Igb nasıl ödenir?

Otoban yol ücreti nasıl ödenir?

OGS/HGS etiketiniz bulunmuyorsa, girişte Nakit gişelerinden bilet alıp, çıkış gişelerinde biletinizi gişe görevlisine vererek sistem tarafından hesaplanan ücreti Kredi Kartı/Banka Kartı/Nakit olarak ödeyebilirsiniz.

ERG otoyol ödeme hangi banka?

Türkiye İş Bankası Şubeleri, internet bankacılığı veya mobil uygulamalarından ödeme yapabilirsiniz. Kurumsal web sitemiz www.ankaranigdeotoyolu.com veya Ankara-Niğde Otoyolu mobil uygulaması üzerinden ödeme yapabilirsiniz.

Igb nereden ödenir?

Ziraat Bankası veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması vasıtasıyla yapılabilir. İhlalli (Ödemesiz) Geçişlerinizi otomatik olarak ödemek ve cezalı duruma düşmemek için OTOYOL A.Ş.

Geçiş ihlali nereye ödenir?

Bu sebeple cezalı duruma düşmemek için geçiş tarihini izleyen 15 gün içerisinde araç plakanıza ait bir OGS/HGS hesabının açılması, hesabı olan araçlar için ise OGS/HGS hesabına yeterli bakiye yüklenmesi gerekmektedir. Bu geçişin ödemesi sadece Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’na yapılabilir.

Otobanlarda Nakit ödeme var mı?

Ödeme işlemleri çıkış gişelerinde NAKİT, OGS veya HGS ile ödeme yapılabilir. NAKİT gişelerinde nakit, kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme yapılabilir. İhlalli Geçiş yapılması halinde, geçiş ücretine ek olarak 4 katı ceza ile karşı karşıya kalmamak için 15 gün içinde ödemenizi yapmayı unutmayınız.

Geçiş ihlalleri nasıl ödenir?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır?

  1. PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası
  2. anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

24 Şub 2021

ERG otoyol sahibi kimdir?

Erg İnşaat, aslında eski bir firma. Sahibi Müfit Erbilgin. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ise kardeşi Vural Erbilgin. Pi Makina adlı bir de yan kuruluşları bulunuyor.

Adana Niğde otoyol ücreti ne kadar?

Otoyolu kullanan otomobillerin geçiş ücretine 23 lira, kamyonet ile otobüslerin geçiş ücretlerine 26 lira ve kamyonların geçiş ücretlerine ise 48 lira 50 kuruş zam gelirken, otomobile en ucuz geçiş 138 lira 50 kuruş oldu.

OGS cezası ödemesi nasıl yapılır?

Otoyol ve Köprü OGS Geçiş İhlal Cezalarını Kurumumuz web sayfasında (www.kgm.gov.tr) bulunan ihlalli geçiş sorgulama ve ödeme ekranından​ ve PTT’nin herhangi bir şubesinden 351113 nolu posta çeki hesabına araç plakası belirtilerek ödenebilir.

Otoban geçiş ücretleri ne kadar?

Otoyol Geçiş Ücretleri 2022

Otoyol Giriş-Çıkış Bölge Geçiş Ücreti (Otomobil)
KGM Avrupa Otoyolu Mahmutbey-Edirne 23,25 TL
Gebze-Orhangazi-İzmir Osmangazi Köprüsü-İzmir Çıkış 459,00 TL
Kuzey Çevre Otoyolu Fenertepe-Kurnaköy 95,50 TL
Kuzey Marmara Avrupa Otoyolu Kınalı-Fatih 39,00 TL

Geçiş ihlali cezası ne kadar?

HGS KAÇAK GEÇİŞ CEZASI NE KADAR? 2021 HGS kaçak geçiş ücreti geçiş yerlerindeki ücrete göre belirlenmektedir. Mesela siz 5 TL olan bir gişeden geçiş ihlali yaptınız ve 15 gün içerisinde bakiyenize ödeme yapmadıysanız, geçiş ücretinin tam 11 katı yani 55 TL cezai işlem uygulanmaktadır.

HGS 15 gün içinde ödenmezse ne olur 2020?

Başa dön. HGS sistemlerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş ihlali yapılan plaka üzerine 15(on beş) gün içinde OGS veya HGS abonesi olunması veya mevcut OGS veya HGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.

HGS nakit ödeme nasıl yapılır?

Banka Üzerinden HGS Ödeme Bir diğer yol olarak ise HGS alınan bankanın mobil uygulaması üzerinden HGS ödeme ya da yükleme işlemi yapılabilir. Bu işlemler için bankadaki nakit para hesabı ya da kredi kartı bilgileri kullanılabilir. Banka şubelerinden nakit ödeme de yapılabilir.

HGS de ne kadar para olmalı?

HGS etiketindeki bakiye 30 liranın altına düştükten sonra ‘kara listeye’ alınacak ve yapılan geçişler da ‘kaçak’ olarak değerlendirilecek. Araç sürücüsüne de cezai işlem için tebligat yapılacak.

HGS geçiş ihlali cezası nasıl ödenir?

Hgs cezanızı ilk olarak hgs bakiye yükleme noktalarından ödeyebilirsiniz. İkinci olarak ise PTT ödeme noktalarından gecikmiş hgs cezanızı kimliğiniz ve araç plakanızla birlikte yatırabilirsiniz. Hgs cezanızı anlaşmalı bankalardan online olarak da ödeyebilirsiniz.