Mert Nobre eşi kimdir?

Mert Nobre kaç yaşında?

41 yaşında (6 Kasım 1980)Mert Nobre / Yaş

Mert Nobre şuan nerede?

Nobre, Altay’ın başında Alanyaspor, Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarına çıktı. Süper Lig ekiplerinden Altay, Mustafa Denizli sonrası göreve getirdiği Mert Nobre ile yollarını ayırdı. Yapılan açıklamada genç teknik adama teşekkür edildi. Nobre, Altay’ın başında Alanyaspor, Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarına çıktı.

Mert Nobre Fenerbahçede kaç gol attı?

Mert Nobre, 2,5 sezonluk Fenerbahçe kariyerinde 107 resmi maça çıkarak toplam 55 gole adını yazdırdı ve başarılı bir performans sergiledi.

Nobre Türk mü?

Brezilya asıllı Türk futbolcu, profesyonel olarak futbol yaşantısına Parana Clube takımında başlamıştır. Nobre, 1999 yılında Brezilya birinci liginde forma giymiştir.

Mert Nobre evli mi?

Priscila NobreMert Nobre / Eşi

Mert Nobre ne yapiyor?

Süper Lig ekibi Altay’da Mert Nobre dönemi Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Altay’ın yeni teknik direktörü Mert Nobre oldu.

Mert Nobre nerede Antrenör?

Süper Lig ekiplerinden Altay, Mustafa Denizli’nin ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevine Mert Nobre‘nin getirildiğini açıkladı.

Mert Nobre nerede teknik direktör?

Mert Nobre, teknik direktör olarak Kadıköy’de – Altay Haberleri – Spor.

Mert Nobre ne iş yapıyor?

FutbolcuMert Nobre / Mesleği

Mert Nobre nasıl Türk oldu?

Nobre ayrıca, Beşiktaş’la 2006-2007’de TFF Süper Kupa’yı kazandı. Nobre, 2006’da Beşiktaş’ın kadrosuna katılmasının ardından Türk vatandaşlığına geçerek adını “Mert Nobre” olarak değiştirdi.

Nobre kaç gol attı?

Mert Nobre, Türkiye’deki lig kariyeri boyunca Fenerbahçe, Beşiktaş ve Mersin İdmanyurdu’nda golcü kimliğiyle ön plana çıktı, 248 lig maçında toplam 100 kez (maç başına 0,40) gol sevinci yaşadı. Brezilya asıllı futbolcu, Fenerbahçe’de 2,5 sezonda toplam 80 maçta 46 gol (maç maçına 0,57 gol) attı.

Nobre şimdi ne yapıyor?

Futbolu bıraktıktan sonra antrenör olarak yeşil sahalarda görev yapmaya devam eden Nobre, şu anda Altay teknik direktörü Mustafa Denizli’nin yardımcılığını yapıyor.

Mert Nobre hangi takımı çalıştırıyor?

Süper Lig ekiplerinden Altay, Mustafa Denizli’nin ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevine Mert Nobre‘nin getirildiğini açıkladı.

Nobre nerenin teknik direktörü?

Süper Lig ekiplerinden Altay, teknik direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından takımın yardımcı antrenör Mert Nobre‘ye emanet edildiğini açıkladı.

Mert Nobre kaç yıldır Türkiye’de?

41 yaşında (6 Kasım 1980)Mert Nobre / Yaş