Turkcell Platinum avantajları neler?

Turkcell Platinum ayrıcalıkları nedir?

Turkcell, Platinum ile müşteri istediğinde ayağına kadar giden Platinum hizmet ekibi, Platinum müşterisine özel tarifeler, avantajlı yurtdışı teklifleri, ücretsiz havalimanı transferi, hediye sinema bileti ve birçok etkinlikte ayrıcalıklar ile müşterilerini ayrıcalıklar dünyasında hissettirmeyi amaçlıyor.

Platinum Turkcell ne demek?

Platinum 25 kampanyası yurt içi her yöne 1500 dk ve Turkcell‘lilerle sınırsız görüşme, yurt içi her yöne 300 SMS, 25 GB yurt içi internet kullanımı, WhatsApp ve BiP uygulamalarında sınırsız mesajlaşma, Dergilik Midi paketi ve bu uygulamada geçerli 1 GB internet içermektedir. 300 SMS, MMS olarak da kullanılabilir.

Turkcell Platinum internet veriyor mu?

Hediye 5 GB internet, her 30 günde 1 kez alınabiliyor. 7 gün yurt içinde geçerli oluyor. Fayda Platinum mobil uygulaması üzerinden alınabiliyor. Hediye internetinizi kullanmak için her ay Platinum mobil uygulamasını ziyaret ederek, İnterneti Al butonundan aktif hale getirebilirsiniz.

Turkcell Platinum lu nasıl olunur?

abone olmak için yapılacak şey: turkcell platinum‘un birbirinden ayrıcalıklı ürün ve hizmetlerinden yararlanmaya bir an önce başlamak için tek yapmanız gereken, alo 2500 veya herkesle 1200 ekonomik konuşma paketlerinden kullanımınıza uygun olanını seçmek!

Platinum kredi kartı kimlere verilir?

Platinum kredi kartları bu kartlar içerisinde en yüksek limite sahip olan ve yüksek gelirli vatandaşlara hitap eden bir kredi kartı türüdür. Bankalar genellikle ödeme potansiyelinizi belirleyerek bu üç ayrı kredi kartı tipinden birini sizlere sunarlar.

Platinum kart ne işe yarar?

Bankkart Platinum‘un Kredi Kartı Özelliği Anlaşmalı üye iş yerlerinde taksitli alışveriş yapabilir, puan kazanabilir, kampanyalara katılabilir ve birbirinden cazip Bankkart indirimlerinden yararlanabilirsin.

Turkcell Platinum nasıl iptal edilir?

Evet, iptal edebilirsiniz. Turkcell.com.tr üst menüdeki “İşlem Merkezi” sayfasına Turkcell şifrenizle giriş yaparak ulaşabilir, açılan sayfanın sol tarafında yer alan Kulüp/Programlarım seçeneğine tıklayarak üyelik iptalinizi gerçekleştirebileceğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz.

Platinum Black ne kadar?

Platinum Black 85’in bol içerikleri ile Turkcell Faturalı’nın kalitesini yaşayın! 10.12.2021 tarihi itibarıyla Platinum Black 85 paketinin aylık ücreti 219,9 TL’dir.

Turkcell Platinum 50 GB ne kadar?

Platinum 50‘nin bol içerikleri ile Turkcell Faturalı’nın kalitesini yaşayın! 10.12.2021 tarihi itibarıyla Platinum 50 paketinin aylık ücreti 164,9 TL’dir.

Canım kendim 25 25 GB paketi nedir?

Edit: 25gb standart kullanım, kalan 25gb dağılımı ise şöyle yüklendi: 5gb tv+, 5 fizy, 5 Dergilik, 5 bip, 5 de lifebox imiş.

Turkcell Platinum park giriş ücreti ne kadar?

Turkcell Platinum Park girişi ücretsiz olmasının yanında hangi aktiviteyi gerçekleştirecekseniz o’nun için rezervasyon zorunludur. Turkcell Platinum Off-Road Park‘ta kendi aracınızla veya parkın aracıyla eğitim almak, parkurdan faydalanmak zorunlu rezervasyon gerektirmektedir.

Platinum şifresi nasıl alınır?

Cep telefonu numaranız Turkcell ise SIFRE yazıp 2200’a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell dışındaki diğer operatörler için, SIFRE yazıp “0532 755 2222″ye ​kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

Platinum kart ne demek?

Platinum TLcard ile, tüm World Üye İşyerleri’nde yaptığınız alışverişlerden kazandığınız puanların yanısıra, kartınıza özel seçkin otel ve restoranlarda indirim ayrıcalıklarına sahip olurken; asistans, concierge gibi bir çok özel hizmetlerden faydalanırsınız.

Platinum TLcard ücretli mi?

Farklı müşteri ihtiyaçlarına özel olarak sunulan TLcard seçeneklerini inceleyerek size en uygun TLcard‘ı seçebilirsiniz. Üstelik kart ücreti yok!

Turkcell paketleri nasıl iptal edilir?

İptal; Baskonuş Abonelik iptali yaptırmak için Turkcell Faturalı veya Faturasız hat kullanıyorsanız 532’yi arayabilir ya da Turkcell Mağazasına başvurabilirsiniz.