Selvi yagal kac çocuğu var?

Selvi yagal kac çocuğu var?

Yanışlı Mahallesi’ndeki çadırlarına dönen aile üyelerinden anne Selvi, ailenin 1 ve 15 yaşındaki kız çocukları ile 18 yaşından küçük 2 erkek çocuğu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alındı.

Müslüme nin annesine ne oldu?

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal’ın (3) ölümüyle ilgili dede Hasan Yağal (70) ‘altsoya karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Muslume kac kardeş?

“DÖRT KARDEŞ VE ANNE KORUMAYA ALINDI” “Mersin’in Gülnar ilçesinde çocuk Müslüme‘nin cansız bedeninin bulunmasının hemen ardından Bakanlığımız uzmanları aile ile inceleme, rehberlik ve psikososyal destek çalışmalarına başlamıştır.

Müslüme nin babası kaç yaşında?

Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslümenin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu. Küçük kızın babasının babası olan 70 yaşındaki dede Hasan Yağal ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Yörük kızı Müslüme kaç yaşında?

TÜRKİYE MÜSLÜME‘YE AĞLADI 3 yaşındaki Müslüme, Gülnar ilçesinde 10 Kasım’da ailesi kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolmuştu. Arama çalışmalarının 10’uncu gününde olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, bir komşusu tarafından küçük kızın cansız bedenine ulaşılmıştı.

Müslüme nin dedesine ne oldu?

Mersin’in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüne ilişkin adliyeye sevk edilen tutuklanmıştı. Tutuklu bulunan dede Hasan Yağal, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine alındığı öğrenildi.

Hasan Yağal neden tutuklandı?

70 yaşındaki Yağal‘ın, ‘altsoya karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Müslümenin basina ne geldi?

Alınan bilgilere göre, anne Selvi Yağal ifadesinde, kocası askerdeyken kayınpederi, Müslümenin dedesi Hasan Yağal’ın tecavüzüne uğradığını, Müslümenin ablasının da onun çocuğu olduğunu iddia etti. Savcılığın talimatıyla Müslümenin ablasının DNA’sı ile dede Hasan Yağal’dan alınan DNA’nın bire bir örtüştüğü anlaşıldı.

Müslüme nin davası ne oldu?

Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirilen şüpheliler, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı tarafından olayla ilgili tek tek sorgulandı. Müslümenin ölümünde ‘şüpheli’ sıfatıyla sevk işlemi yapılan dede Hasan Yağal, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 7 aile üyesi ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Müslüme dedesi babası mı?

Aile üyeleri gözaltına alındı ve sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı ancak Müslüme‘nin dedesi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişmenin ardından, Müslüme‘nin biyolojik babasının dedesi olduğunun öğrenilmesi Türkiye’yi şok etti!

Muslume dedesi ne yapti?

Müslüme‘nin ölümünde ‘şüpheli’ sıfatıyla sevk işlemi yapılan dede Hasan Yağal, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 7 aile üyesi ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Müslüme babası kim?

Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme‘nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

Müslüme kaç yasında?

Müslüm Gürses
Doğum 7 Mayıs 1953 Fıstıközü, Halfeti, Şanlıurfa, Türkiye
Ölüm 3 Mart 2013 (59 yaşında) İstanbul, Türkiye
Başladığı yer Adana
Tarzlar Arabesk · Türk halk müziği · Türk sanat müziği · pop · rock · caz · Azerbaycan müziği · ilahi

Müslüme kaç yaşındaydı?

Mersin’in Gülnar ilçesinde 10 Kasım tarihinde ortadan kaybolan 2,5 yaşındaki Müslüme Yağal arama çalışmaları devam ederken minik kız bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da milyonların gündemine geldi. 200 personel, 100 gönüllü, arama kurtarma-kadavra köpekleri ile süren arama kurtarma çalışmalarına MHP Genel …

Hasan Yağal ne oldu?

Yağal‘ın cansız bedeni, Gülnar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradan da otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Birimi’ne götürüldü. Otopsinin ardından Müslüme’nin cenazesi, memleketi Karaman’da toprağa verildi.