Şahsuvar kimdir Mavera?

Mavera oyunculari kimdir?

Mavera dizisinin oyuncu kadrosunda; Korel Cezayirli, Görkem Sevindik, Sinan Tuzcu, Necip Karakaya, Tansel Öngel, Alkan Kızılırmak, Zara, Hasan Küçükçetin, Ferit Kaya, Demircan Kaçel, Arben Akış, Erdem Ergüney, Evren Erler, Handan Yıldırım, Haydar Köyel, Mehmet Ali Aysin, Nusret Çetinel, Sedat Mert, Dilara Yeşilyaprak, …

Mavera vezir Atıf kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı, senarist, roman yazarı. 10 Temmuz 1977, Gaziantep doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı (2014) mezunu. Okul sonrası Londra’da Arcola Theatre bünyesinde çalıştı.

Mavera dizisi Hace kimdir?

Korel Cezayirli 2 Nisan 1976’da Ankara’da doğan Türk oyuncudur. İlk-orta-lise eğitimini yine Ankara’da tamamladı. 1985–1994 yılları arasında sırasıyla; yüzme basketbol ve artistik buz pateni dallarında lisanslı sporcu oldu.

Mavera oyuncuları halife kimdir?

Nusret Çetinel- Halife Müsterşid Mavera dizisinde rol alan oyuncu Nusret Çetinel 1952 Ankara doğumludur.

Mavera başrol oyuncusu kimdir?

Mavera (dizi)

Mavera
Yönetmen Doğan Ümit Karaca
Başrol Korel Cezayirli Görkem Sevindik Tansel Öngel Sinan Tuzcu Hasan Küçükçetin Recep Usta Zara Ferit Kaya Mehmet Korhan Fırat Hakan Adrian Can Evren Erler Nusret Çetinel
Açılış müziği Mavera jenerik
Bitiş müziği Mavera jenerik

Mavera Aytulu kimdir?

Mavera‘nın Aytolu’nu Nur Berfin Çiroğlu, 1993 İstanbul doğumludur. Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri mezunudur. Adını Sen Koy dizisinde rol alan oyuncu Nur Berfin Çiroğlu Bir Litre Gözyaşı, Bizim Hikaye, Mucize Doktor dizi filmlerinde rol aldı.

Mavera Aytolu kimdir?

Mavera‘nın Aytolu‘nu Nur Berfin Çiroğlu, 1993 İstanbul doğumludur. Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri mezunudur. Adını Sen Koy dizisinde rol alan oyuncu Nur Berfin Çiroğlu Bir Litre Gözyaşı, Bizim Hikaye, Mucize Doktor dizi filmlerinde rol aldı.

Maveradaki Mansur kimdir?

Recep Usta, 2 Kasım 1997 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk dizi ve tiyatro oyuncusu. 3 kardeş olan Recep Usta Akrep burcudur. Instagram adresi @recepustaa olan oyuncunun sosyal medya hesabında yaklaşık 70 bin takipçisi bulunuyor.

Hace i canlandıran kimdir?

Mevara dizisinde Hace karakterini canlandıran kişi Korel Cezayirli’dir. Korel Cezayirli en son yine Diriliş Ertuğrul dizisinde tasavvuf ehli insanlardan birini canlandırmıştı.

Mavera Hoca Ahmet Yeseviyi kim oynuyor?

Söz dizisindeki performansıyla oyunculuğunu kanıtlayan Görkem Sevindik, dizide Hace Ahmet Yeseviyi oynayacak.

Mavera halifenin kızı kimdir?

Mavera dizisinde Asife’yi Dilaray Yeşilyaprak canlandırıyor. 25 yaşındaki başarılı oyuncu olan Dilaray Yeşilyaprak Benim Adım Melek isimli dizide Meryem karakteri ile ekranlara gelmiştir. İstanbullu olan oyuncu Dilaray Yeşilyaprak Dilaray Yeşilyaprak 1 Ocak 1995 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Mavera dizisi Dübeys kimdir?

Dübeys Rolünü Oynayan Evren Erler Kimdir? 1976 yılında Kars ilimizde dünyaya gelen Evren Erler Ankara Üniversitesi İktisat Maliye Bölümü’nü okudu. 1986’da Shem’ de oyunculuğa başlayan Evren Erler, 2008 yılına kadar burada oyunculuk, eğitmenlik ve yönetmenlik yaptı.

Mavera Masur kimdir?

Recep Usta, 2 Kasım 1997 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk dizi ve tiyatro oyuncusu. 3 kardeş olan Recep Usta Akrep burcudur.

Aytulu kimdir?

Dizide yörük kızı olan Aytolu izleyenler tarafından Aytulu diye anlaşıldı. Sosyal medyadan ve youyube yorumlarından gördüğümüz bu durumu önce düzeltmek gerek. Mavera hikayesinde o karakterin adı Aytolu… Aytolu veya izleyenlerin kulağında Aytulu olarak geçen karakteri genç oyuncu Nur Berfin Çiroğlu oynuyor.

Nur Berfin Çiroğlu nereli?

İstanbul, TürkiyeNur Berfin Çiroğlu / Doğum yeri