Oto yollar ne zamana kadar ücretsiz?

Otoban geçişleri ne zaman ücretsiz olacak?

Köprü ve Otoyol geçişleri 17 Temmuz 2021 saat 00:00’dan itibaren (Cuma gecesini Cumartesi’ye bağlayan gece)Otobüs, Metrobüs, Vapur, Metro, Tramvay ve Marmaray gibi toplu taşıma araçları ise 20 Temmuz saat 05:00’da itibaren bayram boyunca ücretsiz olacaktır.

15 Temmuz köprüler ucretsiz mi?

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, bayramda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişlerde ücret alınmayacak.

Istanbul köprüler bayramda ucretsiz mi?

Köprü ve otoyollarda ücretsiz geçişin ne zaman başlayacağı tatilin başlaması ile beraber gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı karara göre, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ve köprülerden geçişler Kurban Bayramı dolayısı ile ücretsiz olacak.

HGS ücretsiz geçiş ne zaman başlıyor?

Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde OGS’nin kaldırıldığını duyurdu. Geçiş ücretleri HGS üzerinden tahsil edilecek. OGS cihazları banka tarafından ücretsiz olarak HGS etiketine dönüştürülecek. Uygulama 31 Mart’ta başlayacak.

HGS geçişleri bayramda ücretsiz mi?

Köprü ve otoyollarda ücretsiz geçişin ne zaman başlayacağı tatilin başlaması ile beraber gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı karara göre, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ve köprülerden geçişler Kurban Bayramı dolayısı ile ücretsiz olacak.

Köprülerden geçiş ücreti ne kadar?

Köprü Geçiş Ücretleri 2022

Araç Tipi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü /Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Osmangazi Köprüsü
Hafif Ticari Araç 10,75 TL 295 TL
3 Akslı Her Türlü Araçlar 23,25 TL 350 TL
4 ve 5 Akslı Her Türlü Araçlar 46 TL 464,5 TL
6 ve Yukarı Akslı Araçlar 61 TL 585,5 TL

•28 Oca 2022

15 Temmuz’da köprü kapalı mı?

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında kapanacak yollar açıklandı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü , 15 Temmuz saat 12.00’den itibaren iki yönlü olarak trafiğe kapatılacak. Köprü etkinlikler sona erene kadar trafiğe kapalı kalacak. … Kısıklı Caddesi’nden (Altunizade Köprüsü üzerinden) D-100 kuzey ve güneye katılım kapatılacak.

Bayramda Kuzey Marmara Otoyolu ücretsiz mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 00.00’dan (salı gününü çarşamba gününe bağlayan gece) başlayarak, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 07.00’ye kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere …

Köprü ve otoyol ücretsiz geçişleri ne zaman başlıyor?

Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı uyarınca, saat 00.00’dan itibaren FSM ve Boğaziçi köprülerinde gişe geçişleri ücretsiz oldu. Köprülerdeki ücretsiz geçiş uygulaması, FSM köprüsündeki bakım ve onarım çalışmaları bitene kadar devam edecek.

HGS geçiş ücreti ne kadar 2022?

HGS GEÇİŞ ÜCRETİ 2022 NE KADAR? PTT’nin internet sitesinde ise konuya ilişkin şu bilgi yer alıyor: PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 15 TL, kart tipi etiket bedeli ise 30 TL’dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

Otoyollar bayramda ücretsiz mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından Kurban Bayramı tatilinde köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını kaydetti. İşte 2021 Kurban tatili boyunca ücretsiz olacak köprüler ve otoyollar

Arefe günü otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramı dolayısıyla Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ve köprülerden geçişler ücretsiz olacak. Ayrıca, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü‘nde Başkentray ve Marmaray seferlerinden ücretsiz yararlanılabilecek.

15 Temmuz Köprüsü ücreti hangi yönde ücretli?

”İKİ YÖNLÜ OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR” Bakanlıktan yapılan açıklamada, “15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinde uygulanan tek yönlü ücretlendirme, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren köprü geçiş ücretleri iki eşit parçaya bölünerek iki yönlü olarak değiştirilmiştir.

Osmangazi Köprüsü ücreti nereye ödeniyor?

İhlali Geçiş Ödemeleri İçin Ziraat Bankası ve Halkbank Şubelerine Başvurabilirsiniz. Değerli Yolcularımız, İhlalli geçiş yapan araç sahipleri, 6001 sayılı Kanun uyarınca, geçiş tarihini izleyen 15 (On beş) gün içinde geçiş ücretini cezasız ödemek için aşağıdaki bankalara başvurabilirler.

15 Temmuz köprü ne zaman kapatıldı?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü
Başlangıç tarihi 20 Şubat 1970
Bitiş tarihi 1 Haziran 1973
Açılış 30 Ekim 1973
Kullanım 1973 – günümüz