Kadir Gümüş hangi üniversiteden mezun?

Kadir Gümüş hangi okulda çalışıyor?

ösym’nin sorabileceği detaylara inen, konya maarif (meram anadolu lisesi)’de kendisi gibi başarılı öğrenciler yetiştiren eğitim/öğretim adamı.

Benim hocam Kadir Gümüş kim?

Kadir Gümüş‘ün kim olduğunu soranlar genelilkle üniversite sınavları ya da memurluk sınavlarına hazırlanan kişiler oluyor. Çünkü Gümüş, memur adayları ile üniversite adaylarının daha iyi hazırlanmaları için onlara kitaplar hazırlayan bir eğitimcidir.

Hidayet Aydın Kimdir?

1986 yılında Iğdır ilinin Tuzluca ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini Iğdır’da tamamladı. 2005 yılında girdiği Gazi Üniversitesi’nden 2009 yılında mezun oldu. 2009 yılında Ahi Evran Üniversitesi’nde başladığı yüksek lisans eğitimini 2012 yılında Prof.

Edebiyat öğretmeni olmak için ne yapmak gerekir?

Edebiyat öğretmeni olmak için 4 yıllık Fen Edebiyat fakültesinden mezun olmak gerekir. Daha sonra KPSS sınavına giren adaylar, devlet okullarında kadrolu ve sözleşmeli öğretmenlik yapabilir. Bunun dışında üniversitelerin Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olanlar, formasyon eğitimi alarak öğretmenlik yapabilir.

Kadir kısa kimdir?

Kadir Kısa, Eğitim, KPSS, Sınav Hazırlık kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. 2016 KPSS ÖABT Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Süvari Tamamı Çözümlü 10 Deneme kitabının yazarıdır. Kadir Kısa kitapları; Kariyer Meslek Yayıncılık aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Ramazan Yetgin nasıl bir hoca?

youtube’da güncel kpss tarih ders anlatımı videolarını izleyerek tarih çalışabileceğiniz değerli bir öğretmen. bilgi birikimi ve sunum tarzı ile hayatımda gördüğüm sınav odaklı en iyi tarih öğretmeni. arada girdiği angara şivesi ve esprileri ile şimdiden gönlümde taht kurdu.

Ramazan Yetkin kim?

2005 yılında Tarih bölümünü tamamladı. Okulu bitirdikten sonra askere gidip gelmemin ardından dershanelerde öğretmenlik yapmaya başladı. Önce eski adıyla ÖSS dershanesinde tarih öğretmenliği yaptım. 2010 yılından itibaren de Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için tarih öğretmek amacıyla derslere girmeye başladı.

Edebiyat öğretmenliği hangi alandan alıyor?

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni, sınıfta görev yapar….Mesleğin eğitimine girebilmek için,

  • Lise veya dengi okul mezunu olmak,
  • Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) “Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği” lisans programı için yeterli “TS-2” puan almak.

Edebiyat öğretmenliği kaç TL?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK EN YÜKSEK
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni 4.250 7.210

Murat Sakin kim?

Murat Sakin, Eğitim, KPSS, KPSS Eğitim Bilimleri kategorilerinde eserler yazmış popüler bir yazardır.

Ziya Sümer kimdir?

Ziya Sümer, Eğitim, KPSS, KPSS Eğitim Bilimleri kategorilerinde eserler yazmış popüler bir yazardır. … Ziya Sümer tarafından yazılan son kitap “KPSS Eğitim Bilimleri 10 Deneme Sınavı”, Sorubankası Net Yayınları tarafından okurların beğenisine sunulmuştur. Ziya Sümer Kitapları 7 adet ürün bulundu.

Ramazan Yetgin hangi okulda çalışıyor?

Ramazan YETGİN – Tarih Öğretmeni – Yargı Akademi | LinkedIn.

Benim hocamı kim kurdu?

1982 yılında Mersin’in Silifke ilçesinde doğdu. 7 yaşına kadar Silifke’de yaşadı. İlkokul birinci sınıfı Silifke’de okuduktan sonra babamın tayini Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çıkınca ailece Ankara’ya yerleşti.

TDE Hangi bölüm?

Türk Dili ve Edebiyatı 4 yıllık lisans bölümünde temel amaç, Türk edebiyatının geçmişini ve bugününü benimseyip tarihine hakim olup diğer ülkelerin edebiyatları ile karşılaştırma yapacak yetkin bireylerin yetiştirmektir. Bu bölümden mezun olanlara “Türk Filologu” ya da “Türkolog” unvanı verilir.

Edebiyat öğretmeni hangi derslere girebilir?

Türk Edebiyatı, Dil ve Anlatım, Türkçe, Drama, Çocuk Edebiyatı, Halk Bilim, Diksiyon, Sanat Etkinlikleri, Halk Kültürü, Diksiyon ve Hitabet, Osmanlı Türkçesi, Etkili Konuşma derslerine girebilirler.