Yakın Doğu Kütüphanesi açık mı?

YDÜ Büyük Kütüphane kaç metrekare alan üzerine kurulmuştur?

15,000 m2 kapalı alan üzerindeki bu devasa kompleks sadece boyutlarıyla değil sunduğu ve hedeflediği hizmetlerle de dünya standartlarını adamıza taşıyor. Önce rakamsal boyutlar verirsek kütüphane 1.000,000 adet açık raf sisteminde kitap kapasitesine sahip.

Yakın Doğu Üniversitesi kaç metrekare?

Yakın Doğu Üniversitesi
Konum Lefkoşa, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Yerleşke 98 ha-esas kampüs 25 ha[14]-veteriner fakültesi
Okul renkleri Bordo ve beyaz
Spor Yakın Doğu Üniversitesi SK

Yakın Doğu Üniversitesi ilk 1000 de mi?

Yakın Doğu Üniversitesi, AD Scientific Index’in yayınladığı “En İyi Üniversiteler Sıralaması 2022”de 488’inci sırada yer alarak dünyanın en iyi ilk 500 üniversitesi arasına girdi. Yakın Doğu Üniversitesi, Türkiye de dahil edildiğinde ilk 500’de yer alan 4 Türk üniversitesinden biri oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi kaç dönüm?

Bunlardan 21 bin öğrenci kapasitesi ve 2 bin 500 dönüm araziye yayılan Lefkoşa yerleşkesiyle Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) dikkat çekiyor. 1988 yılında kurulan YDÜ‘de öğrencilerin 12 bini Türkiye’den, 4 bini ise Afrika ve Ortadoğu bölgeleri başta olmak üzere 77 ülkeden geliyor.

Yakın Doğu Üniversitesi ilk kaçta?

Yakın Doğu Üniversitesi, AD Scientific Index’in yayınladığı “En İyi Üniversiteler Sıralaması 2022”de 488’inci sırada yer alarak dünyanın en iyi ilk 500 üniversitesi arasına girdi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi dünyada kaçıncı sırada?

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 7. Yıllık U.S. News & World Report Dünyanın En İyi Üniversiteleri Sıralaması 2021’de 1,148’inci sırada yer aldı. 80’in üzerinde ülkeden üniversitelerin değerlendirildiği listede, 13 farklı gösterge ile üniversitelerin akademik araştırma performansları, küresel ve yerel saygınlığı …

Yakın Doğu Üniversitesi dünyada kaçıncı sırada?

Dünya genelinde 206 ülkeden 13.600 üniversitenin ülke, bölge ve dünya genelinde değerlendirildiği “Top Universities Ranking 2022” listesinde, Yakın Doğu Üniversitesi dünya genelinde 488’inci olurken, KKTC üniversiteleri arasında birinci, Türkiye üniversiteleri arasında ise üçüncü sırada yer aldı.

Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi kimin?

Suat İrfan Günsel (d. 1952, Baf), Yakın Doğu Üniversitesi kurucu rektörü. 1952 yılında Kıbrıs Beşiktepe’de köyün orman görevlisinin oğlu olarak dünyaya geldi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en büyük üniversitesi olan Yakın Doğu Üniversitesi‘nin kurucu rektörüdür.

Yakın Doğu Üniversitesi açılıyor mu?

5 Ekim’de Başlayacak Üniversite Eğitiminde Aynı Anda Yüz Yüze ve Uzaktan Eğitim Uygulanacak. Yakın Doğu Üniversitesi Kıbrıs’a Gelebilen Öğrencilerine Yüz Yüze, Gelemeyen Öğrencilerine ise Uzaktan Eğitim Verecek.

Doğu Akdeniz Üniversitesi hangi ülkede?

Doğu Akdeniz Üniversitesi ya da kısaca DAÜ (İngilizce: Eastern Mediterranean University, kısaca EMU), 1979 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kurulan bir Yüksek Teknoloji Enstitüsü olarak faaliyete geçen bir devlet üniversitesidir.

Doğu Akdeniz Üniversitesi nasıl bir yer?

DAÜ, 3000 dönüm arazinin üzerine yayılmış eğitim binaları ve laboratuvarlarıyla, kapalı ve açık spor salonları ve kültür faaliyetleriyle, eşine az rastlanan bir kampüs üniversitesidir. DAÜ’de 11 Fakülte ve 5 Yüksek Okulda toplam, 95 ön lisans ve lisans, 77 yüksek lisans ve doktora programı bulunmaktadır.

The etki sıralaması nedir?

Times Higher Education (THE) Yüksek Öğretim Etki Sıralaması, üniversiteleri Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine (SDG’ler) göre değerlendiren tek küresel performans tablolardır.

Suat Gunsel nereli?

Beşiktepe, KıbrısSuat Günsel / Doğum yeri

Enver Haskasap kimdir?

2013 yılında, Girne Üniversitesi Mütevelli Heyeti Kurucu Üyesi olarak Üniversite kuruluşunda yer almış ve halen buradaki görevine devam etmektedir. 1983 Girne doğumlu olan Haskasap, evli ve dört çocuk babasıdır.

Yakın Doğu yüz yüze mi?

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel açıklamasını “2020-2021 eğitim döneminde, öğrencilerimiz ve çalışanlarımız için ‘sağlıklı kampüs’olmak için bütün önlemlerimizi alarak yüz yüze eğitime başladık.