Samsung Note 9 kamera kaç megapiksel?

Note 9 kamerası kaç megapiksel?

Samsung Galaxy Note 9 kamera özellikleri 12 Megapiksel çözünürlüğündeki, f/1.5 – f/2.4 arası değişebilen değişken diyaframa sahip olan kamera 4K / 60 fps video çekebiliyor. 2X optik yakınlaştırma sunan bu kamera, OIS desteğinin yanı sıra, Super Ağır çekim, HDR ve panaroma gibi klasikleşen özellikler sunuyor.

Samsung Note 9 arka kamera kaç megapiksel?

Kamera konusunda ciddi adımlar atarak akıllı telefonlarını alabildiğine becerikli hale getiren Samsung, çift arka kamera trendini modelde de sürdürüyor. f/1.5 ve f/2.4 aralıklarında açılıp kapanabilen diyaframa sahip 12 megapiksellik ana arka kamera ve telefoto özellikli f/2.4 diyaframlı ikinci kamerasıyla fotoğraf ve …

Samsung Note 9 suya dayanıklı mi?

SUYA VE TOZA DAYANIKLI (IP 68 SERTİFİKASI) 4 bin mAh bataryaya ev sahipliği yapan Galaxy Note 9, IP68 sertifikası ile su ve toz dayanıklılığına sahip.

Samsung Note 9 kaç yılında çıktı?

Samsung Galaxy Note 9
Hafıza kartı 512 GB’a kadar microSD kart desteği
Bellek 6 GB RAM (128 GB model) 8 GB RAM (512 GB model)
2G 3G 4G LTE
Çıkış tarihi 9 Ağustos 2018 23 Ağustos 2018 (Endonezya) 24 Ağustos 2018 (Birleşik Krallık, ABD, Singapur)

Xiaomi Redmi Note 9 kamera kaç megapiksel?

Redmi Note 9‘da 48 MP‘lik ana sensöre sahip dörtlü arka kamera kurulumu bulunuyor. Önde ise 13 MP‘lik selfie kamerası yer alıyor. Hızlı şarj desteği olan telefonda 5020 mAh değerinde pil var.

Redmi 9 kamerası kaç megapiksel?

Beklentilerin Ötesinde Xiaomi Kalitesi 20 MP ön kamera, 16 MP arka kamera ve 12 MP üçüncü arka kamera çözünürlüğü ile kusursuz görüntüler alınabilmesini sağlayan telefonda ekstra geniş açı, otomatik odaklanma ve özel sensörler yer alıyor.

En iyi mobil telefon hangisi?

2021 yılının en iyi tasarım ödülünü kazanan akıllı telefon, kavisli tasarımıyla üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunan Honor’un 60 serisi oldu. Sol ve sağda 81 derece, üst ve altta 52 derece bir eğime sahip bu seri, alışılmışın dışında bir estetik performans sunuyor.

Note 9 batarya kaç mAh?

İşlemcisi ve ekran özellikleri ile son derece güçlü bir performans ortaya koyan Xiaomi Redmi Note 9, batarya kapasitesi ile de kullanıcılarına kesintisiz bir deneyim yaşatıyor. 5020 mAh değerindeki güçlü bataryası, telefonu gün boyu kullanabilmenize imkân tanıyor.

Note 9 Pro suya dayanıklı mi?

Hem Note 9 Pro hem de Note 9 Pro Max’te suya, toza ve darbelere karşı dayanıklı kasalar tercih edilmiş. 5020 mAh kapasiteli pil de iki telefonun ortak noktaları arasında bulunuyor.

Redmi Note 9 suya düştü ne yapmalıyım?

Akıllı Telefonunuz Suya Düşerse Yapmanız Gerekenler!

  1. Telefonunuza kablo (kulaklık, USB Kablosu vb.) takılıysa hemen çıkarın.
  2. Telefonunuzu kuru bir bez ile silin. Kurutma makinesi ile kesinlikle kurutmaya çalışmayın. …
  3. Telefonunuzu baş aşağı tutun ve sallayın. …
  4. Telefonunuz kapalı değilse kapalı konuma getirin.

Redmi Note 9 kaç yılında çıktı?

Note ailesinin yeni üyesi için bugün Redmi‘den sevindiren açıklama geldi. Redmi Note 9 olarak isimlendirilecek olan ailenin yeni üyeleri 12 Mart 2020 tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte resmen tanıtılacak.

Redmi Note 9 ne zaman çıktı?

Redmi Note 9 Pro, Note 9 Pro Max ve Note 9S, biliyorsunuz Redmi Note 8 serisi üstüne gerçekten çok ses getiren telefonlar oldu. İşte bu modellerin en altına eklenecek Note 9, açıklandığı kadarıyla 30 Nisan tarihinde resmi olarak lanse ediliyor.

Xiaomi Redmi Note 9 kamerası nasıl?

Redmi Note 9‘un kamera sisteminin gün ışığında iyi bir performans sergilediği, düşük ışıkta ise ortalama bir iş çıkardığı rahatlıkla söylenebilir. Redmi Note 9‘un arka kamerasıyla 1080p video kaydı yapılabiliyor.

Redmi 9 kamerası iyi mi?

Yeni Redmi 9, Redmi Note 9‘da bulunan aynı büyük 1080p ekrana ve benzer bir MediaTek yonga setine sahip. Kamera performansı biraz düşse de, iyi bir deneyim sunuyor diyebiliriz.

Redmi 9t ön kamera kaç megapiksel?

Üçlü arka kamera kurulumuna sahip telefonun ana kamerası; 48 Megapiksel çözünürlüğünde olurken, diyafram açıklığı f/1.8 değerinde oldu. Bu kameraya eşlik eden diğer iki lens ise 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Telefonun ön kamerası ise 13 Megapiksel çözünürlüğüyle tüketicilerin beğenisine sunulacak.