Tek girişlik pass card ne kadar?

Passoligi olmayan maça girebilir mi?

Passolig Kartım olmadan maça nasıl girerim? Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

Tek passolig kartıyla kaç bilet alabilirim?

Kaç adet bilet satın alabilirim? Bir kişi kendisi ile birlikte toplam beş kişi adına (5 adet) bilet satın alabilir.Bilet satın alınacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olması gerekmektedir.

Statta maç izlemek için ne yapmalıyım?

Passolig Kartınızla, Stadyum önlerinde kuyruklarda beklemez, kendi koltuğunuzda oturarak, sevdikleriniz ile birlikte rahat ve konforlu bir şekilde maç izlemenin keyfini yaşarsınız. Passolig Kartınızı dilediğiniz yerde alışverişte kullanabilir, taraftarı olduğunuz kulübe her harcamanız ile destek olursunuz.

Passolig zorunlu mu?

14 Nisan 2014’te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır. Maç biletinizi www.passo.com.tr sitesinden, Passo Mobil Uygulaması’ndan, N Kolay İşyerleri’nden ve N Kolay İşlem Merkezlerinden satılmaktadır.

Tek girişlik pass card nasıl alınır?

Passo Mobil uygulamasını akıllı cep telefonunuza indirerek veya stadyum gişesiden 15 TL karşılığında alabileceğiniz Tek Girişlik Pass Kart ile maça girebilirsiniz.

Başkasının Pasosuyla maça girilir mi?

Yani başkasının, kendine ait olmayan bir passolig kartı ( e bilet) ile stadyuma maç izlemek amacıyla giriş yapan bir kişi adli para cezasına çarptırılacaktır. Bununla birlikte unutmamak gerekir ki, passologini başkasının stada girmesi amacıyla kullandıran kişiye de aynı şekilde ceza hükmedilecektir.

Passo bir kişi kaç bilet alabilir?

3. Bir adet bilet satım hakkınız bulunmaktadır. Passo.com.tr’den bilet satın alırken her bir futbol müsabakasında, bir PASSOLİG KART için bir adet bilet alım hakkınız bulunmaktadır.

Passolig kart ile 2 bilet alınır mı?

Passolig Kartınız ile yalnızca kart takımınızın kombinesini alabilirsiniz. Farklı bir takıma ait kombine almak istiyorsanız; www.passolig.com.tr üzerinden kombinesini almak istediğiniz takımı seçip, yeni bir kart başvurusu yaparak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Stadyuma girmek için ne gerekli?

T.C. Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini* tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecektir. 2. 12 yaşını tamamlamış ve henüz T.C.

Takım Passoligi ile başka maça gidilir mi?

Passolig Kartımın üzerinde logosu bulunan kulübün maçları dışındaki farklı takımların maçlarına da giriş yapabilir miyim? Evet yapabilirsiniz. Ancak, kartınızın üzerinde logosu bulunan kulübün maçları dışındaki maçlar için kulüpler, kendi logolu kartlarına öncelikli bilet satışı yapabilirler.

Logosuz passolig ile her maça girilir mi?

Evet yapabilirsiniz. Ancak, kartınızın üzerinde logosu bulunan kulübün maçları dışındaki maçlar için kulüpler, kendi logolu kartlarına öncelikli bilet satışı yapabilirler.

Maçlara kaç yaş altı bedava 2021?

Kadın ve çocukların ücretsiz maç seyretme uygulaması devam ediyor – TFF Haberleri TFF. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun kararıyla, kadınlar ve 16 yaş altı çocukların sadece Spor Toto Süper Lig’deki maçlara ücretsiz girme uygulaması, bu haftasonu oynanacak 6. hafta karşılaşmaları ile devam edecek.

Başkasının Passoligiyle maça girilir mi?

Başkasına ait passolig kartıyla stadyuma giren ve emniyet güçlerince yakalanan 17 yaşındaki gence “Spor alanlarına usulsüz seyirci girişi” suçundan 16 gün hapis cezasına çarptırıldı. Cezası ertelenen B.Ö. ‘nün 1 yıl süreyle spor müsabakalarını seyirden yasaklanmasına karar verildi.

Biletwise güvenilir mi?

Biletwise güvenilmez sitesin. Maç bileti için taksit taksit istediğiniz her şeyi yapmamıza rağmen en son farklı takım Passolig olduğu için olmaz dediniz. İsterseniz satabilirsiniz diyorsunuz ama zamanında teslim edilmezse idari para cezası kesilir diyorsunuz. Dalga geçiyorsunuz elimizde bilet mi

Başkasının Passoligi kullanılır mı?

Olmaz onu kimlik gibi dusun senden baska kimse kullanamaz. Olmaz onu kimlik gibi dusun senden baska kimse kullanamaz.