Digitürk Lig Tv ne kadar?

Lig Tv üyeliği kaç para?

Faturasız Digiturk ile maç keyfi. Süper Lig maçlarını aylık sadece 105 TL‘ye evinizin konforunda izleyin! Üstelik taahhütsüz ve faturasız.

Digiturk Süper Lig ne kadar?

129 TL’ye Süper Lig! Süper Lig‘e dair herşey! Üstelik dizi ve film hediyesiyle! Derbiler dahil tüm Süper Lig maçları!

Digiturk aylık ne kadar?

Bu paket sabit fiyatla ayda 29 TL! Ailenizdeki herkes keyifle Digiturk izleyecek. Ailenin Yıldızı 29 TL’den başlayan fiyatlarla! En popüler diziler Digiturk paketleri ile birlikte 49 TL’den başlayan fiyatlarla!

Lig tv tek takım kaç para?

İster seçtiğin takımın maçlarını 1 ay boyunca 19.99 TL’ye izle… İster sezon sonuna kadar tüm maçları 59.99 TL’ye izle…

beIN sport üyeliği ne kadar?

*12 Aylık Kullanım sözüne 30.06.2021 tarihine kadar aylık 119 TL/Ay’dır. 2020-2021 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi yayınları izlenebilecektir.

Süper Lig maçları kaç TL?

Derbiler ve play-off dahil Spor Toto Süper Lig Sezonluk Paket: 189,99 TL. Üstelik 10 ay taksitle. Paketi aldığınız tarihten itibaren bu sezon Spor Toto Süper Lig‘de oynanacak tüm maçları izleyebilirsiniz.

Digitürk Futbol Paketi ne kadar?

Spor Yıldızı Paketi İçeriği, Ne Kadar, Neler Var inceleyin. Digiturk Yıldız Dolu Full Paket ile tüm kanallara sahip olun!…Digiturk 2022-2023 Fiyatları

Digiturk Plus Fiyat 20 TL
Digiturk PlusIQ 4K (Kayıt Özellikli 4K Çözünürlük) Fiyat 27 TL
Digiturk 4K Fiyat 15 TL

Digiturk Tüm maçlar ne kadar?

Kampanya yalnızca FB-GS-BJK-TS Takımları arasından seçeceğiniz bir takımın tüm Süper Lig maçlarını kapsamaktadır. Kampanya kapsamında 12 aylık 4 Büyükler Taraftar Paketi 948 ₺’dir. Üstelik, 1 Ay Yıldız Dolu Paketi ve 2 Ay Film ve Dizi Paketi Hediye! Ek ücret ödemeden HD yüksek kalitede izle!

Digiturk full pakette neler var?

Bu paketle tüm spor maçlarını HD kalitede, her ay TV’de ilk kez yayınlanan 40 yeni film, belgesel, çocuk, yemek kanallarının hepsini evinizde izleyebilirsiniz. Digiturk‘ün Paketlerinde bulunan tüm spor, belgesel, çocuk, yaşam, müzik, beIN kanalları ile birlikte bu pakette.

beIN sport tek maç satın alma ne kadar?

Paketi aldığınız tarihten itibaren bu sezon Spor Toto Süper Lig’de oynanacak tüm maçları izleyebilirsiniz. Üstelik pakete play-off da dahil. Beşiktaş – Fenerbahçe Tek Maç Paketi: 19,99 TL.

Fenerbahçe Paketi ne kadar?

Kredi Kartına Özel 12 Ay Boyunca Ayda 79 TL Fırsatı! Fenerbahçe takımının taraftarlarına özel Süper Lig maçları bu paketle evinizde! Kampanya 12 ay taahhütlüdür. Aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir.

Beın Sports Taraftar Paketi ne kadar?

BJK, FB, GS ,TS Taraftar Paketi 59 TL! 1 ay Yıldız Dolu, 2 ay Filmin ve Dizinin Yıldızı paketi hediye! 12 taksitle 1 yıllık paket fiyatı sadece 588TL! İç kurulum ve aktivasyon Ücretsiz!

beIN Sports mobil üyelik ne kadar?

Mobil cihazınızda Dilediğin Yerde uygulaması ile beIN Sports(Lig TV) kanalını açın ve canınız nerede isterse takımınızın maçını orada izleyin! Üstelik Mobil Süper Lig üyeliği ayda yalnızca 9,99TL!

beIN sport sadece Fenerbahçe maçları ne kadar?

Kredi Kartına Özel 12 Ay Boyunca Ayda 79 TL Fırsatı! Fenerbahçe takımının taraftarlarına özel Süper Lig maçları bu paketle evinizde! Kampanya 12 ay taahhütlüdür. Aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir.

beIN sport aylık ne kadar 2021?

beIN Sports Kampanyası *12 Aylık Kullanım sözüne 30.06.2021 tarihine kadar aylık 119 TL/Ay‘dır. 2020-2021 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi yayınları izlenebilecektir. Spor Toto Süper Lig’in tüm maçları, Spor Toto 1.