Turkcell Yeni Reklamı nerede çekildi 2021?

Turkcell reklamı nerede çekildi?

İstanbul, Konya, Düzce, Zonguldak gibi çeşitli kentlerin farklı mekanlarının kullanıldığı reklam filminin ilk gösteriminin basına yapıldığı toplantıda konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, şirketin ‘Bağlıyız biz’ diyerek 10 yıl önceki ‘Turkcell‘le Bağlan Hayata’ sloganını yeniden canlandırdığını söyledi.

Turkcell çok çekici reklamı nerede çekildi?

Türkiye’nin dört bir yanı Turkcell ile ‘Çok Çekici‘ Yine Türkiye’nin farklı noktalarında çekimlerin gerçekleştiği reklam filminde; ‘Üsküdar’a Gider iken’, ‘Karahisar Kalesi’, ‘Adana Köprübaşı’, ‘Ulus, Cebeci, Çankaya’ ve ‘Çayeli’nden Öteye’ eserleri modern bir tarzda seslendirilmişti.

Turkcell yeni reklam çok çekici kim söylüyor?

Turkcell‘in #ÇokÇekici temalı reklam kampanyasının son filmi yayına girdi. Bir köy ziyaretinde bağlamasıyla türkü çalan yaşlı amcaya rap şarkısıyla eşlik eden gencin yer aldığı filmde, Turkcell‘in yüksek çekim gücü ve altyapı üstünlüğünün vurgulanması amaçlanıyor.

Turkcell şelale reklamı nerede çekildi?

İsa Sezeroğlu’nun, ‘Evet sayın seyirciler, Dere Gözer’de şelaleyi çekiyorum.

Turkcell’in yeni reklamında kim oynuyor?

Yeni marka ekosistemimizi tüm Türkiye’ye anlatmak için de yeni bir reklam serisi başlatıyoruz. Bu serimizin ana kahramanları ise gerçek yaşamlarındaki duruşları ve içtenlikleriyle hepimizi etkileyen Melis Sezen ve Barış Arduç olacak.

Melis Sezen hangi reklamda oynuyor?

Turkcell’in reklam yüzleri olan başarılı oyuncular Melis Sezen ve Barış Arduç’un rol aydığı yeni reklam filminde Cumhuriyet Güneşi marşı konu ediliyor ve “biz bir olunca başardıklarımız asla #unutulmaz” mesajı işleniyor.

Turkcell reklamındaki rapçi kim?

Pop müziğin altın yıllarını yaşadığı bir dönemde Hollanda’dan gelen gurbetçi Oktay Yurtalan; Ragga Oktay adıyla kendine ve müziğine yer açmaya çalışıyordu. Beklediği patlamayı ise kendi müziği ve oyunculuğuyla yarattığı ‘Selo’ tiplemesiyle Turkcell‘in reklamlarında yaptı.

Turkcell reklamlarını kim yapıyor?

Reklam Ajansı Deneyimli Kreatif Grup Direktör.

Son Turkcell reklaminda kim oynuyor?

‘Yeni marka ekosistemimizi tüm Türkiye’ye anlatmak için de yeni bir reklam serisi başlatıyoruz. Bu serimizin ana kahramanları ise gerçek yaşamlarındaki duruşları ve içtenlikleriyle hepimizi etkileyen Melis Sezen ve Barış Arduç olacak.

Turkcell Reklamindaki adam kim?

Turkcell‘den yapılan açıklamaya göre, rol aldıkları projelerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Melis Sezen ve Barış Arduç, yeni reklam serisinde birbirine aşık bir çifti canlandırıyor. Kampanya söylemini ‘Dünyalar Senin Olsun’ olarak belirleyen Turkcell‘in reklam müziğini ise Fatma Turgut seslendirdi.

Türkcell reklamındaki kız kim?

İSTANBUL (AA) – Turkcell‘in ‘telekom operatörlüğünden çok daha öte dijital markalar ekosistemine dönüşüm’ olarak tanımlanan yeni marka ekosistem dönemi iletişim kampanyasının yeni yüzleri Melis Sezen ve Barış Arduç oldu.

Baris Arduc hangi reklamda oynuyor?

KANAL D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz”de ‘Derin’i canlandıran Melis Sezen ve Barış Arduç, Turkcell’in yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. İkili, reklam filminde birbirine âşık bir çifti canlandıracak. Oyuncular, birlikte çalıştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Melis Sezen kaç yaşında?

25 yaşında (2 Ocak 1997)Melis Sezen / Yaş

Turkcell pasaj Reklaminda kim oynuyor?

Turkcell‘in reklam yüzleri Melis Sezen ve Barış Arduç, elektronik pazar yeri Turkcell Pasaj‘ın Kasım ayında kullanıcılarına sunduğu indirim ve alışveriş fırsatlarını duyurmak için kamera karşısına geçti.

Turkcell Reklamindaki kiz kim?

İSTANBUL (AA) – Turkcell‘in ‘telekom operatörlüğünden çok daha öte dijital markalar ekosistemine dönüşüm’ olarak tanımlanan yeni marka ekosistem dönemi iletişim kampanyasının yeni yüzleri Melis Sezen ve Barış Arduç oldu.