Kocaeli Üniversitesi Dekanı kimdir?

Kocaeli Üniversitesi Başhekimi kimdir?

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Hastane Müdürü Alpaslan Okçu Hemşireler Günü’nde…

Kocaeli Üniversitesi rektörü kim?

Prof.Dr.Sadettin Hülagü (d.1959, Erzurum), akademisyen, tıp doktoru, Kocaeli Üniversitesi rektörü.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı kim?

Ercüment Çiftçi, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof.

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı kimdir?

İdari Yönetim Personelimiz

Cafer BAYRAM Fakülte Sekreteri +90 (262) 303 24 04
Berna TÜMEN Dekan Sekreteri +90 (262) 303 24 02

Prof Dr n Zafer Cantürk kimdir?

Halen Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Zeynep Cantürk ile evli ve bir çocuk babasıdır. Bilimsel ilgi alanları SAĞLIKTA KALİTE, SAĞLIK İŞLETMECİLİĞİ, MEME HASTALIKLARI, ENDOKRİNOLOJİK CERRAHİ VE CERRAHİ ARAŞTIRMA konularıdır.

Umuttepe Hastanesi Başhekimi kimdir?

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliğine Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk getirildi. Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof.

Muhammed Hasan Aslan kimdir?

Ataması yapılmadan önce Gebze Teknik Üniversitesi rektör yardımcılığı görevinde bulunan Aslan; 20 Ağustos 1967 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümde tamamlayan Aslan, Amerika Birleşik Devletlerinde Colorado School Of Mınes’tan doktorasını aldı.

Sadettin Hülagu nereli?

Erzurum, TürkiyeSadettin Hülagü / Doğum yeri

Prof Dr Bayram Keskin kimdir?

Hukuk Müşaviri olarak çalışırken 2013 yılında doçentlik unvanı alan Bayram Keskin, 2017 yılında KOÜ Adalet Meslek Yüksekokuluna atanmış, 30 Aralık 2019 tarihinde profesörlük kadrosu almış ve 2020 yılının başında Hukuk Fakültesine dekan olarak atanmıştır.

Ayten Yazıcı Kimdir?

Ayten Yazıcı Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Romatoloji (Fiziksel tıp ve Rehabilitasyon) uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Kocaeli Üniversitesi formasyon başvuruları ne zaman?

2.2. Başvuru: Başvurular internet üzerinden 08 Ekim 2021 tarihinde saat 9.00’da başlayıp 12 Ekim 2021 tarihinde saat 21.00’e kadar aşağıda belirtilen başvuru adres linkinden yapılacaktır.

Nuh Zafer Cantürk hangi hastanede?

Nuh Zafer Cantürk Kocaeli Üniversitesi bünyesinde çalışıyor.

Zafer Utkan hangi hastanede?

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi.

Gonca ilter kimdir?

Gonca İlter – Sağlık Bakım Hizmetleri ve Kalite Müdürü – Kocaeli üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi | LinkedIn.

Hasan Aslan ORS kimdir?

Aynı zamanda Şark Halı’nın da sahibi olan 85 yaşındaki Hasan Arslan, 2012 yılında Türkiye’nin en zengin aileleri listesinde de yer almıştı. TAYSAD üyesi ORS Ankara Polatlı’da 300 bin metrekare arazide 100 bin metrekare üzerinde kapalı alanda üretim yapıyor.