Passolig kartını hangi banka veriyor?

Passolig kart hangi Atmlerden para çekilir?

Passolig Banka Kartı ile yurt içi ve yurt dışı tüm ATM’lerden para çekebilirsiniz.

Passolig hangi banka ile çalışıyor?

Passolig Kartınıza para yüklemek çok kolay! Türkiye çapındaki binlerce N Kolay İşyeri’nden, Vakıfbank ATM‘lerinden, tüm PTT şubeleri ile PTTmatik’lerden, Passolig Kartınıza kolayca nakit para yükleyebilirsiniz.

Passolig banka Kartımdaki parayı nasıl çekerim?

Nakit avansınızı yurt içi ve yurt dışındaki tüm ATM’lerden, 0 850 724 33 44 Passolig İletişim Merkezi’nden ya da Passolig İnternet Şubesi’nden anında çekebilirsiniz.

Passolig kart başvurusu kaç TL?

Beşiktaş, Galatasaray, TFF logolu Passolig Kart ve logosuz Passolig Kart için 48,50 TL, Fenerbahçe için 48 TL, Trabzonspor için 40,50TL, Ankaragücü için 36 TL, Bursaspor 35 TL, geri kalan kartlar için 27,5 TL‘dir.

Passolig cüzdan para çekilir mi?

Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart’a yüklediğiniz tutarı sadece bilet alımı ve alışverişlerinizde kullanabilirken nakit para çekimi yapamazsınız. Ancak kartınız terfi ettiğinde yüklediğiniz tutarı dilerseniz hem yurt içi, hem de yurt dışındaki ATM’lerden çekebileceksiniz.

Passo hangi banka?

Yer Sağlayıcı : Aktif Yatırım Bankası A.Ş.

Passolig kartı olmadan maça gidebilir mi?

14 Nisan 2014’te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır. Maç biletinizi www.passo.com.tr sitesinden, Passo Mobil Uygulaması’ndan, N Kolay İşyerleri’nden ve N Kolay İşlem Merkezlerinden satılmaktadır.

Passolig cüzdan karta nasıl para yüklenir?

Yükleme yapmak istediğiniz Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kartınızın numarasını yazın. Sırası ile T.C Kimlik numaranızı ve cep telefonunuzu girin ve para yatırma haznesine yükleme tutarı kadar para yerleştirin. Onay ekranından tüm bilgileri onaylayıp, işleminizi onaylayın.

Tek passolig kartıyla kaç Bilet alabilirim?

Kaç adet bilet satın alabilirim? Bir kişi kendisi ile birlikte toplam beş kişi adına (5 adet) bilet satın alabilir.Bilet satın alınacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olması gerekmektedir.

Passolig kartı olmadan maça girilebilir mi?

Passolig Kartım olmadan maça nasıl girerim? Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

Passolig cüzdan nasıl kullanılır?

Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart herhangi bir hesaba bağlı banka kartı değildir. Kartınızı alışverişlerde kullanmak için bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Maç biletinizi alırken kartınıza bakiye yüklemeyi unutmayınız.

Passolig para transferi nasıl yapılır?

Milyonlarca Passoligli gibi Passo Mobil Uygulaması üzerinden QR ile ödeme ya da para transferi yapabilirsiniz! Komisyonsuz ve 7 gün 24 saat para göndermek için hemen Passo Mobil’i yükleyin/ güncelleyin. Tutarı girin, ödemenizi ya da para transferinizi gerçekleştirin.

Passolig almak için ne gerekli?

Passolig Kartını nasıl alacaksın?

  1. WEB’den veya CEP’ten.
  2. 2. www.passolig.com.tr’ye girin.
  3. Hemen Başvur’u tıklayın!
  4. Başvuru formunu doldurun.
  5. Cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu yazın.
  6. Kartınızı seçin.
  7. 7. Fotoğrafınızı yükleyin.
  8. 8. Ödemenizi gerçekleştirin.

Passo kart olmadan maça girilir mi?

Passolig Kartım olmadan maça nasıl girerim? Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

Passolig olmadan stada girilir mi?

14 Nisan 2014’te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır.