Kocaeli İzmir arası eski yol kaç km?

Kocaeli İzmir arası kaç km otobüsle?

Kocaeliİzmir arası uzaklık kaç km? Kocaeliİzmir arası karayolu ile 453 km‘dir.

Izmit’ten İzmir’e kaç saatte gidilir?

İzmit (Kocaeli) – İzmir arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 7 saat 44 dakika sürmektedir.

İzmir Kocaeli arası kaç saat otobüsle?

İzmir Kocaeli arası otobüs yolculuğu süresi sefere göre farklılık göstermektedir. Yolculuk süreleri sefere göre değişse de 6 saat 15 dakika – 6 saat 45 dakika aralığındadır.

Kocaeli İzmir uçak kaç km?

Kocaeliİzmir arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürer? Kocaeliİzmir arası uçuş mesafesi toplam 355 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 1 saat 10 dakika sürüyor.

Kocaeli İzmir arası yeni otoban kaç km?

İzmir ve Kocaeli arasının kaç kilometre olduğu ve araçla yolun kaç saate katedildiği, İzmir Kocaeli arasının uçakla kaç saat sürdüğü ve İzmir Kocaeli arası yol güzergahı haritasına buradan ulaşabilirsiniz….İZMİR KOCAELİ ARASI KAÇ KM VE KAÇ SAAT.

KARAYOLU İLE YOLCULUKLARDA MESAFE 478 KM
UÇUS MESAFESİ 359 KM

•17 Ara 2015

İzmir izmit otobüs ile kaç saat?

İzmirİzmit (Kocaeli) arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 7 saat 41 dakika sürmektedir. İzmirİzmit (Kocaeli) arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir?

Izmit İzmir arası otobüsle kaç saat sürer?

İzmirİzmit (Kocaeli) arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 7 saat 40 dakika sürmektedir. İzmirİzmit (Kocaeli) arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir?

İzmir kocaeli kaç saat sürüyor?

İZMİR KOCAELİ ARASI KAÇ KM VE KAÇ SAAT

KARAYOLU İLE YOLCULUKLARDA MESAFE 478 KM
KARAYOLUYLA ORTALAMA HIZ İLE YOLCULUK SÜRESİ 6 SAAT 12 DAKİKA
HAVAYOLUYLA (UÇAKLA) YOLCULUK SÜRESİ 58 DAKİKA
UÇUS MESAFESİ 359 KM

17 Ara 2015

Kocaeli İzmir Uçak ile kaç saat?

Kocaeliİzmir arası uçakla 405 dakika sürüyor.

Kocaeli’den İzmir’e tren var mı?

İzmit konumundan İzmir konumuna gün içinde kaç adet tren aktarması bulunmaktadır? Trenle, İzmit konumundan İzmir konumuna günlük sadece bir aktarma mavcuttur. Bu nedenle biletinizi alırken özellikle dikkatli olunuz.

Gebze İzmir Otoyolu kaç km?

Gebze – Orhangazi – İzmir Otoyolu (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil ) Yap – İşlet – Devret Projesi 384 km Otoyol ve 42 km Bağlantı yolu olmak üzere toplam 426 km uzunluğundadır.

İzmir Gölcük arası otobüsle kaç saat?

İzmirGölcük arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 6 saat 53 dakika sürmektedir.

Istanbul İzmir arası otobüsle kaç saat sürer?

İstanbul İzmir Otobüs Yolculuğu Kaç Saat Sürüyor? İstanbul İzmir otobüs yolculuğu süresi sefer saati, duraklama yapılan destinasyonlar, kalkış ve varış noktaları doğrultusunda 6 saat ile 9 saat 25 dakika saat arasında değişebilir.

Ankara İzmir arası otobüsle kaç saat sürer?

Ankara İzmir Otobüs Yolculuğu Kaç Saat Sürüyor? Ankara İzmir arası otobüs yolculuğu süreleri güzergâha, sefere ve mola sayısına göre değişiklik gösterse de Kamil Koç seferleri 7 saat 55 dakika ile 9 saat arasında tamamlanmaktadır.

İstanbul İzmir arası otobüsle kaç saat sürer?

İstanbul İzmir Otobüs Yolculuğu Kaç Saat Sürüyor? İstanbul İzmir otobüs yolculuğu süresi sefer saati, duraklama yapılan destinasyonlar, kalkış ve varış noktaları doğrultusunda 6 saat ile 9 saat 25 dakika saat arasında değişebilir.