Yumurcak Tv hala var mı?

Planet Çoçuk yayından kaldırıldı mı?

Planet Çocuk 22 Nisan 2017 tarihinde kapanmış ve yerine Sony Çocuk gelmiştir.

Caillou neden yayından kaldırıldı?

FETÖ soruşturmasıyla kapatılan Yumurcak TV’de yayınlanan Kanada yapımı Kayu (Caillou) çizgi filminden milyonlar kazanmak için TRT’de yayınlanan Keloğlan’ın sabote edildiği ortaya çıktı.

Yumurcak TV ne zaman açıldı?

2007Yumurcak TV / Kuruluş tarihi

Caillou FETÖ cü mü?

FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Yumurcak TV’de yayımlanan Caillou adlı çizgi filmden milyonlarca lira kazanmak amacıyla TRT’de yayımlanan Keloğlan isimli çizgi filmin sabote edildiği ortaya çıktı.

Yumurcak TV hangi kanalda?

D-Smart 127. kanaldan yayın yapmaktadır.

Planet kanalları neden kapandı?

Sony Chanell’dan sonra Planet Türk ve Planet Mutfak kanalları da kapandı. Kapanmaların nedeni maddi problemler ve Turksat uydu parasını ödeyememe!.. … Uzun zamandır alacağını tahsil edemeyen Turksat, sonunda bu kanalları kararttı ve Planet kanalları da dün gece 00.00’dan itibaren siyaha düştü.

Kidz Animez ne zaman kapandı?

Kidz TV, Türkiye’de yayın yapan bir çocuk kanalıydı. Oflaz Medya Grubu tarafından kurulan kanal gün boyunca anime, çizgi dizi ve gençlik dizileri yayınlamıştır. 1 Şubat 2019’da ise yayın hayatına son vermiştir.

Caillou aslında kanser mi?

Caillou Caillou aslında kanser ve ailesi onun son zamanlarını iyi geçirmesi için çabalıyor. Saçlarının olmaması da bu yüzden.

Caillou ne zaman kapandı?

Caillou
Kanal Teletoon Treehouse TV YouTube Kids
Yayın tarihi 15 Eylül 1997 – 26 Nisan 2016
Durumu Bitti

Yumurcak TV ne zaman gelecek?

Kanal, 2016 Türkiye askerî darbe girişimi sonrasında çıkartılan OHAL yasası kapsamında 19 Temmuz 2016 tarihinde kapatılmıştır.

Marsupilami çizgi film ne zaman bitti?

İlk kez 31 Ocak 1952 tarihinde Spirou adlı çizgi roman dergisinde yayınlanan çizgi roman, 1968 yılında sona ermiştir.

Kayu neden yasaklandı?

Yayıncı kuruluşun yaptığı açıklamalara göre dizi karakterleriyle duygusal bağ kurulmasına, parasosyal ilişkiler deniyor. İnsanlar, gerçek hayattaki ilişkilerinin aynısını, bir dizi karakteriyle de yaşayabiliyorlar. İşte bu yüzden Caillou‘nun emekliye ayrılışı, özellikle de küçük çocuklar için travmalara yol açabilir.

Yumurcak TV yi kim kapattı?

Yumurcak TV, Türkiye’de yayın yapan Samanyolu Grubuna ait çocuk kanalı. Kanal, uydu yayınını mahkeme kararı ile durdurmuştu, 2016 yılına kadar internet üzerinden yayınına devam etmekteydi. Yumurcak TV, şifresiz olarak yayın yapan ilk çocuk kanalıdır.

Samanyolu TV neden kapandı?

Samanyolu TV‘nin Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) propagandaları yaptığı gerekçesiyle, tivibu platformu üzerindeki yayınları 27 Eylül 2015; Turkcell TV+ platformu üzerindeki yayınları 03 Ekim 2015; Digiturk platformu üzerindeki yayınları 08 Ekim 2015 ve Teledünya ile KabloTV platformu üzerindeki yayınları 12 Ekim 2015 …

Planet kanalları neden yok?

TV dünyasında şok üstüne şok!.. Sony Chanell’dan sonra Planet Türk ve Planet Mutfak kanalları da kapandı. Kapanmaların nedeni maddi problemler ve Turksat uydu parasını ödeyememe!.. Zaten yıllardır kanal sayısının çok fazla olduğu söyleniyordu.