Mavera Aytulu kimdir nerelidir?

Mavera oyuncusu Hace kimdir?

Korel Cezayirli 2 Nisan 1976’da Ankara’da doğan Türk oyuncudur. İlk-orta-lise eğitimini yine Ankara’da tamamladı. 1985–1994 yılları arasında sırasıyla; yüzme basketbol ve artistik buz pateni dallarında lisanslı sporcu oldu.

Aytulu kim?

Aytolu veya izleyenlerin kulağında Aytulu olarak geçen karakteri genç oyuncu Nur Berfin Çiroğlu oynuyor. Mavera Aytolu, Nur Berfin Çiroğlu Kimdir? 22 Aralık 1993 doğumlu olan Nur Berfin Çiroğlu’nu Bir Litre Gözyaşı, Bizim Hikaye dizilerinden de tanıyoruz.

Mavera vezir Atıf kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı, senarist, roman yazarı. 10 Temmuz 1977, Gaziantep doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı (2014) mezunu. Okul sonrası Londra’da Arcola Theatre bünyesinde çalıştı.

Mavera halifenin kızı kimdir?

Mavera dizisinde Asife’yi Dilaray Yeşilyaprak canlandırıyor. 25 yaşındaki başarılı oyuncu olan Dilaray Yeşilyaprak Benim Adım Melek isimli dizide Meryem karakteri ile ekranlara gelmiştir. İstanbullu olan oyuncu Dilaray Yeşilyaprak Dilaray Yeşilyaprak 1 Ocak 1995 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Mavera oyunculari kimdir?

Mavera dizisinin oyuncu kadrosunda; Korel Cezayirli, Görkem Sevindik, Tansel Öngel, Sinan Tuzcu, Hasan Küçükçetin, Ferit Kaya, Adrian Can, Evren Erler, Mehmet Korhan Fırat, Nusret Çetinel, Erdem Ergüney, Nur Berfin Çiroğlu, Dilara Yeşilyaprak, Recep Usta, Sedat Mert, Muharrem Özcan, Demircan Kaçel, Handan Yıldırım, …

Hace hazretleri kimdir?

Hace kimdir? Hace kelimesinin anlamı ise; müderris, hoca, efendi mânâsına ilim sâhibi kimselere verilen Farsça bir unvan.

Nur Berfin Çiroğlu kaç yaşında?

29 yaşında (22 Aralık 1992)Nur Berfin Çiroğlu / Yaş

Nur Berfin Çiroğlu nereli?

İstanbul, TürkiyeNur Berfin Çiroğlu / Doğum yeri

Mavera Şahsuvar kim?

Mavera dizisinde şu anda Şahsuvar karakterini canlandıran Mehmet Korhan Fırat 26 Ağustos 1988 tarihinde Erzincan’da doğdu. Korhan Fırat eğitimini Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamladı. Şefkat Tepe dizisinde Şahin Bulut karakterini canlandırdı.

Mavera Aytolu kimdir?

Mavera‘nın Aytolu‘nu Nur Berfin Çiroğlu, 1993 İstanbul doğumludur. Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri mezunudur. Adını Sen Koy dizisinde rol alan oyuncu Nur Berfin Çiroğlu Bir Litre Gözyaşı, Bizim Hikaye, Mucize Doktor dizi filmlerinde rol aldı.

Mavera kimi anlatıyor?

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, tarihteki ilk Alperenlerin hikayesi Mavera, Yusuf Hemedani tarafından Bağdat’a gönderilen Hace Ahmed Yesevi’nin o dönem adeta küçük bir dünya olan Bağdat’ta verdiği dirlik ve beraberlik dersinin mücadelesini anlatıyor.

Mavera Nejat kim?

Adrian Can- Necat Ortaokuldan sonra Almanya’da oyunculuk eğitimi aldı. Olay Yeri, Suç Mahali, Elbette Davetlisin ve Anna dizi filmlerinde rol aldı. Adrian Can Trt1 de Ramazan ayında yayınlanacak olan Mavera dizisinde rol aldı.

Mavera oyuncuları halife kimdir?

Nusret Çetinel- Halife Müsterşid Mavera dizisinde rol alan oyuncu Nusret Çetinel 1952 Ankara doğumludur.

Mavera oyuncuları Şehsuvar kimdir?

Mavera dizisinde şu anda Şahsuvar karakterini canlandıran Mehmet Korhan Fırat 26 Ağustos 1988 tarihinde Erzincan’da doğdu. Korhan Fırat eğitimini Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamladı.

Nizamülmülk nasıl vefat etti?

“Memleketin nizamlarının kurucusu” anlamında olan Nizâmülmülk ismi, Abbâsî halifesi Kâim bi Emrillah tarafından verildi. Dönemin nakşibendi şeyhi Ebu Ali Farmedi’ye çok hürmet ederdi. Nizâmülmülk, 1092 yılında bir Haşhaşî fedaisi tarafından suikaste uğrayarak bir hançer ile öldürülmüştür.