Nazım Salur nerede doğdu?

Mert Salur kaç yaşında?

Mert Salur, Nazım Salur‘un oğludur. 1991 doğumludur.

Nazım Salur Kimdir Biyografisi?

Nazım Salur 1986’da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Salur, 20 yılı aşkın süredir seri girişimcilik yapıyor. Kariyerinin bir döneminde ofis mobilyaları üretti, bir döneminde ise Amerika’da yaşayarak endüstriyel tesislerin ve fabrika üretim hatlarının satışına aracılık yapan bir şirket kurdu.

Nazım Salur kaç doğumlu?

1962 (60 yıl yaşında)Nazım Salur / Doğum tarihi

Getir CEO kim?

Batuhan Gultakan – Chief Executive OfficerGetir | LinkedIn.

Getir ne kadar ücret alıyor?

Getir kurye maaşları; saatlik ücret, paket başı ücret ve müşterilerden alınan bahşişlerin toplanmasıyla hesaplanıyor. Türkiye’de Getir kuryeleri saat başı ortalama 30 TL ve diğer ödemelerle ortalama 4.000-6.000 TL kazanç sağlıyor. Ancak maaşlar bölgeden bölgeye göre değişerek daha yüksek olabiliyor.

Nazım Salur ne zaman doğdu?

1962 (60 yıl yaşında)Nazım Salur / Doğum tarihi

Nazım Salur nereli?

Nazım Salur
Doğum 1963 İstanbul
Eğitim Boğaziçi Üniversitesi
Meslek Girişimci, İş Adamı
Rakip(ler) Uber, Yemeksepeti Banabi, TrendyolGO, İstegelsin

Nazım Salur zengin mi?

Nazım Salur, 20 yılı aşkın süredir girişimcilik yapıyor. Son aldığı 300 milyon dolarlık yatırımla şirket değeri 2.6 milyar dolara ulaşınca Türkiye’nin ikinci unicorn şirket sahibi oldu.

Özlem Salur kimdir?

Salur 2014 yılından itibaren, PepsiCo International’da Avrupa Kıdemli Yetenek Kazanım Direktörlüğü görevini yürütmekteydi. Kasım 2015 itibariyle Roche İlaç Türkiye’de İK Direktörü olarak göreve başlayan Özlem Salur evli ve 3 çocuk annesi.

Kaan Sancaklı kimdir?

Sektörün en büyük oyuncusu BiTaksi. 8’inci yılını kutlayan dijital uygulama bugüne kadar 50 milyon yolcu taşıdı. BiTaksi CEO’su Kaan Sancaklı, dijital takside lider olduklarını belirterek, 20 bin aktif sürücüleri bulunduğunu ve sekiz yılda 50 milyon yolcu taşıdıklarını söyledi.

Getir kuryeleri aylık ne kadar kazanıyor?

Getir kurye maaşları 3200 TL ve 9000 TL arasında değişir.

Getir günde kaç sipariş alıyor?

Yakında hikayesini yayınlacağımız market ürünlerini sipariş verebileceğiniz teknoloji girişimi getir, 8 Aralık 2019 Pazar günü verilerine göre 350 bin ürünle 52 bin müşteriye hizmet verdiğini duyurdu.

Nazım Salur serveti ne kadar?

Nazım Salur, 20 yılı aşkın süredir girişimcilik yapıyor. Son aldığı 300 milyon dolarlık yatırımla şirket değeri 2.6 milyar dolara ulaşınca Türkiye’nin ikinci unicorn şirket sahibi oldu.

Getir insan kaynakları müdür?

Etiket: Getir İnsan Departmanı Direktörü Özlem Salur.

Getir kuryeleri ne kadar kazanıyor 2022?

GETİR MOTO KURYE MAAŞLARI 2022 Getir moto kurye maaşları, 3.200 TL olurken ayrıca 300 TL yemek parası alınmaktadır. Fakat asgari ücret arttığı için Getir çalışanlarında da mutlaka artış olacaktır. Getir kurye çalışanlarının tahmini 15 saat çalıştığı biliniyor.