Lig Tv Kime Satıldı?

Lig tv yeni sahibi kim?

Lig TV, Mehmet Emin Karamehmet ve Şansal Büyüka tarafından 2000 yılında kuruldu. Kanalın sahibi Digital Platform İletişim Hizmetleri AŞ’dir. 2001 yılı başından beri Türkiye Süper Lig maçlarının naklen yayın haklarını elinde bulunduran ve Digiturk sayısal platformundan yayın yapan Türk şifreli futbol kanalıdır.

beIN Sport’un sahibi kim?

beIN Media GroupbeIN Sports / Üst kuruluşubeIN Media Group, Al Jazeera Media Network’ün sahibi olduğu Nasır el-Halifi tarafından 1 Ocak 2014’te kurulan bir Katarlı eğlence şirketidir. Merkezi Katar’ın Doha şehridir. Ocak ayında ana şirketi tarafından beIN’e dönüşen Al Jazeera Sports’un devamıdır. Vikipedi

beIN sport ihaleyi kaça aldı?

İhale sonucunda Digiturk; Süper Lig maçlarının tamamının canlı yayımlama, bu yayınları uluslararası kuruluşlara pazarlama, görüntülerin mobil yayın haklarına, verdiği $500 milyon+KDV’lik teklifiyle sahip oldu.

Digiturk yeni sahibi kim?

beIN Media Groupdigiturk / Üst kuruluşubeIN Media Group, Al Jazeera Media Network’ün sahibi olduğu Nasır el-Halifi tarafından 1 Ocak 2014’te kurulan bir Katarlı eğlence şirketidir. Merkezi Katar’ın Doha şehridir. Ocak ayında ana şirketi tarafından beIN’e dönüşen Al Jazeera Sports’un devamıdır. Vikipedi

Lig tv neden beIN SPORTS oldu?

Digiturk platformunda 78 numaralı kanaldır. 10 Eylül 2011’de Lig TV 2 HD adıyla yayına başlamıştır. Daha sonra adı beIN Sports HD 2 olarak değiştirilmiştir. Kanalın kuruluş amacı Digiturk platformunun yeni yayın ihalelerini kazanmasıyla kanal sayısının yetmemesidir.

beIN sport Genel yayın Yönetmeni kim?

Yılın spor web sitesi ödülü tr.beinsports.com’un oldu. beinsports.com’un ödülünü Genel Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Can aldı. Ayrıca beIN SPORTS‘un başarılı spikeri Tuğçe Saatman da yılın spor spikeri ödülüne layık görüldü.

Beın ne demek?

Türkiye’de Bein Sports Ülkemizde Süper Lig maçlarının yayım haklarına sahip tek kanal konumundadır. Futbol müsabakalarının yanı sıra bünyesinde diğer spor dallarından birçok örneği ve spor programlarını da barındırmaktadır. 97 yılından beri ülkemizde Süper Lig maçlarının verildiği Lig TV kanalının yerine kurulmuştur.

beIN sport türkiyeye ne zaman geldi?

beIN Sports (Türkiye)

beIN SPORTS Türkiye
Kuruluş 4 Eylül 2000 (Işık TV) 26 Kasım 2001 (Lig TV) 23 Ağustos 2008 (SporMax) 13 Ocak 2017 (beIN Sports Türkiye)
Kapanış 26 Kasım 2001 (Işık TV) 3 Eylül 2011 (SporMax) 13 Ocak 2017 (Lig TV)
Şirket beIN TÜRK Yayıncılık Hizmetleri A.Ş.

Süper Lig yayın ihalesi 2021 ne zaman?

TFF’nin daha önce açıkladığı metne göre ihalede teklif süreci bugün sona erdi. Açılan teklifler değerlendirilmek üzere Kulüpler Birliği Vakfı ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından oluşturulan İhale Komisyonuna sunulacak ve 21 Şubat’ta ihale sonuçlanacak.

Digitürkün sözleşmesi ne zaman bitiyor?

140.000.000 TL + KDV teklifi veren beIN SPORTS’a imza için 07.03.2022 tarihi saat 17:00’ye kadar süre verildi. 330.000.000 TL + KDV teklifi veren beIN SPORTS’a imza için 07.03.2022 tarihi saat 17:00’ye kadar süre verildi.

Digiturk hangi şirkete ait?

13 Temmuz 2015 tarihinde Katar merkezli medya grubu Al Jazeera bünyesindeki beIN Media Group’a satıldı. 26 Ağustos 2016 tarihinde beIN Media Group’a satışın tamamlandığı duyuruldu.

Digiturk kime satıldı?

3 yıldır Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kontrolünde olan Digitürk‘ün satışı beklenenden çok daha kısa sürede gerçekleşti ve dün atılan imzalarla Digitürk‘ün yeni sahibi, Katarlı ünlü işadamı Nasser Al-Khelaifi’nin şirketi BeIN Sports oldu.

Lig TV ne zaman beIN SPORTS oldu?

beIN SPORTS Türkiye, 2000 yılında Işık TV adıyla Mehmet Emin Karamehmet tarafından Digiturk platformu için satın alınan, 2001 yılında yine Mehmet Emin Karamehmet ve Şansal Büyüka tarafından adı Lig TV yapılan ve 2017 yılında beIN Media Group tarafından adı beIN Sports olarak değiştirilen, 2001 yılı başından beri Süper …

beIN sport bu sene hangi ligleri veriyor?

Bu anlaşmayla beIN Sports, Türkiye Süper Ligi, Türkiye 1. Ligi, Ligue 1, Ligue 2, Bundesliga, Bundesliga 2, İngiltere Championship, İngiltere Lig 1, THY Avrupa Ligi, WTA tenis, hentbol, motor sporları gibi yayın hakları portföyüne Premier Ligi de kattı.

beIN sport Müdürü kim?

Taner’in dönüşü ile beIN Sports‘taki yapılanmada deprem yaşandı. Digiturk’ün spor içeriklerinden sorumlu genel müdürlüğü görevine getirilen Al-Hudaifi önceki gece attığı mail ile program müdürlüğüne Murat Caner’in getirildiğini duyurdu.