) olunan derslerin mezun oluncaya kadar başarılması zorunludur. 34.

Makü harç ödemesi nasıl yapılır?

İnternet bankacılığından ödemenin yapılması; ödemeler/diğer ödemeler/eğitim ödemeleri menüsünden Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi‘ seçilerek öğrenci numaraları ile yapılır. Katkı payı/öğrenim ücreti yatırma işleminde kesinlikle EFT işlemi yapılmaması gerekmektedir.

Harç parası nasıl yatırılır Vakıfbank?

VakıfBank Bankomat Kartı’nızla giriş yaptıktan sonra ana menüde, “Ödemeler/Kontör yükleme” menüsünün altında “Üniversite” işlemini seçip, üniversitenizin kodunu ve öğrenci/T.C. kimlik numaranızı girerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Burdur tıp fakültesi var mı?

Saatcı, törende yaptığı konuşmada, protokolün Burdur ve üniversite için büyük önem taşıdığını söyledi. İmzalanacak protokolle belki de bir kentin kaderinin değişebileceğini belirten Saatcı, “Üniversitemiz ve kentimize kazandıracağımız Tıp Fakültesi‘nin ilk adımını atıyoruz.

Makü kaç fakülte var?

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz
Akademik personel 1,000
Öğrenciler 28,974
Akademik birimler 11 Fakülte, 6 Yüksekokul, 13 Meslek Yüksekokulu, 4 Enstitü

Burdur’da üniversite var mı?

Mehmet Akif Ersoy ÜniversitesiBurdur / Üniversitesi

Mehmet Akif Ersoy Burdurlu mu?

Kurucu Gazi Meclis’te Burdur Milletvekili olarak İlimizi temsil etmesi ile Burdurlular için her zaman ayrı bir gurur vesilesi olan İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy, yaşadığı döneme damga vurmuş önemli şahsiyetlerden birisidir.

Makü nerenin Üniversitesi?

Genel Bilgi | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi.

M Akif Ersoy Üniversitesi hangi ilde?

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 37.141579 enlem ve 29.526937 boylamda yer almaktadır. Gölhisar ilçesine bağlıdır. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi haritası Burdur ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi posta kodu 15400.