Note 8 kaç mAh?

Note 8 kac mAh?

Galaxy Note 8 modelinde 3300 mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor.

Xiaomi Note 8 kac mAh?

Redmi Note 8, Snapdragon 665 işlemcisinin yanı sıra 4.000 mAh‘lik bir batarya ve 18 W hızlı şarj desteğiyle geldi. Bunun yanı sıra dörtlü kamera sistemindeki ana kameranın 48 MP’lik Samsung ISOCELL GM2 sensörünü kullandığı belirtildi.

Redmi Note 8 Pro batarya kaç mAh?

4.500 mAh kapasiteli Lithium bataryayı bünyesinde barındıran Redmi Note 8 Pro modelleri uzun süreli kullanımın getirdiği avantajla hem günlük yaşamınızda hem de çalışma hayatınızda sizi yarı yolda bırakmıyor.

Redmi Note 8 kaç hz?

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB Özellikleri

Çekirdek Sayısı : 8
SAR Değeri (Baş) : 0.191 W/kg
SAR Değeri (Vücut) : 1.034 W/kg
Ekran Yenileme Hızı : 60 Hz
Video Kayıt Çözünürlüğü : 4K Ultra HD

Redmi Note 8 kaç ram?

Android 9.0 Pie sürümüyle çalışan cihaz, en güncel teknolojiyi yakından takip edebilmenize olanak tanıyor. 4 GB RAM ve 8 çekirdekli CPU ile son derece yüksek bir hızda çalışan model, en geniş hacimli uygulamaları bile yüksek bir performansta çalıştırabiliyor.

Xiaomi Note 8 suya dayanıklı mı?

Her iki taraf da kazara düşmelere, genel kullanımdaki aşınmalara, suya ve tere karşı dayanıklı. Artırılmış dayanıklılık için, cihaz IP52 sıçramaya karşı korumalı teknolojisini de kullanarak, yağmura ve tere karşı etkili koruma sağlıyor.

Redmi Note 8 2021 kaç mAh?

4.000 mAh‘lik orta boy bir bataryaya sahip olan akıllı telefon, 18W güç çıkışı ile şarj olabiliyor.

Redmi Note 9 kaç mAh?

İşlemcisi ve ekran özellikleri ile son derece güçlü bir performans ortaya koyan Xiaomi Redmi Note 9, batarya kapasitesi ile de kullanıcılarına kesintisiz bir deneyim yaşatıyor. 5020 mAh değerindeki güçlü bataryası, telefonu gün boyu kullanabilmenize imkân tanıyor.

Redmi Note 8 Pro 128 GB Batarya kaç mAh?

4.500 mAh‘lik bataryadan beslenen telefon tıpkı kardeşi gibi 18W Quick Charge 3.0 desteğine ve USB Type-C bağlantı noktasına sahip.

Not 8 Pro suya dayanıklı mı?

Redmi Note 8 Pro‘nun ön ve arka panlleri Corning Gorilla Glass 5 ile şekillendiriliyor. Her iki taraf da kazara düşmelere, genel kullanımdaki aşınmalara, suya ve tere karşı dayanıklı.

Redmi Note 8 2021 kac hz?

Önceden sızdırılan bilgilere göre FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz ekran yenileme hızına sahip olması beklenen cihazda LCD panel yer alacak.

Note 8 kaç çekirdek?

Android 9.0 Pie sürümüyle çalışan cihaz, en güncel teknolojiyi yakından takip edebilmenize olanak tanıyor. 4 GB RAM ve 8 çekirdekli CPU ile son derece yüksek bir hızda çalışan model, en geniş hacimli uygulamaları bile yüksek bir performansta çalıştırabiliyor.

Redmi Note 8 iyi bir telefon mu?

Bu ürün ile ilgili 7921 değerlendirme var. Xiaomi redmi note 8 şu saniye piyasada fiyat/performans olarak en iyi telefonlardan birisi bence.Eski Samsung Teknik servis ve Eski Samsung mağaza çalışanı olarak şunu söylemeliyim ki ürün fiyatının hakkını fazlası ile veriyor.

Redmi Note 8 128 GB kaç ram?

Xiaomi Redmi Note 8 128 GB Özellikleri Cihaz, 4 GB bellek (RAM) kapasitesi, 128 GB dahili depolama alanına sahiptir.

Redmi Note 8 suya düştü ne yapmalıyım?

Akıllı Telefonunuz Suya Düşerse Yapmanız Gerekenler!

  1. Telefonunuza kablo (kulaklık, USB Kablosu vb.) takılıysa hemen çıkarın.
  2. Telefonunuzu kuru bir bez ile silin. Kurutma makinesi ile kesinlikle kurutmaya çalışmayın. …
  3. Telefonunuzu baş aşağı tutun ve sallayın. …
  4. Telefonunuz kapalı değilse kapalı konuma getirin.