Mavi CEO Cüneyt Yavuz kimdir?

Mavi jeans Ceo’su Kim?

Cüneyt Yavuz (2008–)Mavi / CEO

Mavi nin sahibi kim?

Mavi (şirket)

Kuruluş 1991
Kurucu Sait Akarlılar
Genel merkezi İstanbul , Türkiye
Kilit kişiler Ersin Akarlılar, Cüneyt Yavuz
Gelir 1 milyar TL (2016)

Cüneyt Yavuz kimdir?

28 yıldır Perakende Sektöründe olan Cüneyt Yavuz, 1992 -2008 yılları arasında Procter & Gamble’da çalıştı. 16 yıl boyunca Gillette, Duracell, Oral-B ve Braun markalarında Türkiye, Balkanlar ve İsrail bölgelerinden sorumlu olmak üzere satış ve pazarlama alanlarında çeşitli yöneticilik görevleri üstlendi.

Sait Akarlılar kimdir nerelidir?

boşnak işadamımız sait akarlıları tanıyalım; ailesi, saraybosna’dan istanbula gelmiş olan sait akarlılar, 1940 yılında istanbul’da doğdu.saraybosna boşnakların’dandır. iş hayatına ailesinin ekonomik sıkıntıları nedeniyle çocuk denecek bir yaşta tüm gençlik yıllarını geçirdiği gedikpaşa’da 12 yaşında başlamış.

Serpil Berkan Kimdir?

SERPİL BERKAN İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni bitirdi. 1991 yılında iş hayatına A&B İletişim’de baş- ladı, çalıştığı yedi yıl süresince en sevdiği müşterisi Mavi oldu. 1997 yılında Mavi’de Halkla İliş- kiler Müdürü olarak çalışmaya başladı.

Mavi Jeans müdür?

MAVI GIYIM SAN VE TIC A.S.

BİST Kodu MAVI
Genel Müdür AHMET CÜNEYT YAVUZ
Yönetim Kurulu Üyeleri RAGIP ERSİN AKARLILAR SEYMUR TARI FATMA ELİF AKARLILAR AHMET CÜNEYT YAVUZ NEVZAT AYDIN AHMET FADIL ASHABOĞLU
Merkez Adresi Sultan Selim Mahallesi, Eski Büyükdere Cad. No: 53, 34418 Kağıthane, İstanbul
Merkez Tel 0212 3712000

Mavi jeans kime ait?

Özellikle denim ürünleriyle bilinen ve testil firması olan Mavi, Türkiye’den Dünya’ya açılan bir moda markasıdır. 1991 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Yapılan araştırmalara göre Mavi, Türkiye’nin yanı sıra Yurt Dışı’nda da en iyi markalar arasında yer almaktadır.

Mavi jeans satıldı mı?

TAHTAYA 8,74 MİLYON YENİ HİSSE YAZILACAK Mavi Jeans 2007 yılında tüm faaliyetlerini Blue International Holding çatısı altında toplamıştı, Turkven’in satışı da Blue International Holding’in Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’deki pay satışıyla gerçekleşiyor.

Cüneyt Yavuz kaç yaşında?

1968 doğumlu olan Cüneyt Yavuz, Robert Kolej’i bitirdikten sonra, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Amerika’da, Johns Hopkins Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı.

Akarlılar ailesi kimdir?

Mavi Jeansın patronu Sait Akarlılar‘ın oğlu ve Üst Yöneticisi (CEO) Ersin Akarlılar‘ın eşi Tracei Akarlılar, üçüncü çocuğunu Marmaris’te demirli bulunan yatlarındaki özel bir havuzun içerisinde, doktor kontrolünde kimseden yardım almadan dünyaya getirdi.

Ersin Akarlılar kim?

mavi jeansin kurucusu sait akarlilar‘in oglu. markanin simdiki patronu. mavi amerika ‘nın başarısındaki baş mimar. kendisi mavi jeans ceo’sudur.

Mavi Dünya Markası mı?

40 yıllık denim deneyimine sahip olarak 1991 yılında İstanbul’da kurulan Mavi, küresel moda dünyasında söz sahibi bir lifestyle markası olarak tanınıyor.

Mavi Genel Mudurluk nerede?

İstanbul, TürkiyeMavi / Genel merkezi

Mavi jeans sahibi kim nereli?

Sait Akarlılar: 31 Ekim 1940’ta İstanbul’da doğdum. Babam ve annem Saraybosna’dan göç etmişler. Boşnaklar. Babam serbest meslekle uğraşıyordu.

Mavi kime satıldı?

Mavi‘de Turkven’in sattığı 9,51 milyon adet hisseye 75 talip 52,25 liradan toplatan satış işlemi, 12 Ocak’ta gerçekleşecek.