Passolig olmadan stada girilir mi?

Passolig kartı olmadan stada girilir mi?

14 Nisan 2014’te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır.

Tek Girişlik passolig kartı nasıl alınır?

Passo Mobil uygulamasını akıllı cep telefonunuza indirerek veya stadyum gişesiden 15 TL karşılığında alabileceğiniz Tek Girişlik Pass Kart ile maça girebilirsiniz.

Başkasının Passoligiyle maça girilir mi?

Başkasına ait passolig kartıyla stadyuma giren ve emniyet güçlerince yakalanan 17 yaşındaki gence “Spor alanlarına usulsüz seyirci girişi” suçundan 16 gün hapis cezasına çarptırıldı. Cezası ertelenen B.Ö. ‘nün 1 yıl süreyle spor müsabakalarını seyirden yasaklanmasına karar verildi.

Yabancılar stada nasıl girer?

Yabancı uyruklu kişilerin de 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında stadyumlara giriş yapabilmek için elektronik kart alması gerekmektedir. Yabancı uyruklu kişiler passolig.com.tr, stadyum gişelerinden ve Passo Mobil üzerinden kart başvurusu yapabilir.

Aşısız maça gidilir mi?

Aşı takviminin tamamlanmasını takip eden 180 günü doldurmuş olan kişilerin kombine veya bilet almak sureti ile karşılaşmalara girebilmesi için hatırlatma aşılarını olmaları gerekmektedir. 180 günlük süreyi tamamlamış olmasına rağmen hatırlatma aşılarını olmayanların müsabakalara katılmaları mümkün olmayacaktır.

Stadyumda maç izlemek için ne yapmalıyım?

Passolig Kartınızla, Stadyum önlerinde kuyruklarda beklemez, kendi koltuğunuzda oturarak, sevdikleriniz ile birlikte rahat ve konforlu bir şekilde maç izlemenin keyfini yaşarsınız. Passolig Kartınızı dilediğiniz yerde alışverişte kullanabilir, taraftarı olduğunuz kulübe her harcamanız ile destek olursunuz.

Tek passolig kartıyla kaç bilet alabilirim?

Kaç adet bilet satın alabilirim? Bir kişi kendisi ile birlikte toplam beş kişi adına (5 adet) bilet satın alabilir.Bilet satın alınacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olması gerekmektedir.

Engelliler için maç bileti nasıl alınır?

Engelli biletleri internet üzerinden yapılacak olan başvurularla verilmektedir. Böylece engelli taraftarlarımızın kulübe ya da herhangi bir gişeye gitmesine gerek kalmadan, oturduğu yerden cep telefonu ya da bilgisayarından bilet başvurusu yapabilmektedir.

Başkasının Passoligi kullanılır mı?

Olmaz onu kimlik gibi dusun senden baska kimse kullanamaz. Olmaz onu kimlik gibi dusun senden baska kimse kullanamaz.

Maça kimler girebilir?

Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşı olmak ya da Covid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olmak) tamamlamış olan kişiler veya Covid-19 hastalığını geçirip üzerinden 180 gün geçmemiş olan kişiler katılım sağlayabilmektedir.

Stada kimler girebilir?

T.C. Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma girebilirler.

Stada kaçta girilir?

2. 12 yaşını tamamlamış ve henüz T.C. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyuma girebilecektir.

Maçlara kaç yaş girebilir?

– 12 yaş altı kişilerin müsabakalara girememesi uygulaması devam etmektedir.

Maclara girmek icin ne yapmali?

Maça nasıl girebilirim? Passolig Kartınızı teslim aldıysanız, fakat kartınız yanınızda değilse Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

Stada ne sokulmaz?

Bunlar yanıcı, yakıcı, kesici, parlayıcı ve patlayıcı maddeler ile beraber alkol, şarj aleti, powerbank, bozuk para, deodorant ve parfüm şişeleri, kırtasiye malzemeleri, şemsiye, fotoğraf makinesi, kamera, öz çekim çubukları ve elektronik sigara. Bunlar stadyuma sokulması yasak maddeler.