Mert Günok kaç numara?

Mert Günok Beşiktaşta kaç numara giyecek?

Mert Günok

Sezon Kulüp
21/22 Beşiktaş JK 34
20/21 İstanbul Başakşehir FK 34
19/20 İstanbul Başakşehir FK 34
18/19 İstanbul Başakşehir FK 34

Montero Kaç numara giyiyor?

4Francisco Montero / Numara (Beşiktaş / Defans)

Mert Günoka ne oldu?

Karşılaşmayı tamamlayamayan ve maçın ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Mert Günok’tan siyah beyazlı ekibe kötü haber geldi. Sol diz çapraz bağı kopan Mert Günok’un sezonu kapattığı öğrenilirken, tecrübeli file bekçisinin geçireceği ameliyatın ardından 6 aylık tedavi sürecine gireceği belirtildi.

Mert Günok neden oynamıyor?

Sedyeyle kenara gelen Mert Günok acilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beşiktaş Kulübü, Mert Günok‘un sol diz ön çapraz bağ ve menisküs yaralanması yaşadığını açıkladı. Tecrübeli file bekçisi, geçireceği ameliyatın ardından 6 aylık tedavi sürecine girecek.

Mert Günok hangi takimlarda oynadi?

Beşiktaş#34 / Kaleci
Türkiye Millî Futbol Takımı#1 / Kaleci
Mert Günok/Şu andaki takımları

Kaleci Mert Günok hangi takımlarda oynadı?

  • 21/22 Beşiktaş 15 Ağu 2021 1.30 mil. €
  • 17/18 Başakşehir. 1 Ağu 2017 Bedelsiz.
  • 15/16 Bursaspor. 1 Tem 2015 Bedelsiz.
  • 09/10 Fenerbahçe. 1 Tem 2009 –
  • 06/07 Fenerbahçe U21. 1 Tem 2006 –
  • 00/01. Fenerbahçe Alt. 12 Şub 2001 Bedelsiz.
  • – Kocaelispor Alt. şu tarihe kadar: 12 Şub 2001 –

Montero evli mi?

Futbolcumuz Francisco Montero‘nun eşi Marta Bermudez, bu sabah Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde bir kız bebek dünyaya getirdi. Çift, bebeklerine Antonella ismini verdi. Francisco Montero ile Marta Bermudez’i tebrik eder, Antonella bebeğe sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz.

Javi Montero neden gözlük takıyor?

Mart 2017’de aldığı bir darbe sonrasında retinasında yırtık oluşan ve bir operasyon geçiren 1.85 metre boyundaki sol ayaklı stoper, maçlara koruyucu gözlük ile çıkıyor. Taktığı koruyucu gözlük ve tedavi edilen retina problemi Montero‘nun futbol oynamasına engel teşkil etmiyor.

Mert Günok neden sakatlandı?

NTV Spor’un haberine göre; sol diz çapraz bağı kopan milli kalecinin sezonu kapattığı öğrenildi. Tecrübeli eldiven, geçireceği ameliyatın ardından 6 aylık tedavi sürecine girecek.

Mert Günok hasta mı?

Mert Günok, 6 ay yok Sol diz çapraz bağında kopma meydana gelen Mert Günok, sezonu kapattı. 32 yaşındaki file bekçisi sahalardan 6 ay uzak kalacak.

Mert Günok hangi altyapıdan çıktı?

Fenerbahçe PAF takımında yetişmiştir. Fenerbahçe takımında altyapı kategorilerinden, 2007-2008 sezonunda A takıma yükselmiştir. 35 kez U19, U18, U17 ve U16 ulusal takım seviyelerinde oynamıştır. Volkan Babacan’nın takımdan ayrılmasıyla Volkan Demirel’in ardından takımın ikinci kalecisi olmuştur.

Mert Günok babası hangi takımlarda oynadı?

Fehmi Mert Günok, 1 Mart 1989 tarihinde Karabük’te dünyaya geldi. Doğduğu zaman babası Mahir Günok, Karabükspor’un kalecisiydi ve Mert babasının izinden gitti. 11 yaşındayken Kocaelispor’un altyapısına katıldı ve Kocaelispor’da 1 sezon geçirdikten sonra Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Montero neden gözlük?

21 yaşındaki gen stoperin antremanlarda ve maçlarda gözlük kullanması dikkat çekti. Bir maçta retinasına darbe alan Montero gözünden sakatlık geçirdiği için doktor tavsiyesiyle gözlük kullanmaya devam ediyor.

Montero neden gözlük takmıyor?

“Retina Dekolmanı” olarak bilinen retinadaki yırtılma nedeniyle daha önce ameliyat olan Montero, bu nedenle dikkat etmek zorunda. Çok hassas bir bölge olduğu için lens takması da riskli olan genç savunmacı, özel yapım bir gözlük takıyor.

Atletler neden gözlük takar?

Yakın zaman önce, sporcular spor esnasında gözlerini korumak için nadiren de olsa özel olarak tasarlanmış sporcu gözlükleri kullanıyorlardı ve sporla bağlantılı göz yaralanmaları yaygındı. … Göz hasar riski azaldı ve daha iyi görüş ile birlikte sporcunun performansı arttı.