Mert Vidinli kimdir ne iş yapar?

Mert Vidinli neden kovuldu?

Ünlülerin özel yaşamlarıyla ilgili haberlerin adresi olan aynı zamanda İstanbul gece hayatına dair Günaydın’daki köşesinde yazılar yazan Günaydın yazarı Mert Vidinli, Turkuvaz Medya’dan kovuldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından Vidinli‘nin resmi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada gündem oldu.

Vidinli ailesi nereli?

Mert Vidinli kimdir merak ediliyor? Aslen Ankaralı olup bürokratik bir ailede büyüyen Mert Vidinli kaç yaşında, nereli de merak edilenler arasında.

Vidinli kimdir?

Suna Vidinli kimdir? 1978 Samsun doğumlu olan Suna Vidinli, Üsküdar Amerikan Lisesi’nden mezun olduktan sonra Georgetown Üniversitesi School of Foreign Service’de Siyasal Bilgiler ve İslami Bilimler okudu. Ardından Harvard Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler master’ı yaptı.

Mert Vidinli nerenin işletmecisi?

Yaklaşık beş yıldır Ulus 29 ve Fenix’in işletmesini yapıyor, aynı zamanda Günaydın’da da bir köşesi var. Mert, sempatik tavırları ve güçlü ilişkileriyle çok kısa bir sürede eğlence dünyasının aranan ismi oldu.

Mert Vidinli kimdir nerelidir?

MERT VİDİNLİ KİMDİR? Aslen Ankaralı olup bürokratik bir ailede büyüyen Mert, eğitimini turizm okuyarak tamamlıyor. Bodrum ve İstanbul’da Emre Ergani’nin işletmelerinde başlayan bu serüven, İzzet Çapa’nın ekibine transfer olmasıyla devam ediyor.

Suna Vidinli ne iş yapar?

Kanal D, CNN Türk ve Habertürk’te siyaset ve haber programları hazırlayıp sundu… Hazar Strateji Enstitüsü (HASEN) ve Türk İş Kadınları Derneği (TİKAD) Yönetim Kurulu üyeliği yapan Suna Vidinli son olarak NTV’de Panorama programının sunuculuğunu yapıyordu.

Arif ismet Vidinli kimdir?

Nilgün Vidinli ile evli olan Arif İsmet Vidinli‘nin Gülsüm ve Suna adında 2 kızı olduğu öğrenildi. Ünye doğumlu merhum işadamının yıllardır pek çok öğrenciye burs verdiği ve Ünye Mehmet Necati Vidinli Endüstri Meslek Lisesi inşaatı için 3 milyon liralık eğitim yardımı yaptığı bildirildi.

Murat Vidinli kimdir?

Yeme içme sektörünün en önemli üç profesyonel isminin deneyimlerinden faydalanarak işletmeciliğe devam eden Mert Vidinli, bir yandan da bir çok dergi ve dijital haber sitelerinde yazılar yazıyor. Yaklaşık beş yıldır Ulus 29 ve Fenix’in işletmesini yapıyor, aynı zamanda Günaydın’da da bir köşesi var.

Mert Vidinli ne mezunu?

Aslen Ankaralı olup bürokratik bir ailede büyüyen Mert, eğitimini turizm okuyarak tamamlıyor. Bodrum ve İstanbul’da Emre Ergani’nin işletmelerinde başlayan bu serüven, İzzet Çapa’nın ekibine transfer olmasıyla devam ediyor.

Suna Vidinli kaç yaşında?

1978 Samsun doğumlu olan Suna Vidinli, Üsküdar Amerikan Lisesi’nden mezun olduktan sonra Georgetown Üniversitesi School of Foreign Service’de Siyasal Bilgiler ve İslami Bilimler okudu. Ardından Harvard Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler master’ı yaptı.

Mehmet Vidinli kimdir?

Mehmet Necati Vidinli, Atatürk devrimlerine inanmış, bağlanmış, aydın fikirli saygın bir insandı, etrafındaki insanlara örnek olmuş, onlara ışık tutmuş, yol göstermiş, yardım etmiştir. Yanında çok sayıda insan yetişmiş, meslek ve iş sahibi olmuşlardır. Çok sayıda gencin eğitim ve öğrenimini desteklemiştir.

Mert Vidinli hangi restaurant?

Rütbe, Vidinli‘ye emanet Kalite ve lezzetin eğlenceyle buluştuğu ‘Ulus 29’, restoran kısmının yanı sıra ‘Food Bar 29’ ve ‘Club 29’ isimli bölümleriyle de hizmet veriyor. Mekanın bu bölümlerinde sorumluluk rütbesi, işletmeci Mert Vidinli‘ye emanet edildi.

Ulus 29 un sahibi kim?

Bu konsepti Türkiye’ye ilk getiren isim de 20 yıldır aynı servis ve lezzet görselliğini müdavimlerine aksatmadan sunan Ulus 29‘un sahibi, İstanbul eğlence hayatında hatırı sayılı bir yeri olan Metin Fadıllıoğlu.

Ulus 29 ne zaman açıldı?

1993 yılında açıldığında çok kısa bir zamanda İstanbul’un en popüler mekanlarından biri olmayı başaran Ulus 29 bugün klasiklerden biri kabul ediliyor.

Ulus 29 hangi günler açık?

Ne zaman gidilir? Hafta içi günlerde öğle servisi için 12:00-15:00 arası açık olan Ulus 29, akşam servisine haftanın tüm günleri 18:00 itibarı ile başlıyor.