Izmit Kandıra da deniz var mı?

Kocaeli Kandıra’da deniz var mı?

Tertemiz bir deniz, yeşil bir doğaya, huzurlu bir atmosfere sahiptir Kandıra. Kocaeli‘nin bir ilçesi olan Kandıra, sahip olduğu tabiat güzellikleri arasında uzun bir yolculuğa çıkarıyor misafirlerini.

Kandıra hangi deniz?

Kocaeli’nin Karadeniz’e kıyısı bulunan ilçesi Kandıra‘da olumsuz hava koşullarına, dalgalara bağlı olarak artan boğulma vakaları nedeniyle Kumcağız, Kerpe ve Kovanağzı plajları dışındaki yerlerde denize girmek Kandıra Kaymakamlığı tarafından alınan kararla yasaklandı.

Kandıra nerede denize girilir?

Kandıra‘nın mavi bayraklı Bağırganlı, Cebeci, Kerpe ve Kumcağız plajlarının yanı sıra Sarısu, Seyrek, Babalı, Kovanağzı plajları ile Miço, Kapri ve Sardala koyları misafirlerine güneşlenip masmavi sularda deniz girme imkanı sunuyor.

Kocaeli Kandıra’da denize girmek yasak mı?

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yaptığı açıklamada “Saygıdeğer vatandaşlarımız, olumsuz hava/deniz şartları sebebi ile bugün içinde Kandıra ilçemizde devamlı olarak kapalı olan Sardala ve Uzunkum plajlarına ilave olarak Babalı Mahallesi’nde bulunan tüm plajlarda ve Sarısu plajında denize girmek tehlikeli ve …

Kandıra’da denize girilir mi?

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Saygıdeğer vatandaşlarımız olumsuz Hava/deniz şartları sebebiyle bugün (24 Temmuz 2021 Cumartesi) içinde Kandıra İlçemizde KUMCAĞIZ, KERPE VE KOVANAĞZI PLAJLARI dışında bulunan Tüm plajlarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır.”

Kandıra’nın en güzel koyu hangisi?

Kandıra‘ya 25 kilometre uzaklıkta, Ağva ile Bağırganlı arasında kalan Pınarlı Mahallesi’ndeki Sardala Koyu, suyunun ve manzarasının güzelliğiyle az sayıda tatilci tarafından biliniyor. Yemyeşil ormanların arasında kalan Sardala Koyu‘nu özellikle kampçılar tercih ediyor.

Kandırada deniz yasağı kalktı mı?

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde dün ve bugün kuvvetli rüzgar ve dalgalar sebebi ile alınan denize girme yasağı Kerpe, Kefken ve Kovanağzı plajlarında kaldırıldı.

Babalı denizi nasıl?

Kumsal ile ormanların bütünleşmesi ile manzara enfestir. Alabildiğine uzanan kumsallar dalgalarla bütünleşir ve harika fotoğraflar sunar.Tabiat el değmemişe yakındır. Deniz bu noktada en temiz halini sizlere sunar. Rüzgar yönüne bakan sahillerde kışları çok olsa da yazları güzel havalarda deniz sakin olabilmektedir.

Kocaeli Kandıra Neyi Meşhur?

Yöreye özgü Kandıra bezi köy evlerindeki tezgahlarda dokunup, eski Türk motifleriyle işlenerek beğeniye sunulmaktadır. Hindisi ve yoğurdu ile haklı bir üne kavuşan Kandıra, meşhur süsleme taşları ile de çok iyi tanınmaktadır.

Kandıra deniz yasağı kalktı mı?

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde dün ve bugün kuvvetli rüzgar ve dalgalar sebebi ile alınan denize girme yasağı Kerpe, Kefken ve Kovanağzı plajlarında kaldırıldı.

Kumcağızda denize girmek yasak mı?

“Saygıdeğer vatandaşlarımız olumsuz Hava/deniz şartları sebebiyle bugün (24 Temmuz 2021 Cumartesi) içinde Kandıra İlçemizde KUMCAĞIZ, KERPE VE KOVANAĞZI PLAJLARI dışında bulunan Tüm plajlarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır.”

Hangi sahillerde denize girmek yasaklandı?

Sakarya, Kocaeli ve Düzce’de de yasaklandı Yine Sarıyer Gümüşdere Plajı’nda atlı timle denetim yapan ekipler, olumsuz hava şartları ve aşırı dalga sebebiyle denize girmesinin tehlikeli ve yasak olduğunu vatandaşlara duyurdu. Plajda bulunan görevli cankurtaranlar, megafonla da bu uyarıyı vatandaşlara açıkladı.

Bağırganlı denizi nasıl?

Bağırganlı Plajı – Kocaeli Geniş ve temiz kumsalı bulunuyor. Koy olmasına rağmen deniz bazı zamanlarda dalgalı olabiliyor. … Deniz dibi kumla kaplı. Plaj içerisinde duş, kabin, wc, cankurtaran, içme suyu çeşmeleri gibi hizmetler bulunuyor.

Kocaeli Kerpe’de denize girmek yasak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı uyarıların ardından Kandıra Kaymakamlığınca, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle gün boyunca tüm plajlarda denize girmek tehlikelidir, Kerpe ve Kovanağzı plajlarının durumu öğleden sonra ayrıca değerlendirilecektir.

Kandıra Cebeci denizi nasıl?

Cebeci Plajı Hakkında Bilgi Plajdır. Deniz suyu oldukça temiz, kıyıları kumluk ve sığ, çocuklar için oldukça uygun, uzunluğu ise ortalama 4-5 km’dir. Ayrıca kumsalında şezlong, şemsiye, kabin ve duşları da mevcut. Hafta sonu oldukça yoğun ziyaretçi akınına uğrayan plaj, hafta içi nispeten daha sakindir.