Mavi gol ankara hangi gunler acik?

Mavi Göl kaça kadar açık?

Göl‘e 06:00’ dan itibaren içeri girebilirsiniz yalnız Saat 22:00’dan sonra arabalar içeri alınmaz, piknik malzemeleriniz ile yaya bir şekil de içeri girebilirsiniz.

Mavi gölde içki serbest mi?

gündüzün tadı başka, gece manzarasıyla, abartıp jet ski hatta yelkenli kiralayan yerleriyle, hafta sonları kafa dinlemek, eğlenmek, stres atmak için belediyenin katkılarıyla 7den 70e tüm ankaralıların hizmetinde… unutmadan burada da “alkollu icki kullanmak kesinlikle yasaktir” tabelalarını görmek mümkün.

Mavi Göl baraj mı?

Mavi Göl (Bayındır Barajı) – Ankara Ankara’nın doğusunda bulunan Bayındır Barajı, 2005 yılında Ankaralıların piknik yapabileceği ve hoşça vakit geçirebilecekleri bir dinlenme ve eğlence merkezine dönüştürülerek Mavi Göl adıyla hizmete açılmıştır.

Ankara Mavi Göl de neler var?

Park içinde voleybol, basketbol ve futbol sahaları, spor aletleri, 15 adet çocuk oyun alanı ve koşu yolu bulunmaktadır. Toplam 3 bin 800 araç kapasiteli otoparkı ile ulaşım sorunu yaşatmayan Mavi Göl de ziyaretçiler için 6 adet de büfe bulunmaktadır.

Mavi Göl bugün açık mı?

2005 yılında hizmet vermeye başlayan Mavi Göl her mevsim açıktır. Yaz ve kış mevsimlerinin her ikisinde de gün boyu açık olan Mavi Göl‘e giriş ücreti ise bulunmamaktadır.

Mavi Göl Giresun nasıl gidilir?

Giresun il merkezinden ve Dereli tabelaları gördüklerinde hemen o yöne dönüp, daha sonra yola devan edin bu yol sizi Kuzalan Şelalesi Tabiat Parkı yazan tabelasına götürecektir. Bu yoldan dönerek devam etikten sonra Giresun – Şebinkarahisar Yolu üzerinde bulunan Mavi Göle ulaşacaksınız.

Açık alanda içki içmek yasak mı?

Yasak değildir. Yalnız; Sarhoş olarak başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde davranışlarda bulunan kişiye, kolluk görevlileri tarafından idarî para cezası verilir. Kişi, ayrıca sarhoşluğun etkisi geçinceye kadar kontrol altında tutulur.

Avm’de alkol içmek yasak mı?

2005 yılında kabul edilen Kabahatler Kanunu’nun 35. maddesi gayet açık. Kanunda halka açık yerlerde alkol almanın yasak olduğuna dair hiçbir ibare yok.

Ankara’da kaç tane baraj var?

Türkiye’nin başkenti ve ikinci büyük şehri olan Ankara‘da içme ve sulama suyu ihtiyacını karşılamak veya elektrik enerjisi üretmek için kullanılan sekiz aktif baraj bulunmaktadır.

Kızılay Mavi Göl arası kaç km?

Başka illerden birçok kişinin de ziyaret etmek istediği Mavi Göl Kızılay‘a 12 km mesafededir.

Mavi gölde mangal yanıyor mu?

Ankara’nın en güzel parklarından biri. Hem güzelce piknik mangal yaparsınız hem gölde su bisikletleri ile gezebilirsiniz. Mangal için Harika bir yer her mangal yerinin yanında musluk var, oturacak yerleri var, içinde çocukların oynayabileceği park var, mescidi tuvaleti, küçük bir büfesi var, atlı güvenlikleri var.

Ankara Mavi gölde mangal yakmak serbest mi?

Yetkili idarelerin gözetim ve denetiminde bulunan izinli park, piknik ve mesire alanları ile tabiat parklarında piknik yapmak serbest ancak mangal ateşi yakmak, piknik tüpü vb. kullanmak yasaktır.” denildi.

Mavi Göl bayramda açık mı?

Mavi Göl Her Mevsim Açık Mı, Hangi Saatlerde Gidilebilir? 2005 yılında hizmet vermeye başlayan Mavi Göl her mevsim açıktır. Yaz ve kış mevsimlerinin her ikisinde de gün boyu açık olan Mavi Göl‘e giriş ücreti ise bulunmamaktadır.

Mavi Göl Giresun’un hangi ilçesinde?

Giresunun Dereli ilçesi sınırları içerisinde ve ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta, Kuzalan Tabiat Parkı’nın eşsiz değerlerinden biri olan Mavi Göl, üç gölün birleşiminden meydana gelmekte ve yöre halkı tarafından ”Sodalı Göl veya Göğ Göl” olarak bilinmektedir.

Giresun Mavi Göl merkeze kaç km?

Giresun iline 45 kilometre, Dereli ilçesine 13 kilometre mesafedeki bu tabiat parkı, Alancık köyünün, Kuzalan mahallesinde bulunur.