Mert Yazıcıoğlu Afra Saraçoğlu sevgili mi?

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu sevgili mi?

Mert Yazıcıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Afra Saraçoğlu‘nun 24. yaş gününü sosyal medya hesabından kutladı. Yazıcıoğlu, Saraçoğlu‘na, “İyi ki doğdun, iyi ki varsın sevgilim” sözleriyle seslendi.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ne zamandır sevgili?

2019 yılından bu yana Mert Yazıcıoğlu‘yla sevgili olan Afra Saraçoğlu‘nun yaptığı itiraflar magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte Afra Saraçoğlu‘nun çok konuşulacak itirafları… Oyuncu Afra Saraçoğlu kendini anlattı.

Mert Yazıcıoğlu Afra Saraçoğlu ayrıldı mı?

Bir süredir Afra Saraçoğlu ile aşk yaşayan Mert Yazıcıoğlu, sevgilisi ile görüşemediklerini söyleyerek şaşırttı. Ünlü oyuncu, “Vallahi Afra çok çalışıyor. Birbirimizi zor görüyoruz” dedi. Yazıcıoğlu, ayrılık iddialarını yalanladı.

Mert Yazıcıoğlu Miray Daner sevgili mi?

Miray Daner ve Kubilay Aka barışmış . Miray‘ın eski partneri Mert Yazıcıoğlu. Mert, Afra Saraçoğlu ile sevgili. Afra, Kubilay’ın eski partneri.

Afra Saraçoğlu sevgilisi nasıl tanıştı?

Afra Saraçoğlu (20) ilk aşkını; ‘Ece’yi canlandırdığı ‘Fazilet Hanım ve Kızları’nın setinde bulmuş, yardımcı yönetmen Eray Altay ile birlikte olmuştu.

Afra Saraçoğlu hangi takımlı?

Ailesi gibi o da fanatik bir Fenerbahçeliymiş.

Mert Öcal kimin sevgilisi?

Mert Öcal‘ın Survivor’da Sude Burcu dışarıda Makbule Şakalakoğlu ile aynı anda aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Afra Saraçoğlu hangi dizide oynayacak?

Fazilet Hanım ve Kızları2017 – 2018
Yeşilçam2021Kardeş Çocuklarışu tarihten beri: 2019İkinci Şans2016Ögretmenşu tarihten beri: 2020
Afra Saraçoglu/TV şovları

Afra Saraçoğlu Kimdir Kaç Yaşında?

24 yaşında (2 Aralık 1997)Afra Saraçoglu / Yaş

Kubilay Aka Miray Daner neden ayrıldı?

Hatta ilişkilerini bu kez kameralardan uzak yaşama kararı alan Miray Daner ile Kubilay Aka‘nın, aynı evi paylaşmaya başladığı ileri sürüldü. Ancak barışa gölge düştü. Miray Daner istediği için menajeri Ufuk Ergin ile yollarını ayıran Kubilay Aka‘nın, bir kadınla yaptığı sosyal medya yazışmaları ifşa oldu.

Miray Daner in sevgilisi kim?

Miray Daner, sevgilisi Oğulcan Engin ile ilk pozunu paylaştı

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu hangi dizide?

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu ikilisi, bu sezon dizi projelerinde ise bazı şanssızlıklar yaşadı. 2019 yılında Kardeş Çocukları dizisinde yer alan Saraçoğlu, projenin kısa süreli olmasının üzüntüsünü yaşamıştı. Aynı durumu bu yıl da Fox TV’nin Öğretmen isimli dizisinde yaşayan oyuncu, üst üste şanssızlıklar gördü…

Afra Saraçoğlu kaç yaşında oyuncu oldu?

24 yaşında (2 Aralık 1997)Afra Saraçoglu / Yaş

Afra Saraçoğlu nasıl keşfedildi?

Son yılların yükselen yıldızlarından olan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, annesinin sosyal medya hesabından Özcan Deniz’e mesaj atması ile şöhret kapılarını araladığını söyledi.

Survivor Mert sevgilisi kimdir?

Makbule Karabudak, Survivor All Star’ın 16 Şubat tarihli bölümü ardından bir kez daha gündeme geldi. Mert Öcal, Sevgililer Günü’nde Sude’ye çiçek hediye edip Sevgililer Günü’nü kutladı.